NK Zvijezda Gradačac

NKZG
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la NKZG » 19 mar 2011, 17:59

NKZG je napisao/la: ma i nije meni Siroki neka sad extra kvalitetna ekipa, to je ekipa koja ima extra kvalitetna tri do cetiri igraca i oni ih izvlace i oni su izvrsno placeni, ostalo sve domaci igraci iz Sirokog Brijega koji nisu neki kvalitet. Ukoliko zaustavimo najkvalitetnijeg igraca koji trenutno igra u BH Wagnera mozemo se i nadati bodovima. Ukoliko on zapocne svoju igru crno nam se pise. Mislim da ce Jovic znati posloziti ekipu i da cemo napokon i mi slaviti pobjedu na domacem terenu. Drago mi je zbog Suljica i Jahica sto su odigrali neki minut u Trebinju i nadam se da ce jos igraca iz juniorskog pogona dobiti priliku, kad vec nemozes napraviti rezultat bar daj priliku juniorima da pokazu sta znaju
a sta ja citavo vrijeme govorim :D :D :D

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 19 mar 2011, 17:59

kupus army je napisao/la:Ovi smecari iz Sirokog znaju da ce nas suspendovati,pa sad i ne rade sa sudijama i ne kupuju vise utakmice.Opet nek ih je Zvijezda natrpala da im pokaze gdje im je mjesto.
Pa dobro si skontao hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 19 mar 2011, 18:07

Sve je to ok... ali gospodin Jović je prevazišao BH standarde.

Ovo je koliko ja znam najteži poraz Širokog Brijega od kad postoji, barem što se tiće domaće lige.

A ne tako davno, u kupu BiH, dođe Zvijezda Gradačac na Grbavicu kao drugoligaš da igra kup utakmicu. Tada se vidilo da se u Gradačcu radi na stvaranju kvalitetne ekipe.
Sretno, želim vam sve najbolje.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 19 mar 2011, 18:29

svaka čast iskreno..zadnji put smo primili 5 komada prije šest godina ALI od jednog Basela ;) šesticu nepamtim da je bilo ikad...sad lagano raspustit sve igrace nek nađu drugo zanimanje jer sramota je da takvi nazovimo ih profesionalci se odnose prema klubu..treniraju u uvjetima kakvih se nebi postidjela ni njemacka a bgmi nisu ni slabo plaćeni..dno dna..al nastranu to.. vama sve najbolje u daljnim tekmama

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 mar 2011, 18:29

zmaj od b. je napisao/la:Ovakvu Zvijezdu odavno nisam vidio, svi igrači su po mokrom i klizavom terenu trčali svih devedeset minuta, svaka čast treneru a i igračima.
Nikić se preporodio, ne liči na onog od prošle godine, zamjena za Matorog (Hamzić) ako ovako nastavi. Ma svi su igrali odlično!!!!
Golmane, golmane............
sir dragan jovic najbolji trener u premier ligi bih,sigurno
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 19 mar 2011, 18:30

svaka cast komsije,osvjetlali ste obraz tuzlanskog kantona,jos jednom svaka cast :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 19 mar 2011, 19:12

svaka cast nasim igracima...naravno i draganu jovicu
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 19 mar 2011, 20:11

Cestitam Zvijezdi, svaka cast, pa nastavite tako majka mu stara ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 19 mar 2011, 21:31

Cestitke iz Banovica na danasnjem casu fudbala ucenicima iz Sirokog Brijega...Naprijed Zmajevi;)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 mar 2011, 22:27

Cestitke na ovom rezultatu, nek ste demolirali listicu na proste faktore :D

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 19 mar 2011, 22:43

Dogovor sa Zeljom.Oni ih izmore za nas,pa ih onda mi natrpamo, i onda opet vratimo njima

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 mar 2011, 22:46

jooj razbijanja, ne znam šta se desilo Širokom vidi se da je kvalitetna ekipa, al danas smo ih razbili :D

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 19 mar 2011, 22:54

Kada se sjetimo samo prosle sezone Snada Husića i sada ja se pitam danas jel to taj momak... Mislim da je bio kljucni igrač u danjašnjoj pobjedi Zvijezde jednostavno razvalio ih... Ako vako nastavi Brzo ce ovaj momak odavde da ide...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 19 mar 2011, 22:57

Rosas7 je napisao/la:
zmaj od b. je napisao/la:Ovakvu Zvijezdu odavno nisam vidio, svi igrači su po mokrom i klizavom terenu trčali svih devedeset minuta, svaka čast treneru a i igračima.
Nikić se preporodio, ne liči na onog od prošle godine, zamjena za Matorog (Hamzić) ako ovako nastavi. Ma svi su igrali odlično!!!!
ne samo najbolji trener,nego i najveci gospodin 100%....ja bi ga u Zelji volio vidjeti jednog dana....

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 mar 2011, 23:34

Monci je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
ne samo najbolji trener,nego i najveci gospodin 100%....ja bi ga u Zelji volio vidjeti jednog dana....
u zrinjskom je cudo napravio,svi ga volili,mostar ga nece nikad zaboraviti,ultrasi i sad skandiraju dragan jovic
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 20 mar 2011, 00:21

HA HA,Zeljovci, kurcevaca Zvijezda kako nazva Osim pobjedi,joj jeste jadni :D

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 mar 2011, 01:10

sledeca tekma drina ako se nevaram...sve sem poraza je prolazno a da nepricam o pobijedi kada je rudar mogao pobijedit mozemo i mi mislim da jovic moze izvest najaci sastav.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 20 mar 2011, 13:11

bondich je napisao/la:sledeca tekma drina ako se nevaram...sve sem poraza je prolazno a da nepricam o pobijedi kada je rudar mogao pobijedit mozemo i mi mislim da jovic moze izvest najaci sastav.
Brate da ti iskreno kažem Rudar nije pobjedio što je bolji bio nego baš suprotno, sem jedne prilike cijelu utakmicu su proveli u debelom buknkeru a gol su dali nakon crvenog koji nije postojao i nakon, mogu slobodno napisati, autogola koji je Drina sebi dala a to možeš pogledati na bilo kom tv snimku ili pročitati dešavanja sa utakmice bilo gdje na sajtu, tako da je stvarno diskutabilno koliko je ustvari Rudar zaslužio da pobjedi ali nema veze, vi dođite pa možda i pobjedite.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 mar 2011, 19:07

svaka cast komsije na sestici :)....uuuuuuuu 6 komada Sirokom, pa ovo je za novu smjenu trenera :)...jos jednom svaka cast i cestitke na pobjedi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ljiljan
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan » 20 mar 2011, 20:39

Cestitke komsijama....Tuzlanski kanton je osvjetlao obraz ovog vikenda...jedino nas Banovici stopaju malo :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.