FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

The Punisher92
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la The Punisher92 » 19 mar 2011, 22:04

Portillo je napisao/la:
Leader je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Amarilla para Xavi. Se pierde el partido contra el Villarreal

Sjajno, ne moze bolje! Propusta Villareal.
Zamijenit će ga Keita kao i protiv Mallorce ;)
Jes to, al lave, nije Mallorca Villareal

na tvoju zalost :D
Jest momak pametan,skontao da Mallorca nije Villareal :o :mrgreen:
Sto se tice utakmice,odlicno smo igrali,samo sto eto nismo uspjeli zabiti vise golova,izgleda da igraci Barce zele da obore jos jedan rekord,a to je rekord u broju promasenih prilika,nekako mi se cini da se Bojan najvise trudio i zasluzio je taj gol,da malo dobije na samopouzdanju,jos da Real hoce kiksati i veceras superfantasticno,ovako je samo fantasticno :D jbg steta za Xavia,al valjda ce Gvardiola da mu nadje dostojnu zamjenu...
Eric Abidal!!!

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 19 mar 2011, 22:04

xaviesta je napisao/la:Umalo da nam se obiju o glavu sve one propustene prilike :x
Ovako nekako slađe, nije gušt dijeliti 5arde :mrgreen: hejteri patite :D
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 19 mar 2011, 22:05

Zamalo da od gotovine napravimo veresiju...kad propustiš svoje šanse onda dolazi kazna, srecom veceras nije došla.
Getafe se pokazao kao sasvim solidna ekipa koja može trcati, iako su se branili citavu tekmu....Adriano veceras vrlo dobar....gol Alvesa detalj meca.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 19 mar 2011, 22:10

Ne treba puno ocekivati od Atletica veceras...oni su nejac i jednostavno nesposobni da uzmu barem bod veceras protiv Reala.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 19 mar 2011, 22:10

Moram reci da sam pozelio da ga neko zakuca ko Alves, dosadilo ovo usetavanje u gol vise :D
Don't hate what you don't understand.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 19 mar 2011, 22:13

izzo je napisao/la:Ne treba puno ocekivati od Atletica veceras...oni su nejac i jednostavno nesposobni da uzmu barem bod veceras protiv Reala.
Bitno da FCB pobjeđuje, ako RMCF izgubi negdje bodove, to dođe samo kao bonus ;)
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 mar 2011, 23:04

Stvarno 'bodu u oci' ovi silni promasaji.Ovo se povlaci kroz cijelu sezonu,mada je bilo perioda kad su zabijali redovno,npr. one silne petarde :mrgreen: Ovo bi neko mogao debelo naplatiti,samo ne daj Boze da Barca bude kaznjena zbog toga.

Bojance nam se raspuco,2 gola u 2 tekme :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

BIG
Kontakt:

Post Postao/la BIG » 19 mar 2011, 23:14

Dobra partija večeras, bravo momci ;)
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 19 mar 2011, 23:35

dobra partija veceras, samo velika steta za propustene prilike, moglo je biti makar jos 4-5 golova u mrezi Getafe-a al eto oni dodaju umjesto da sutaju po golu. najveci gubitak je zuti karton za Xavija, ali nadam se da ce Keita protiv zute podmornice uspjeti da zamijeni carobnjaka ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 mar 2011, 23:36

Ma ne svida mi se vise to umiranje u pasovima. Toliko su postali dominantni da su vec otupili u onome najbitnijem - golovima. Ponekad se bas vidi da se toliko igraju da na kraju kad im dojadi napucaju bezze u tribine. Nekad bas ko da se izgube i dodavanjima u krug izgube orjentaciju gdje je gol. Znam ja da je to ta nasa igra kad izludimo protivnika i onda silovito zabijemo, ali pocinje me nervirati to usetavanje. Hajd da se jedan useta - sad im izgleda furka da 2-3 igraca udzu u gol. :) Ako nije tako onda nije fazon. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 19 mar 2011, 23:43

veceras opet rutinski odradzeno... :D
samo moglo je bez onog gola,pa da pregledam utakmicu bez sikirancije.. :mrgreen:
opet,bezbroj propustenih prilika,slaba koncetracija pred golom sto dovodi do loseg zadnjeg pasa..samo da nam se ne obije o glavu to..
ali mislim da ce to gvardiola srediti u narednom periodu.
sve u svemu nije to lose izlgedalo vcrs..

