Da ne govorim o ''smislenim''
Ali hajde de. smijesni su pokusaji odbrane citata.Iako ja ne vidim da si ti ista i odbranio u vezi teme.
Tema je Stilic a ne geografsko podrucje i politicka vodjenja drzave.
@Mrzane bolan,daj se organizirati,ne.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hhaahahah..A tebe Harise pozdravio Edip, sad prodje na biciklu kroz carsiju, ode po penziju u postu...harishp je napisao/la:Sam sebi taj kamen @mirzudine postavljas.Sizif je davnih dana dao otkaz.
Da ne govorim o ''smislenim''stvarcicama u nasoj drzavi.Valjda zbog toga i skripi jer da je smisljen mozda bi profunkcionirala.
Ali hajde de. smijesni su pokusaji odbrane citata.Iako ja ne vidim da si ti ista i odbranio u vezi teme.
Tema je Stilic a ne geografsko podrucje i politicka vodjenja drzave.
@Mrzane bolan,daj se organizirati,ne.
mirzza je napisao/la:"HVALA, ALI IPAK NE..."
Čelni ljudi splitskog Hajduka u grozničavoj su potrazi za nasljednikom Senijada Ibričića, a kao jedan od onih kojeg bi "Bili" željeli vidjeti u svojim redovima spominje se i naš reprezentativac i igrač Lecha, Semir Štilić.
Hajduk bi vrlo rado angažovao Štilića, no naš reprezentativac u ovom trenutku ni ne pomišlja o odlasku iz Lecha.
"Hvala, ali ipak ne. Od toga neće biti ništa. Hajduk je veliki klub i posebno mi je bio drag zbog Senijada Ibričića. DSok sam bio još u Željezničaru bilo je ponuda da dođem u Split", rekao je Štilić. za Sportske novosti.
"Nalazim se na pripremam i ništa mi nije u glavi osim susreta sa Bragom. Cijela Poljska je uz nas i svaka priča o odlasku iz Lecha sada nema smisla. U klubu i ne pomišljaju da se odreknu mojih usluga. Moja želja, kao i svih ostalih saigrača, je da 12. maja igramo finale Evropske lige, te da odbranimo naslov prvaka Poljske. Ukoliko na ljeto odlučim promijeniti sredinu, najvjerovatnije ću otići u Bundesligu ili u Premiership. Moje igre protiv Juventusa i Manchester Cityja nisu ostale nezapažene. U svakom slučaju hvala Splićanima, a možda na ljeto dođem na kraći odmor u Split", dodao je Štilić.
Taaaaako je majstore, neces sa konja na magarca sigurno
Steve je napisao/la:pametan je semir, nije lud da ide iz boljeg i veceg kluba u hajduk...
U svakom slučaju hvala Splićanima, a možda na ljeto dođem na kraći odmor u Split
Evo i drugog na istom susretusantos je napisao/la:Stilic ga zabi,4 ukupno ove sezone a drugi u prvenstvu
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, RobijasiZenica1988 i 25 gostiju.