Mislim da ima dosta takvih.
Ja se pitam jesam li jedini kome je to Hateful 8.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I am the Messiah. I am Marvel Jesus.
Ja se pitam jesam li jedini kojem je to Once upon a time in Hollywood?
Meni je drag ali me neka sentimentalnost više veže za Pulp Fiction.
Ima foot fetish i sam sebe je odabrao za scenu u kojoj mu selma hayek gura stopalo u ustaMokes je napisao/la: ↑13 feb 2024, 00:04Ništa čudno, Tarantino ima 2 malo lošija filma, a to su Death Proof i Kill Bill 2. Ostali svi su vrhunski, pa zavisi šta ko više preferira. Meni se lično teško odlučiti da izdvojim neki njegov film kao omiljeni.
Baš sam neku noć gledao film From Dusk Till Dawn, koji sam davno nekada gledao prije 20tak godina. Yebi mi sve ako po sebi nije pisao onog poremećenog kriminalca Richiej-a. Još ga je on i glumio.![]()
Ma ja, pacenik svoje fantazije ispunioStevieG8 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 00:34Ima foot fetish i sam sebe je odabrao za scenu u kojoj mu selma hayek gura stopalo u ustaMokes je napisao/la: ↑13 feb 2024, 00:04Ništa čudno, Tarantino ima 2 malo lošija filma, a to su Death Proof i Kill Bill 2. Ostali svi su vrhunski, pa zavisi šta ko više preferira. Meni se lično teško odlučiti da izdvojim neki njegov film kao omiljeni.
Baš sam neku noć gledao film From Dusk Till Dawn, koji sam davno nekada gledao prije 20tak godina. Yebi mi sve ako po sebi nije pisao onog poremećenog kriminalca Richiej-a. Još ga je on i glumio.![]()
![]()
Potpuno ga razumijem realno.Mokes je napisao/la: ↑13 feb 2024, 00:04Ništa čudno, Tarantino ima 2 malo lošija filma, a to su Death Proof i Kill Bill 2. Ostali svi su vrhunski, pa zavisi šta ko više preferira. Meni se lično teško odlučiti da izdvojim neki njegov film kao omiljeni.
A bas u tom filmu je fenomenalno odglumio, ima tu facu psihopate koja se perfektno uklopila.ASD je napisao/la: ↑13 feb 2024, 17:34Ne znam za vas, ali Tarantino je po meni baš loš glumac. Njegova gluma u njegovim filmovima mi je vjerovatno najslabija strana njegovih filmova.
Pulp fiction vjerovatno ima i najbolju glumačku ekipu. To dosta utiče i na popularnost filma.
From dusk till dawn sam gledao, ali se ne sjećam ničeg.![]()
Svake godine po jedan
Ima smisla onda zašto još nije gledao Interstellar
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 5 gostiju.