a sto se tice bojana..
on jeste dao dva gola u zadnje dvije utakmice..ali da li on u stanju da odrzi svoju formu..ne moze se barca osloniti na igraca koji igra dobro 1 utakmicu pa 5 losih..bojan je i proslu tekmu dao gol,ali je opet bio uz vilju najlosiji na terenu..
veceras malo bolje izdanje ali... :roll:
i opet vilja,mi malo steka u zadnje vrijeme..malo losija realizacija u kljucnim situacijama,ali vise je to odraz citave ekipe a ne pojedinca.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 20 mar 2011, 00:01

Sada bi trebalo kod Villareala barem bod uzeti da pred el clasico budu 3 bobe prednosti za nas,jer u slučaju da i izgubimo el clasico bit ćemo prvi i moj san da uzmemo titulu na međusobni duel će postati stvarnost.To bi bio revanš za onu godinu kad su frankovci nama uzeli titulu na duel. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 20 mar 2011, 00:04

Sajoni je napisao/la:Sada bi trebalo kod Villareala barem bod uzeti da pred el clasico budu 3 bobe prednosti za nas,jer u slučaju da i izgubimo el clasico bit ćemo prvi i moj san da uzmemo titulu na međusobni duel će postati stvarnost.To bi bio revanš za onu godinu kad su frankovci nama uzeli titulu na duel. ;)
Pobjeđuje se i u gostima kod Villareala ;) živi bili pa vidjeli...cak i bez Puyola,Abidala,Xavia i Pedra.
Zašto?? zato što ova ekipa ima karakter pobjednika, što kaže Mister Guardiola.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 20 mar 2011, 00:06

ma nemoj ti meni titulu na duel, daj da mi to odmah rijesimo ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 20 mar 2011, 00:13

Dushi_Rob je napisao/la:ma nemoj ti meni titulu na duel, daj da mi to odmah rijesimo ...
hahaha...znam brate da gusto zvuči ali vjeruj neprocijenjivo bi bilo... :D :mrgreen:
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 mar 2011, 02:17

Sajoni je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:ma nemoj ti meni titulu na duel, daj da mi to odmah rijesimo ...
hahaha...znam brate da gusto zvuči ali vjeruj neprocijenjivo bi bilo... :D :mrgreen:
Ma kakvi - obice se frankovcima sve to o glavu. Sva njihova galama vih dana. Pratim tamo kurcenja i kuliranja na njihovom djelu. Koja arogancija to nije normalno. Ali samo lakopo - ubicemo ih nece znati gdje im se guza nalazi. Nazalost onda ce mo po 10000 x gledati neke njihove prahistorijske pobjede. Cuj zale za finale Barsa : Frankovci. Imaju obraza luzeri da pomisle da stanu na one drhtave noge i da u finalu igraju rame uz rame s nama za titulu prvaka Evrope. Kojij su lesinari ko da smo pobjedili Laktase 5:0 a ne njih popisali, ponizili i popljuvali pred citavim svijetom. Pa prije je Arsenal zasluzio titulu nego oni koje redovno petardama castimo. Nasto je njihov fudbal i karakter spao Boze sacuvaj.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 20 mar 2011, 03:03

Barcelona je večeras odigrala koliko joj je i trebalo. fina igra, od noge do noge, na kraju su se malo opustili ali nema veze 3 boda su najvažnija.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 mar 2011, 07:52

Sjajna pobjeda ,predobri golovi ,ali ipak vam jos dahcu za vratom ,mislim da nije sve gotovo imate prednost ali nema te jos titlulu i samo bez opustanja i titula je vasa abd ;)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 20 mar 2011, 10:47

slika

golcina alvesa...sa sinocnje utakmice ... :D :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 mar 2011, 11:14

Oni su bezkarakerni lesinari. Isto ko i frankov klub. Nikad se oni nece utisat. Valja imat dzon obraz i poslije 6 kuci i 5 kod nas primljenih golova biti onako arogantan. Nema eno ih vec dizu sve moguce i nemoguce pehare. Velicina kluba i navijaca je u realnosti. A mi u real trpamo koliko i kad hocemo. No pacenici se opet jave :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.