Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2023/24
Uf kakav pizdun od sudije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovaj RB Leipzig je ko laka konjica.
Brzi su, i naprave pomamu, ali za nešto konkretnije nisu.
Brzi su, i naprave pomamu, ali za nešto konkretnije nisu.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 13 feb 2024, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Znači počasti Poulsena žutim za 30 sekundi na terenu, a u prvom progleda Realu kroz prste za puno gori start 

Kakva favela brate, brat je rodjen u Andaluziji iliti Andalusu, fino dijete, al eto zavrsi kod cigana u ekipi.
CPOJ
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobar Peljto, ima isti kriterij i po meni sve top.
Ne melja svaki kontakt faul kao neki..
A halaši prosjek, osakaceni pa i razumijem.
Ne melja svaki kontakt faul kao neki..
A halaši prosjek, osakaceni pa i razumijem.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
https://x.com/FPLBanky/status/175749712 ... D4FFA&s=09QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 feb 2024, 22:12kako nije gurnuo golmana pogledaj snimak i vidjet ces s obje ruke odgurivanje, igrac je ispao glupko da ga nije dirao cist gol bi bioWanderson je napisao/la: ↑13 feb 2024, 21:41Golman u onoj situaciji nije imao apsolutno nikakvu sansu, tako da je igrac iza nebitan i nema uticaja ikakvog nije gurnuo golmana iako se to pokusava provuci.
Jasno je i u ostalim situacijama s kojim namjerama je tu.
Leipzig brutalno pokraden i vjerovatno bi imali prednost od vise golova razlike da su imali posteno suđenje.
Nije ga odgurnuo.
Ovaj bolji od Kurte jbt. 
Edit: Evo kera Viniciusa, opet divlja...

Edit: Evo kera Viniciusa, opet divlja...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ova situacija s Ibrom bas Peljti ide na ruku, da se vidi da ni svabe nisu nevinasca.
Al ovaj vini ce izguriti u pozaru.
Al ovaj vini ce izguriti u pozaru.
CPOJ
Jel ti imas oci majke ti, msm koristis li ih da gledas ovako detalje ili staWanderson je napisao/la: ↑13 feb 2024, 22:40https://x.com/FPLBanky/status/175749712 ... D4FFA&s=09QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 feb 2024, 22:12kako nije gurnuo golmana pogledaj snimak i vidjet ces s obje ruke odgurivanje, igrac je ispao glupko da ga nije dirao cist gol bi bioWanderson je napisao/la: ↑13 feb 2024, 21:41Golman u onoj situaciji nije imao apsolutno nikakvu sansu, tako da je igrac iza nebitan i nema uticaja ikakvog nije gurnuo golmana iako se to pokusava provuci.
Jasno je i u ostalim situacijama s kojim namjerama je tu.
Leipzig brutalno pokraden i vjerovatno bi imali prednost od vise golova razlike da su imali posteno suđenje.
Nije ga odgurnuo.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Kopenhagen i Lajpcig će dobiti po pet komada u uzvratu. Bezveze ekipe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Covjece jesu li sve SOS sluzbe odma do stadiona u Kopenhagenu, pa svo vrijeme hitne se cuju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakva partija bosanskohercegovackog trojica, svjetsko a nase. Svaka cast peljto!
NEMA NAZAD
- Romagnoli13
- Kontakt:
7 asistencija čovjek upisao za 4 sedmice
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trebao ga je sutnuti i shlupati na podu da bude ofsajd onda...lik je uticao na sposobnost igraca da igra na loptu i **** ga
- Shategabri
- Kontakt:
Real bolji u drugom, Leipzig u prvom.
Teško da Leipzig ima šansi u uzvratu. Brzopleti su i fali im iskustva da se nose sa svim što nose u ovakve utakmice.
Viniciusu želim otvoreni prijelom noge. Odavno se veće smeće u fubalu nije pojavilo
Teško da Leipzig ima šansi u uzvratu. Brzopleti su i fali im iskustva da se nose sa svim što nose u ovakve utakmice.
Viniciusu želim otvoreni prijelom noge. Odavno se veće smeće u fubalu nije pojavilo
Brahim ko Messi 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.