FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
81
36%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 223

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 12 feb 2024, 23:02

tabba77 je napisao/la:
12 feb 2024, 22:43
Daj titulu i kup odmah, pa ćemo se narednih par sezona krpiti i sastavljati kako znamo i umijemo. Prosječno razmišljanje 70% populacije.

Da uporedim, ponudi 5000 KM odmah i 5000 KM da uloži u posao, gdje će u narednih 5 godina zaraditi 150 000 KM. Lahko je pogoditi šta će ovo prosječno razmišljanje izabrati. Zato nam i jeste ovako kako jeste, daj ti meni odmah, nemoj Bgt da moram čekati nešto i raditi na tome. Fuj mentalitet, zato smo go qrac zadnjih par sezona.
Upravo to Haveru. Trebali smo po Stojku i co dovest tipa kao avramoski koji je nekad bio u cz pregledo prostorije otiso u neki grcki klub iz sredine tabele koji ga je slomio za 3 godine i onda on dodje za 15-20 k€ da se oporavlja..

Krdzalic je doveden da pritisne trenutnog igraca uz prvih 11 da igra bolje ista stvar i za ostale uz to da zakrpe rupe pomognu ekipi a ujedno da se adaptiraju do evrope gdje ce svi kretat od 0, naravno da je moguce da bude neka i fula ali kad se igrac dovede za prvih 11 on bude za prvih 11 (ono sto trener trazi) a kad se dovede da bude zestoka konkurencija da bude konkurencija i da ti igraci osjete da su bolji i da ce se svojom borbom moci izborit za orvi 11 i da ih trener nece nepravedno zakovat za klupu i da ce igrat ONAJ ko bude bolji

Zato 120% podrska ROZMANU
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 12 feb 2024, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 12 feb 2024, 23:03

Hoću da ga počnu napokon graditi,kud ćeš bolji start od hebenog drugoligaša koji za kifle nema.
Hoću da dijasporac umjesto kafane uđe u svlačionicu i **** im odreda majke kao Mamić ili Hoenes.
Hoću da se prestane relativizirati svaki šamar kojeg fasujemo.
Za početak :kafa:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 feb 2024, 23:07

SamoDaKazeem je napisao/la:
12 feb 2024, 23:03
Hoću da ga počnu napokon graditi,kud ćeš bolji start od hebenog drugoligaša koji za kifle nema.
Hoću da dijasporac umjesto kafane uđe u svlačionicu i **** im odreda majke kao Mamić ili Hoenes.
Hoću da se prestane relativizirati svaki šamar kojeg fasujemo.
Za početak :kafa:
Pocni Zeljkana da pratis ili Real pa odaberi,uostalom koga boli racku sta ti hoces :rol:

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 12 feb 2024, 23:08

Ide sad 4-5 promjena u prvih 11.
Rozman se ocito malo zaletio sa ovom postavkom,malo je eksperimentisao i uvidio sigurno da to nece bas tako moci.

Izmisljanje pozicije beka totalni promasaj.
Ovakav srednji red ne moze vise poceti tekmu.
Kontam da bi jedinica mogao biti Rogic,nisam siguran da ce Iliev braniti u oba takmicenja,osim ako ih sad ne zarotira.
Mustafic koliko mi god bio drag,igra momak dusom vidi se to,borben je,ali mislim da ne bi trebao biti siguran svaku tekmu.
Ziljkic se jos izgleda nije dohavizao.
Pena mora popraviti pristup,glava ga zeza.
Matanovic,ako se po jutru dan poznaje,flop.
Tesko cemo do kupa pored zrinje,ali mislim da cemo zavrsiti treci zahvaljujuci ponajvise konkurentima koji
bi se ipak mogli okliznuti vise nego mi…

Nisam nista posebno ni ocekivao na proljece jer nam ni prelazni rok nije bio nesto.
Pojacanje kad dodje ne treba mu 10 tekmi da skonta gdje je dosao,pravo pojacanje razvaljuje od prve tekme posebno pojacanje koje je proslo komplet pripreme…
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 feb 2024, 23:27

