ja mislim da je bojan veceras odlican i villa,samo sto nisu imali srece da dadnu gol,al evo sada je bojan dao odlican gol...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
jedva ovo udje ali uslo jeDushi_Rob je napisao/la:AMIN da ga i Bojan jedom ubode !!!
pa dao je prosle sedmice go, sta hocete od njega?Dushi_Rob je napisao/la:AMIN da ga i Bojan jedom ubode !!!
heh kakav gol...hmm mislim da ovo ne bi bio gol da lopta nije prethodno pogodila jednog igraca getafea...ali kako god niko ne osporava kvalitetu bojana...getafe gubi ali opet se braneDAVID VILLA je napisao/la:BOJANNNNNNNNN GOLLLLLL ajde sad recite da je bojan prelos???kakav covjek dade gol...2-0
![]()
ja mislim da je bojan veceras odlican i villa,samo sto nisu imali srece da dadnu gol,al evo sada je bojan dao odlican gol...
Ma jok, nikako nije penal nad VillomLeader je napisao/la:AS apelira na 2 nedosuđena penala
Izgleda da su nešto naučili nakon onog gola Alvesa vs. Atheltica
Zamijenit će ga Keita kao i protiv MallorcePortillo je napisao/la:Amarilla para Xavi. Se pierde el partido contra el Villarreal
Sjajno, ne moze bolje! Propusta Villareal.
Jes to, al lave, nije Mallorca VillarealLeader je napisao/la:Zamijenit će ga Keita kao i protiv MallorcePortillo je napisao/la:Amarilla para Xavi. Se pierde el partido contra el Villarreal
Neka vidjet ces,kako keita proigrava.Portillo je napisao/la:Jes to, al lave, nije Mallorca VillarealLeader je napisao/la:Zamijenit će ga Keita kao i protiv MallorcePortillo je napisao/la:Amarilla para Xavi. Se pierde el partido contra el Villarreal
na tvoju zalost
Ako RMCF kiksa večeras, možda Villarreal ne bude toliko bitan.Portillo je napisao/la:Jes to, al lave, nije Mallorca VillarealLeader je napisao/la:Zamijenit će ga Keita kao i protiv MallorcePortillo je napisao/la:Amarilla para Xavi. Se pierde el partido contra el Villarreal
na tvoju zalost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.