Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sporan je momenat objavljivanja ovakvog članka samo, u prvom planu treba da bude MUP TK i njihov amaterluk.
JayCatwright je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:23Sporan je momenat objavljivanja ovakvog članka samo, u prvom planu treba da bude MUP TK i njihov amaterluk.

Sestra ti lezi u mrtva i mati, ti ides davat intervju u drugi grad u udarni termin i pricat o nekim policijskim pravilnicima i sl. I eto sta se ispostavi...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ja bas govorim jucer mojima koliko mi cudno djeluje njihova reakcija na to sve.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Benjamin Spahović stavio sliku iz Audija uz pjesmu "Nek puknu dušmani."
Državo yebem te.
Državo yebem te.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ma ovo u p.ički materinoj nema.
The saddest thing in life is wasted talent.
Gledaj krmka, pa čime ih tove, yebem li im sve.
I kaže živi ovdje, pa bolje se pretvoriti u leoreya, nego ovdje više biti.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- numanumaye22
- Kontakt:
Bahahahahah sto se ismijah, Alan Ford drzava

Pa kod nas je ministar odbrane udarac zena, sve ti je jasno, prvu zenu prebio ko zeca za prvu bracnu noc

Ma samo razguliti i svoj pos'o. Dođeš malo obiđeš i vozdra. Eto vam, brojite se, birajte, j.ebite joj mater.
J.ebo ba ovo.. nije zdravo. Nemaš tri života.
The saddest thing in life is wasted talent.
- numanumaye22
- Kontakt:
Zivot je prekratak da bi ga se citavog provelo u Bejha. Ovdje su ti sad slatke muke, da li u indijski, brazilski ili japanski restoran i slicno 

Ma da...al opet se trujes evo ovdje na forumu. Nisi otiso psihicki iz BiHnumanumaye22 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:19Zivot je prekratak da bi ga se citavog provelo u Bejha. Ovdje su ti sad slatke muke, da li u indijski, brazilski ili japanski restoran i slicno![]()
Memento Mori...
Memento Mori...
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa sta sad bilo ko ko ode ne smije pricat s nasima, citat nesto na nasem jeziku i slicno? Pa porodica je dole, odrastas negdje 25 godina i sad treba zaboravit preko noci zbog cega?Sage je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:22Ma da...al opet se trujes evo ovdje na forumu. Nisi otiso psihicki iz BiHnumanumaye22 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:19Zivot je prekratak da bi ga se citavog provelo u Bejha. Ovdje su ti sad slatke muke, da li u indijski, brazilski ili japanski restoran i slicno![]()

Cisto sumnjam da bi jedan englez zaboravio engleski i Englesku nakon 25 godina zivota u istoj

tek sad vidim da je ministar unutrasnjih poslova tk profesor islamske vjeronauke :O
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nerko je znao nasrnuti i na rahmetli sestru par puta u javnosti kad se napije, pa ga ljudi smiruju, ima on historiju kabadahijskog ponašanja po gradu.
Neki govore da je i radnice u kafiću što su kod njeg radile znao udarati, ali to nisam vidio lično pa ne mogu tvrditi.
Neki govore da je i radnice u kafiću što su kod njeg radile znao udarati, ali to nisam vidio lično pa ne mogu tvrditi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
meni baš izgledao kao neki gopsodinbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:38Nerko je znao nasrnuti i na rahmetli sestru par puta u javnosti kad se napije, pa ga ljudi smiruju, ima on historiju kabadahijskog ponašanja po gradu.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Znao sam da ces ovako reagovat. Al hajdnumanumaye22 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:24Pa sta sad bilo ko ko ode ne smije pricat s nasima, citat nesto na nasem jeziku i slicno? Pa porodica je dole, odrastas negdje 25 godina i sad treba zaboravit preko noci zbog cega?Sage je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:22Ma da...al opet se trujes evo ovdje na forumu. Nisi otiso psihicki iz BiHnumanumaye22 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:19Zivot je prekratak da bi ga se citavog provelo u Bejha. Ovdje su ti sad slatke muke, da li u indijski, brazilski ili japanski restoran i slicno![]()
Cisto sumnjam da bi jedan englez zaboravio engleski i Englesku nakon 25 godina zivota u istoj![]()
Memento Mori...
Memento Mori...
- VensanKasel
- Kontakt:
Nikad nisam vidio ovog lika , ni čuo za njega , e kakvih sudbina ima ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Aleme jesil nam ti ovdje pričao ili sam ja čuo od nekog drugog amerikanca da te konobar nece dalje usluživat ako vidi da si pjan, jer kao mozes sjest vozit poslije tog , on ispada indirektno kriv
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- JayCatwright
- Kontakt:
ma de ba, po glasu mu vidiš da se pretvara i da glumi, uostalom drži par kafića, to po defaultu kabadahijeSurreal je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:39meni baš izgledao kao neki gopsodinbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:38Nerko je znao nasrnuti i na rahmetli sestru par puta u javnosti kad se napije, pa ga ljudi smiruju, ima on historiju kabadahijskog ponašanja po gradu.
Neki govore da je i radnice u kafiću što su kod njeg radile znao udarati, ali to nisam vidio lično pa ne mogu tvrditi.![]()
Šta glumi debilčino?JayCatwright je napisao/la: ↑12 feb 2024, 21:01ma de ba, po glasu mu vidiš da se pretvara i da glumi, uostalom drži par kafića, to po defaultu kabadahijeSurreal je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:39meni baš izgledao kao neki gopsodinbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:38Nerko je znao nasrnuti i na rahmetli sestru par puta u javnosti kad se napije, pa ga ljudi smiruju, ima on historiju kabadahijskog ponašanja po gradu.
Neki govore da je i radnice u kafiću što su kod njeg radile znao udarati, ali to nisam vidio lično pa ne mogu tvrditi.![]()
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Trenutno korisnika/ca: GG3, rio_Ferdy88 i 15 gostiju.