Polako sa procjenama za Matanovića. Ne znam baš da se tako lako može zaključiti da je momak flop?
Prvo da odigra 9-10 utakmica pa ćemo vidjeti jel može nešto biti od njega.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 12 feb 2024, 23:27

mosarajvosa83 je napisao/la:
12 feb 2024, 22:55
Sanchez87hz je napisao/la:
12 feb 2024, 22:53
Nirton je napisao/la:
12 feb 2024, 17:02

Valja li iko osim Husrefa i zasto ne valja?
Tebi ako ovo do sad valja onda svaka cast,postujem,al samo pogledaj nasu igru i tabelu,,a kad si vec kod Husrefa njega se tjeralo dok smo prvi bili,a sad zadovoljni sa tim sto nam Borac bjezi 12 bodova :bow: i sto raspalu Slobodu jedva izbacis :roll:
Prvo moras da skontas zasto Borac bjezi svima pa da napises ovaj post,vjerovatno jer igraju vrhunski fudbal. Nece samo sad bjezat vec ce to biti slucaj i narednih godina,to sam napisao i prije ove sezone ali eto nadajte se.
Zasto se onda suti na sve to? Jesi kad gdje procitao da je Mirvic napisao nesto protiv takvog sudjenja? Svi klubovi na lakrdiju kazu bar "ovo je smijesno" npr,Posusje,Tc,Igman,Velez,Zrinjski svi znaci kad su osteceni bar nesto spomenu,samo Mirvah nikad nista,nek nema nista od toga sve ok al de bar pokazi malo da nisi za to,al opet nismo mi ni drugi ni treci trenutno,gostujuca igra odnosno neigra se nastavila opet,a vama i dalje sve ok i treba kaze dati liku ugovor na pet godina :crazy: de malo progledaj pa nije nam Kloop na klupi ako zna isto mlatarati rukicama i skakutati pored aut linije kao on,igra ako se ne popravi uskoro tesko nama a i njemu.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 12 feb 2024, 23:40

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
12 feb 2024, 23:27
Polako sa procjenama za Matanovića. Ne znam baš da se tako lako može zaključiti da je momak flop?
Naravno,ne mora nista da znaci,ali neki prvi dojam i obrisi prve tekme koju smo odigrali i kakvu smo igru prikazali.

Podrska svakako,komentari takodjer.
One zlonamjerne i ne racunam
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 12 feb 2024, 23:49

Ljudi dragi jasno je da niko od nas nije sretan kada se loše odigra i svi budemo nezadovoljni, ali ovaj proces se mora istrpiti pa makar povraćali dok se stvari sistematski ne poslože. Moramo biti svjesni da je dovođenje par kapitalaca i instant igra te rezultat dugoročno jako loše i to smo osjetili na vlastitoj koži više puta, odnosno kratkoročno prividno da je nešto dobro i na kraju raspad. Sistem se gradi vremenom i jedini je ispravan put za budućnost. Imamo solidan kadar igrača i da ih pustiš i kažeš samo idite igrajte bez ikakvih zadataka ta igra bi izgledala bolje ali na takav način ne možeš uspostaviti sistem i nametnuti stil kakav želiš nego imaš pojedince koji igraju lopte i na kraju nemaš ekipu koju možeš usmjeravati da se po zadatku prilagodi protivniku. Naši treneri su uglavnom hajc ho-ruk i zato nekad izgleda kako smo kao igrali bolje pod nečijim vodstvom dok ne dođemo do Europe a onda zakucavanje po glavi. Biće sve dobro, opustite se i pozdrav:)
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 12 feb 2024, 23:52

Iliev, Beganovic, Anicic, Đuričković, Radovic, Matanovic, Krdzalic, Julardžija, Hasic, Ziljkic i Renan.
Po meni najboljih 11 za Siroki i nastavak prvenstva i kupa.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 feb 2024, 00:01

TrofejiSuTu je napisao/la:
12 feb 2024, 23:40
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
12 feb 2024, 23:27
Naravno,ne mora nista da znaci,ali neki prvi dojam i obrisi prve tekme koju smo odigrali i kakvu smo igru prikazali.

