Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la harishp » 19 dec 2010, 20:42

Sam sebi taj kamen @mirzudine postavljas.Sizif je davnih dana dao otkaz.
Da ne govorim o ''smislenim'' :lol: stvarcicama u nasoj drzavi.Valjda zbog toga i skripi jer da je smisljen mozda bi profunkcionirala.
Ali hajde de. smijesni su pokusaji odbrane citata.Iako ja ne vidim da si ti ista i odbranio u vezi teme.
Tema je Stilic a ne geografsko podrucje i politicka vodjenja drzave.
@Mrzane bolan,daj se organizirati,ne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 dec 2010, 10:41

Poduzi video od 10 minuta.

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 dec 2010, 14:06

Strašan igrač. Super video.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 20 dec 2010, 14:43

harishp je napisao/la:Sam sebi taj kamen @mirzudine postavljas.Sizif je davnih dana dao otkaz.
Da ne govorim o ''smislenim'' :lol: stvarcicama u nasoj drzavi.Valjda zbog toga i skripi jer da je smisljen mozda bi profunkcionirala.
Ali hajde de. smijesni su pokusaji odbrane citata.Iako ja ne vidim da si ti ista i odbranio u vezi teme.
Tema je Stilic a ne geografsko podrucje i politicka vodjenja drzave.
@Mrzane bolan,daj se organizirati,ne.
Hhaahahah..A tebe Harise pozdravio Edip, sad prodje na biciklu kroz carsiju, ode po penziju u postu...

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 24 dec 2010, 12:34

Poljski mediji tvrde da Dinamo iz Moskve nudi 10 miliona( zlota :mrgreen: )ili 2.5 miliona eura za Stilica

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,titl ... omosc.html

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 jan 2011, 10:11

"HVALA, ALI IPAK NE..."

Čelni ljudi splitskog Hajduka u grozničavoj su potrazi za nasljednikom Senijada Ibričića, a kao jedan od onih kojeg bi "Bili" željeli vidjeti u svojim redovima spominje se i naš reprezentativac i igrač Lecha, Semir Štilić.

Hajduk bi vrlo rado angažovao Štilića, no naš reprezentativac u ovom trenutku ni ne pomišlja o odlasku iz Lecha.

"Hvala, ali ipak ne. Od toga neće biti ništa. Hajduk je veliki klub i posebno mi je bio drag zbog Senijada Ibričića. DSok sam bio još u Željezničaru bilo je ponuda da dođem u Split", rekao je Štilić. za Sportske novosti.

"Nalazim se na pripremam i ništa mi nije u glavi osim susreta sa Bragom. Cijela Poljska je uz nas i svaka priča o odlasku iz Lecha sada nema smisla. U klubu i ne pomišljaju da se odreknu mojih usluga. Moja želja, kao i svih ostalih saigrača, je da 12. maja igramo finale Evropske lige, te da odbranimo naslov prvaka Poljske. Ukoliko na ljeto odlučim promijeniti sredinu, najvjerovatnije ću otići u Bundesligu ili u Premiership. Moje igre protiv Juventusa i Manchester Cityja nisu ostale nezapažene. U svakom slučaju hvala Splićanima, a možda na ljeto dođem na kraći odmor u Split", dodao je Štilić.

Taaaaako je majstore, neces sa konja na magarca sigurno :D
Cuva Bog Zelju svog!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 28 jan 2011, 10:35

Nadam se da Štilić ide na ljeto u BL.U (dosta jakoj) Poljskoj ligi je stekao iskustvo,fizičku pripremljenost,a i usavršio je svoje umijeće sa loptom i mislim da je spreman da u BL igra na najvišem nivou.Inače,Štilić nije na spisku protiv Mexica jer je tražio dopust od Sušića da ne putuje u Atlantu zbog obaveza u Lechu.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 28 jan 2011, 10:38

mirzza je napisao/la:"HVALA, ALI IPAK NE..."

