Odlicno uradjen definitivno.
Jel se sjecas slucajno kako se zvala americka verzija ovog filma? Davno sam ga gledao bas
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Odlicno uradjen definitivno.
Odlična gluma i produkcija, ali mislim da su film trebali spakovati unutar 2 sata trajanja. Malo se sve razvnodilo pri kraju i previše je pažnje usmjereno na njih same. Možda su trebali dijelom ubaciti scene potrage i slično.
Ja na filmoviplex gledam sve, istina par reklama izbaci dok pustis film ali nista strasno a redovno stavljaju nove filmove. Imas i kodi aplikaciju ako se ne bi zamarao reklamama.djonla je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:01Koja je sad najbolja varijanta za filmove online? Upratio sam streamio (nisam probavao do sada)....
Koja je onako najbezbolnija varijanta za novije i starije filmove (da ima i subtitles), da moze preko hdmi ili preko mobilnog na tv (ali stariji tv je u pitanju), što bi rekli birvaktile onaj plazma tvdoduse moze youtube na njega
Hvala unaprijed
Pogledao sam to cim je izasao na net, obzirom da sam ga ganjao za SFF ljetos, kraj je u skladu s cijelim filmom, ne bi ni valjalo da je drugacije.
Odličan
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.