Podrska svakako,komentari takodjer.
One zlonamjerne i ne racunam
Ma sve pet, treba biti realan pa reći da se utopio u sivilo. Ma da mislim da mu je i Simon previše ofanzivnu ulogu dao.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 13 feb 2024, 00:49

GalileoGalilei je napisao/la:
12 feb 2024, 16:41
NisamInSajder je napisao/la:
12 feb 2024, 00:38
Kako se samo poltrončići javljaju nakon realno slabe utakmice (kao da se i nakboljim/najvećim ekipama to ne desi, ne jedna već nekada i cijeli niz utakmica). Kao da je ovo prvi put da Sarajevo nakon priprema odigra lošu utakmicu, pa skoro svake godine je ovako, bilo ljetne bilo zimske. Al' bitno je da se udari na klub zbog kojekakvih razloga. Da se izgubilo do sada bi oni nešto analizirali, izvlačili gifove da ismijavaju SVOJE igrače, ne gledajući činjenice, ne poznavajući pravila. Sve drugo će proći, ali ovakvih likova neće.

Za utakmicu, slabo. Igrači u grču, protok lopte nikakav iz razloga što se svak skriva, što niko nema pametnu i logičnu kretnju bez lopte. A upravo smo u pripremama pokazali suprotno, protiv boljih protivnika nego današnja Sloboda. Znamo svi da ovo ne liči na Sarajevo i igru koja treba za izlazak u Europu. Već naredni vikend ima nova šansa za dokazivanje. Ono što se danas vidjelo, ali i mnogo ranije, Mustafić je koristan samo kao desetka-visoka osmica, gdje uz sebe ima dva veznjaka (Julardžija/Krdžalić/Buljubašić). Kyeremeh nije fudbaler, danas je najviše visio (u odbrani nepostojeći - primljen gol preko njega, plus još nekoliko šansi). Njega što se prije riješimo, bolje po nas. Beganović treba do ljeta biti zacemntiran na toj poziciji, u svakoj drugoj opciji ekipe će nas terorisat preko tog desnog beka. Danas nas je mogao koštati eksperiment pravljenja fudbalera od Kyeremeha. Hasića već sada otkupiti, koliko god da zine Bešiktaš, jer ćeš na ljeto svakako dobiti dosta više.
Glavni razlog loše jučerašnje igre, bravo za opasku. Nisam stigao pregledati čitavu utakmicu, ali sam odmah u prvom poluvremenu vidio da je to najveći problem.

Rožman je zeznuo postavku i ova igrači u sredini više nikad ne smiju igrati zajedno. Odmah protiv lištice se mora mijenjati sredina, Mustafić mora na klupu.
Druga stvar, nije bilo KRETANJA, zato smo i izgledali bezidejno. Krenu stoperi, svi se gore sakriju, pa kako onda izgraditi napad? Non stop se mora kretati, letjeti po terenu, nuditi se, prilaziti, odvlačiti igrače, utrčavati. Ne mogu da vjerujem da to igračima nije jasno ili su toliko ograničeni da misle nekoga pobjediti stajanjem. Kad svi to budu radili, sve će biti bolje, pa i u situacijama kad protivnik napravi bunker.
Treća stvar, Kyeremeh ne smije biti bek i tačka. Nema se potrebe igrati, Beganović je sasvim solidna opcija za naprijed, a pogotovo za defanzivu. Penaranda čim bude počeo peljati loptu i ne oslobađati se na vrijeme, odmah na klupu.

Najvažnije je da smo prošli zbog te psihičke strane. Protiv lištice i svaku narednu moraju biti nahajcani kao nikad, trčati i kretati se, jer se samo tako može nešto uraditi. Od sakrivanja i bunarenja nema ništa, to je samo patnja za njih, a i za nas.
Nije smak svijeta naravno, ne treba padati u depresiju, ali se moraju neke stvari instant promijeniti. Na greškama se uči, zato se nadam da je ovo samo jedna loša utakmica.

