FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Prođoše ovi nekako, inače nam ne bi dali još 90 minuta gola. Velika greška Nalića je bila izvesti Dervišagića u 90. minuti i dati prvi penal Hadžanoviću, ali dobro. Nismo se obrukali. Pojedinci iz Sarajeva pričaju kako ovde igrači igraju za 800 maraka, kako ništa nije redovno, kako su sve amateri itd. Eto vii ste prošli,u sledećoj rundi rastavit će vas Velež ili Zrinjski na proste faktore.
Jos je veca sramota za njih sto su morali igrati penale sa timom cije su plate 800 maraka, plus sto su pustali Ilievu da brani onako penale... Realno momcima se nema sta reci, svaka cast.montolivo18 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:18Prođoše ovi nekako, inače nam ne bi dali još 90 minuta gola. Velika greška Nalića je bila izvesti Dervišagića u 90. minuti i dati prvi penal Hadžanoviću, ali dobro. Nismo se obrukali. Pojedinci iz Sarajeva pričaju kako ovde igrači igraju za 800 maraka, kako ništa nije redovno, kako su sve amateri itd. Eto vii ste prošli,u sledećoj rundi rastavit će vas Velež ili Zrinjski na proste faktore.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Castan poraz, vjerovatno i bolja opcija kako se ne bi dodatno trosili i fizicki i materijalno u nastavku gdje je prioritet povratak u PL, a nikakve sanse nemas za osvajanje s ovim timom.
Ovakav pristup i sprema bi trebalo znaciti da nema frke u nastavku sezone, mada znamo kako se ulazi u visi rang.
Dati Hazdanovicu da izvodi penal je isto dati Aci da vodi klub.
Ovakav pristup i sprema bi trebalo znaciti da nema frke u nastavku sezone, mada znamo kako se ulazi u visi rang.
Dati Hazdanovicu da izvodi penal je isto dati Aci da vodi klub.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma odigrali su momci dobro, fina generalka za nastavak iako gorak ukus posle ovakvog ispadanja, zasluzili su prolaz.
- marseille_unique
- Kontakt:
Razocaran sam, blago receno, pitari izlaze ulaze sa tribine kako hoce tokom utakmice, njih 20 stoji dole kraj ograde
kraj nasih, jbu majku, pljuju po nasim. To tako nije moglo tamo krajem 90-ih, pocetkom 00-ih kad smo mi, sada malo stariji bili na tribini. Razocaran sam malo je reci.
P.S. Jest jedan pita kreno medzu nasih 1000 da se sece poslije utakmice sa salom Sarajeva, dobio po nosu opasno, dobio sto je trazio. Inace, seljacic iz Zivinica, licno sam cuo kad je policajcu odgovarao na mjesto stanovanja: Zivinice.
kraj nasih, jbu majku, pljuju po nasim. To tako nije moglo tamo krajem 90-ih, pocetkom 00-ih kad smo mi, sada malo stariji bili na tribini. Razocaran sam malo je reci.
P.S. Jest jedan pita kreno medzu nasih 1000 da se sece poslije utakmice sa salom Sarajeva, dobio po nosu opasno, dobio sto je trazio. Inace, seljacic iz Zivinica, licno sam cuo kad je policajcu odgovarao na mjesto stanovanja: Zivinice.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
marseille_unique je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:00Razocaran sam, blago receno, pitari izlaze ulaze sa tribine kako hoce tokom utakmice, njih 20 stoji dole kraj ograde