Čelni ljudi splitskog Hajduka u grozničavoj su potrazi za nasljednikom Senijada Ibričića, a kao jedan od onih kojeg bi "Bili" željeli vidjeti u svojim redovima spominje se i naš reprezentativac i igrač Lecha, Semir Štilić.

Hajduk bi vrlo rado angažovao Štilića, no naš reprezentativac u ovom trenutku ni ne pomišlja o odlasku iz Lecha.

"Hvala, ali ipak ne. Od toga neće biti ništa. Hajduk je veliki klub i posebno mi je bio drag zbog Senijada Ibričića. DSok sam bio još u Željezničaru bilo je ponuda da dođem u Split", rekao je Štilić. za Sportske novosti.

"Nalazim se na pripremam i ništa mi nije u glavi osim susreta sa Bragom. Cijela Poljska je uz nas i svaka priča o odlasku iz Lecha sada nema smisla. U klubu i ne pomišljaju da se odreknu mojih usluga. Moja želja, kao i svih ostalih saigrača, je da 12. maja igramo finale Evropske lige, te da odbranimo naslov prvaka Poljske. Ukoliko na ljeto odlučim promijeniti sredinu, najvjerovatnije ću otići u Bundesligu ili u Premiership. Moje igre protiv Juventusa i Manchester Cityja nisu ostale nezapažene. U svakom slučaju hvala Splićanima, a možda na ljeto dođem na kraći odmor u Split", dodao je Štilić.

Taaaaako je majstore, neces sa konja na magarca sigurno :D

naravno... nije kao miske sto ode u tursku, pa sada cuva ovce hagiju ;)
BLUE NATION.

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 28 jan 2011, 11:19

pametan je semir, nije lud da ide iz boljeg i veceg kluba u hajduk...
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 28 jan 2011, 14:27

Steve je napisao/la:pametan je semir, nije lud da ide iz boljeg i veceg kluba u hajduk...
U svakom slučaju hvala Splićanima, a možda na ljeto dođem na kraći odmor u Split
:lol:

Hajduk jeste veliki klub ali u zadnjih par godina to je mučenje kako u ligi tako i u europi a i da je odlučio preći teško da bi više ikad napravio veći transfer,sama činjenica da je Ibričić kao najbolji igrač kluba i vjerovatno lige otišao nakon toliko natezanja i to u Lokomotiv sve govori. Ovako i da ostane u Lechu cijelu karijeru je sasvim zadovoljavajuće i za njega i za repku.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 07 feb 2011, 17:45

zabi Štilić svom "potencijalnom" kupcu :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 feb 2011, 19:22

Ovdje links za utakmicu protiv Sporting Braga u 21 sata:

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 19 mar 2011, 19:47

Stilic ga zabi,4 ukupno ove sezone a drugi u prvenstvu

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 19 mar 2011, 20:16

santos je napisao/la:Stilic ga zabi,4 ukupno ove sezone a drugi u prvenstvu
Evo i drugog na istom susretu :D
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 mar 2011, 20:59

Stilic dao 2 odlicna majstorska gola,nazalost nisam uspio da snimim komp me nesto zeznuo nadam se da ce negdje drugo biti golovi jer stvarno su majstorski sjajno se snasao kod oba gola! 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 mar 2011, 21:57

Odlični golovi. Drugi pogotovo, jer nije ni pogledao gdje je gol. Super se snašao kod oba. Majstor.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 19 mar 2011, 22:05

Jeli pozvan Štila za utakmice protic Rumunije ?
G R B A V I C A 2

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 19 mar 2011, 23:04

Jeste pozvan je protiv Rumunije i evo golova sto je dao danas

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 20 mar 2011, 00:09

Stilic Semir unosi nemir!!! Bravo Stila..bravo Lech!!!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 20 mar 2011, 00:29

Dobar, dobar. :)
Who dares, wins !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, RobijasiZenica1988 i 25 gostiju.