Ja bih probao s neke od ove dvije varijante protiv lištice:

Iliev
Beganović Đuričković Aničić Kapetanović
Buljubašić Krdžalić Julardžija
Hasić Renan Penaranda

Iliev
Krdžalić Julardžija
Hasić Penaranda/Anđušić Ziljkić
Renan
Slažemo se dosta.

Kretnja, jedina kretnja koja nam je bila spuštanje jednog veznjaka (čitaj Julardžija) pored štopera kad su ov dvojica potrošila sve opcije za prenos lopte na Slobodniu polovicu. A upravo kretnja je ekipu krasila kroz pripreme.

Matanović, Mustafić, Mehmedović i Anđušić u vezi mogu biti korisni samo kao desetke ili visoke osmice i samo jedan od ove četvorice u veznom redu se može izgurat, ostala dvojica moraju biti iz trojke Buljubašić, Krdžalić i Julardžija. Jedino tako možemo imati balansiran vezni red koji vrlo lako može raditi prenos lopte iz prve u drugu, pa onda i posljednju trećinu terena. Da se razumijemo, i taktika sa dvije desetke/visoke osmice, može funkcionirati, no trebaju nam tada i krila koja drže širinu, i iza te dvije osmice jedan dobar osigurač, koji neće puno lutat nego će držati poziciju, a takvog nemamo u ekipi, ni Buljubašić ni Julardžija nisu takvi, što ne znači da se to od njih ne bi moglo izvući kroz određeni period.

Potvrda ovog gore što pišem može biti cijela prošla.polusezona kad se dosta lutalo, a jedna od najboljih, ako ne i najbolja utakmica jeste pobjeda protiv Tuzla Citya 6:2, Mustafić na desetci (dva gola) iza njega Julardžija i Buljubašić.

Za Kyeremeha sam pisao već, nadam se da je protiv Slobode zadnji put korišten kao bek, jer svaki naredni je apsolutno medvjeđa usluga. Pokušavat od Kyeremeha praviti igrača ne vrijedi. Svaka čast i Kapetanoviću, ali lijevi bek nama treba biti Duraković, Kapetanović zamjena.

Mislim da se kod Rožmana nisu uvezala dva jako loša izdanja do sada. Ubijeđen sam da će protiv Širokog biti to dosta bolje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 feb 2024, 01:40

13 feb 2024, 00:49
GalileoGalilei je napisao/la:
12 feb 2024, 16:41
12 feb 2024, 00:38
Kako se samo poltrončići javljaju nakon realno slabe utakmice (kao da se i nakboljim/najvećim ekipama to ne desi, ne jedna već nekada i cijeli niz utakmica). Kao da je ovo prvi put da Sarajevo nakon priprema odigra lošu utakmicu, pa skoro svake godine je ovako, bilo ljetne bilo zimske. Al' bitno je da se udari na klub zbog kojekakvih razloga. Da se izgubilo do sada bi oni nešto analizirali, izvlačili gifove da ismijavaju SVOJE igrače, ne gledajući činjenice, ne poznavajući pravila. Sve drugo će proći, ali ovakvih likova neće.

Za utakmicu, slabo. Igrači u grču, protok lopte nikakav iz razloga što se svak skriva, što niko nema pametnu i logičnu kretnju bez lopte. A upravo smo u pripremama pokazali suprotno, protiv boljih protivnika nego današnja Sloboda. Znamo svi da ovo ne liči na Sarajevo i igru koja treba za izlazak u Europu. Već naredni vikend ima nova šansa za dokazivanje. Ono što se danas vidjelo, ali i mnogo ranije, Mustafić je koristan samo kao desetka-visoka osmica, gdje uz sebe ima dva veznjaka (Julardžija/Krdžalić/Buljubašić). Kyeremeh nije fudbaler, danas je najviše visio (u odbrani nepostojeći - primljen gol preko njega, plus još nekoliko šansi). Njega što se prije riješimo, bolje po nas. Beganović treba do ljeta biti zacemntiran na toj poziciji, u svakoj drugoj opciji ekipe će nas terorisat preko tog desnog beka. Danas nas je mogao koštati eksperiment pravljenja fudbalera od Kyeremeha. Hasića već sada otkupiti, koliko god da zine Bešiktaš, jer ćeš na ljeto svakako dobiti dosta više.
Glavni razlog loše jučerašnje igre, bravo za opasku. Nisam stigao pregledati čitavu utakmicu, ali sam odmah u prvom poluvremenu vidio da je to najveći problem.

