baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 14:28
VensanKasel je napisao/la: ↑12 feb 2024, 14:13
Ništa nije ružno reći za ženu koja brani lopovluk , i to na najjadniji način , botovanjem a la Bakir - ranjen u ratu . Kako je nije sramota porodica čiji su članovi izgubili živote ljudi su postali teški invalidi , koji jedva preživljavaju ? Izvini , ako je tebi normalna djevojka koja brani lopovluke meni nije . Ne možeš buraz napisati na stranu njeno stranačko botovanje , tim botovanjem pokazuje da nema dostojanstva .
Koliko vidim, nije za Bakira pisala da je ranjen u ratu i ostao bez dva prsta, nego za Fadila, što je istina - ne vidim kako bi moglo to uvrijediti porodice čiji su članovi postali teški invalidi?
Kažem, na stranu njeno botovanje, djevojka može poslužiti za primjer 90% današnje omladine.
Pa je li isto tako i ja mogu reći za tebe da botuješ za nekoga, jer primjetio sam ko god uputi kritiku na račun vladajuće strukture, ti se uključuješ odma da pljuješ po ovoj vamo drugoj strani i da prozivaš
Nemoj se ljutiti ili hateriti šta, samo ti kažem svoje mišljenje.
To što neko (u ovom slučaju ova djevojka) hvali/brani neku stranku, vladajuću strukturu ili opoziciju, nije za razloga da se ta osoba vrijeđa, jer kao što je njena omiljena stranka ili stranka u kojoj je uključena ima/imala milion afera, tako imaju i ovi drugi. Nema političke opcije u BiH koja nije sklona kriminalu, prevarama, mitu, korupciji i ostalim nezakonitim radnjama. To i dalje ne može i ne smije određivati kakav je neko kao osoba.
Ma bolan mislim na Bakirovo branjenje lopovluka , kada je Asima Sarajlića branio kako je bio ranjen u ratu . Znači ako si SDA član i bio si ranjen u ratu , za tebe zakoni ne važe po Bakiru .
I sad imaš Fadila bez prsta i milionima ukradenih maraka i ljude bez nogu ili ruku koji jedva preživljavaju , po njoj treba da nam bude žao Fadila
Ma šta ću se ljutiti kad je normalna rasprava , loše si primjetio ja se javljam samo ako se SDA hvali , e tu sam alergičan . Fazon je što se ovdje napada vlast , ali sa tim napadima hvale SDA e zamisli ... Kod mene ako valjaš onda valjaš , primjer Efendić i opština u kojoj živim , pa kada je bila alijansa SDA - SDP , meni je to bilo dobro .
Jedno je hvaliti ili braniti , a drugo botovati . Ja skoro čitav život uz SDP , Damira Hadžića mrzim više nego ikoga , a gotivim Efendića SDA . Ako osoba brani lopovluke pod svaku cijenu , šta da mislim o toj osobi ?
Pratiš NBA , Jokić znaš i sam ko je i šta je , lik podržao Vučića i reklamira kladionicu , bruku srba ga sada mrzi zbog toga ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...