Ruke se pozlatile onom ko ga je opalio. Setaj se materi po kuci seljacino.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- marseille_unique
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:04marseille_unique je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:00Razocaran sam, blago receno, pitari izlaze ulaze sa tribine kako hoce tokom utakmice, njih 20 stoji dole kraj ograde
P.S. Jest jedan pita kreno medzu nasih 1000 da se sece poslije utakmice sa salom Sarajeva, dobio po nosu opasno, dobio sto je trazio. Inace, seljacic iz Zivinica, licno sam cuo kad je policajcu odgovarao na mjesto stanovanja: Zivinice.![]()
![]()
Ruke se pozlatile onom ko ga je opalio. Setaj se materi po kuci seljacino.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Dobro smo odigrali protiv puno jace ekipe.Njima sa klupe ulaze Andjusic,Zilljkic,Catakovic.Kada bude u odbrani Ignjatovic i u napadu dva nova igraca bice to sve ok.Fino se i zradilo danas,sto na ulaznicama sto od sponzora a i od TV prenosa.
-
- Kontakt:
Naknadnim pregledavanjem penal serije vidljivo je da je golman Bordo tima bio s obje noge u polju u trenutku upućivanja udarca Luke Merdovića, kome je odbranio penal, a što se kosi s pravilima nogometne igre. Prema pravilima, golman prilikom izvođenja jedanaesterca mora biti s jednom nogom na liniji tako da je ovaj jedanaesterac morao biti ponovljen. Ipak, sudija Luka Bilbija sa svojim pomoćnicima nije donio takvu odluku pa je Sarajevo uspjelo obezbijediti plasman dalje u najmasovnijem klupskom takmičenju u BiH.

Dobar otpor ovako skupoj ekipi Sarajeva danas. Pun stadion, klupa nam je tanka. Valjda dođe jos koje pojacanje inace ce bit gutavo. Kurtalic, Delic, Hadzanovic, Kalesic, Vulic su igraci oko kojih se moze graditi ekipa.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A ne kontam šta ima veze što je momak sa šalom Sarajeva krenuo ući? Ako nije provocirao ili nešto dobacivao, koji je razlog udaranja/premlaćivanja?
Jesmo l' toliko zaostali za ostatkom planete sunce ti poljubim
Jesmo l' toliko zaostali za ostatkom planete sunce ti poljubim

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Poslije ovakve partije danas, ne mozes momcima nista zamjerit. Casno i posteno ispali, pokazali da se ipak mozemo nositi skoro sa svima.
Mozda samo pogresan izbor igraca koji ce izvoditi penale.
Ja bih npr Civu stavio da izvodi medju prvima.
Skoro pa ispunjen Tusanj, covjeku bas bude puno srce kad vidi onoliko ljudi.
Mozda samo pogresan izbor igraca koji ce izvoditi penale.
Ja bih npr Civu stavio da izvodi medju prvima.
Skoro pa ispunjen Tusanj, covjeku bas bude puno srce kad vidi onoliko ljudi.
Volim tebe, više od sebe
Odlicna utakmica danas, izgledat ce to bolje kad dodju mujkic i ignjatovic, misljenja sam da je Merdovica trebao skroz ranije ubaciti.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Zna li neko sta je sa Skrijelja?
Jel to gotovo, il je bila samo novinarska bomba?
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Radi se na tome, blizu je. Isto treba doći još jedan prema naprijed i golman.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 20:59Zna li neko sta je sa Skrijelja?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Super. Te pozicije i jesu nam problem.simonknows je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:55Radi se na tome, blizu je. Isto treba doći još jedan prema naprijed i golman.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 20:59Zna li neko sta je sa Skrijelja?
Mislim Azir je tu sigurica, al ne do Bog povrede ili kartona, treba neka solidna zamjena.
A naprijed obavezno kakvog dobrog spica, visokog i jakog.
Volim tebe, više od sebe
Idi nekad na gostovanje pa ćeš vidjet jel ima veze ako neko nosi obilježja.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 18:35A ne kontam šta ima veze što je momak sa šalom Sarajeva krenuo ući? Ako nije provocirao ili nešto dobacivao, koji je razlog udaranja/premlaćivanja?
Jesmo l' toliko zaostali za ostatkom planete sunce ti poljubim![]()
Treba ih sve premlatit koji na zapadnu tribinu dođu da gledaju Sarajevo/Želju

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Danas u ložama Komazec pratio utakmicu, eto koliko su ozbiljni ovi našiantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 20:59Zna li neko sta je sa Skrijelja?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Silvin prvi saradnik je također pratio utakmicu jučer.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.