Rožman je zeznuo postavku i ova igrači u sredini više nikad ne smiju igrati zajedno. Odmah protiv lištice se mora mijenjati sredina, Mustafić mora na klupu.
Druga stvar, nije bilo KRETANJA, zato smo i izgledali bezidejno. Krenu stoperi, svi se gore sakriju, pa kako onda izgraditi napad? Non stop se mora kretati, letjeti po terenu, nuditi se, prilaziti, odvlačiti igrače, utrčavati. Ne mogu da vjerujem da to igračima nije jasno ili su toliko ograničeni da misle nekoga pobjediti stajanjem. Kad svi to budu radili, sve će biti bolje, pa i u situacijama kad protivnik napravi bunker.
Treća stvar, Kyeremeh ne smije biti bek i tačka. Nema se potrebe igrati, Beganović je sasvim solidna opcija za naprijed, a pogotovo za defanzivu. Penaranda čim bude počeo peljati loptu i ne oslobađati se na vrijeme, odmah na klupu.

Najvažnije je da smo prošli zbog te psihičke strane. Protiv lištice i svaku narednu moraju biti nahajcani kao nikad, trčati i kretati se, jer se samo tako može nešto uraditi. Od sakrivanja i bunarenja nema ništa, to je samo patnja za njih, a i za nas.
Nije smak svijeta naravno, ne treba padati u depresiju, ali se moraju neke stvari instant promijeniti. Na greškama se uči, zato se nadam da je ovo samo jedna loša utakmica.

Ja bih probao s neke od ove dvije varijante protiv lištice:

Iliev
Buljubašić Krdžalić Julardžija
Hasić Renan Penaranda

Iliev
Krdžalić Julardžija
Hasić Penaranda/Anđušić Ziljkić
Renan
Slažemo se dosta.

Kretnja, jedina kretnja koja nam je bila spuštanje jednog veznjaka (čitaj Julardžija) pored štopera kad su ov dvojica potrošila sve opcije za prenos lopte na Slobodniu polovicu. A upravo kretnja je ekipu krasila kroz pripreme.

Matanović, Mustafić, Mehmedović i Anđušić u vezi mogu biti korisni samo kao desetke ili visoke osmice i samo jedan od ove četvorice u veznom redu se može izgurat, ostala dvojica moraju biti iz trojke Buljubašić, Krdžalić i Julardžija. Jedino tako možemo imati balansiran vezni red koji vrlo lako može raditi prenos lopte iz prve u drugu, pa onda i posljednju trećinu terena. Da se razumijemo, i taktika sa dvije desetke/visoke osmice, može funkcionirati, no trebaju nam tada i krila koja drže širinu, i iza te dvije osmice jedan dobar osigurač, koji neće puno lutat nego će držati poziciju, a takvog nemamo u ekipi, ni Buljubašić ni Julardžija nisu takvi, što ne znači da se to od njih ne bi moglo izvući kroz određeni period.

Potvrda ovog gore što pišem može biti cijela prošla.polusezona kad se dosta lutalo, a jedna od najboljih, ako ne i najbolja utakmica jeste pobjeda protiv Tuzla Citya 6:2, Mustafić na desetci (dva gola) iza njega Julardžija i Buljubašić.

Za Kyeremeha sam pisao već, nadam se da je protiv Slobode zadnji put korišten kao bek, jer svaki naredni je apsolutno medvjeđa usluga. Pokušavat od Kyeremeha praviti igrača ne vrijedi. Svaka čast i Kapetanoviću, ali lijevi bek nama treba biti Duraković, Kapetanović zamjena.

Mislim da se kod Rožmana nisu uvezala dva jako loša izdanja do sada. Ubijeđen sam da će protiv Širokog biti to dosta bolje.
:salut:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 feb 2024, 01:59

Ivan Sesar gromada od covjeka :tokralju:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 13 feb 2024, 03:00

Aduka87 je napisao/la:
13 feb 2024, 01:59
Ivan Sesar gromada od covjeka :tokralju:
Jasno mi je to bilo kada je svojevremeno odbio da pređe u Želju iz poštovanja prema nama, iako su mu nudili dobre uslove.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 feb 2024, 07:27

SVAKA CAST IVANU SESARU, nesmijemo dopustit sa IKICEM DA SE DESI ovo sto se Desilo SESARU, ako se bude pokazo treba malca vratit..

Ivan SESAR je objasnio sta je SARAJEVO KAO GRAD I KLUB I MI TO TREBA DA NJEGUJEMO I DA to dignemo naj jos veci nivo

Svaka cast, IVAN SESAR

Nek ga pusi bakir sebija covic dodik i dodikov sestric

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 feb 2024, 07:32

Kad vidis koliko ljudi vole sarajevo ( Sesar i Ikic ) a prije nisu nikad imali dodirne tacke sa Sarajevom jos dolaze iz Sirokog, onog uhljupa Radovca samo treba pljunuti u facu cigansku
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 13 feb 2024, 07:48

Rozman je zasticen malo manje od diktatora Sjeverne Koreje.

Pa pustite da kazemo da nesta ne valja, sto ne znaci automatski da treba ici iz kluba.

Onaj ko prebaci u juniore Vrancica, Serbecica, Baltu, Zeljkovica i dr, koji kostaju boga oca mjesecno, mora i treba da bude kritikovan za los rad. A ovo sad sto on radi je lose. Ali ja iskreno mislim da ce biti i gore

Dobio si sve, finansijski nas naguzio dobro, i sad treba da mu tepamo jer nismo akcije osigrali protiv Slobode.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 13 feb 2024, 07:53

Sarajevo je, '83. mislim, došlo do finala Kupa Maršala Tita i tamo izgubilo od tada moćnog Dinama. U osmini, ili četvrtfinalu, jedva su nakon penala, izbacili nakav Orijent i to poslije 0:0. Iako sam bio dijete, sjećam se te utakmice i radosti u kući nakon prolaska..Ne sjećam se da je iko i od raje ismijavao igrače, trenera, psovao, tražio smjene i sl. Bilo je bitno samo da klub pobijedi. Nakon samo dvije godine i to bez tada ubjedljivo najboljeg europskog igrača -Papeta Sušića, titula dolazi u grad. Titula top 10 europske lige...
De, malo olabavite. Vizija, rad i podrška - to je najvažnije. Pun hurac šiša-filozofije.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 13 feb 2024, 07:59

Ma priča na greškama i porazima se uči je za luzere. Pusti mi više utakmica sa pet prečki, posjedom i dominacijom i na kraju zijan. Na pobjedama se gradi pobjednički mentalite i podiže ekipa. Jako loše bi bilo po nastavak sezone da smo ispali odmah sad u kupu. Stvorila bi se užasna atmosfera i evropa bi bila pod velikim upitnikom. Ovako, ubijeđen sam da se vidjelo sa klupe gdje škripi i da će se popraviti neke stvari odmah protiv Širokog.

Na to sve ubijeđen sam da Zrinjski i Velež neće dobiti ovog kola i eto nas gore.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 13 feb 2024, 08:30

ma samo dovesti 7 brazilaca i 3 argentinca i jednog italijana
ostalo popuniti akademijom ,imaloi bi 10 precki po utakmici i 90% posjeda :kafa:
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 318 gostiju.