BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Bundesliga
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Bundesliga » 19 mar 2011, 18:58

Yea BVB For The Win hummels 1:0 :lol: :lol: :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 19 mar 2011, 19:18

Sahinu ne treba dati vise da izvodi penale, nije samo zato sto masa...nego totalno bude sjeban evo cijelo jeb.eno poluvrijeme je indisponiran i ne znam sta ga koji k..ac Klopp forsira da izvodi ako je sam rekao da nece penale izvoditi .....

I jos nesto dosta nam je i ovih 1:0 nismo ni to zasluzi , jos kad nekom kazes sa strane ko ne gleda mislit ce da smo neka hebena ekipa cak propustili i penal

Schurle------prejeben!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 mar 2011, 19:23

Ni ja stvarno ne kontam zasto Sahin poslije toliko promasaja opet izvodi penale ???
Barrios povredjen :twisted:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 mar 2011, 19:27

Ma dobro jbg moze se desiti Sahin, je mlad momak al i to sto kazes trebao je neko odgovorni izvesti ;) Desi se i vecim ekipa....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 mar 2011, 19:32

@Damir_BvB

Sto se tice Dede-a ja sam procitao samo onaj tekst na bvb.de i iz njega mi je to izgledalo malo drugacije...tamo je prica vise bazirana na tome kako Dede zeli jos da igra,da mu je rano da sjedi na klupi itd. tako da sam ja mislio da je to nesto sporazumno...sad kad sam malo vise "procackao" vidim da je uprava ipak napravila gresku u ovom slucaju ;)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 mar 2011, 19:38

Imal tko link od tekme BVB-mainz? :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 mar 2011, 20:22

Po ko zna koji put sa 1-0 na 1-1...daj Boze da Leverkusen ne dobije sutra inace ce zavrsnica prvenstva biti mnogo uzbudljivija nego sto se ocekivalo :twisted:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 19 mar 2011, 20:23

adnan24 je napisao/la:Po ko zna koji put sa 1-0 na 1-1...daj Boze da Leverkusen ne dobije sutra inace ce zavrsnica prvenstva biti mnogo uzbudljivija nego sto se ocekivalo :twisted:
jesmo nesto vise zasluzili.....

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 mar 2011, 20:24

adnan24 je napisao/la:Po ko zna koji put sa 1-0 na 1-1...daj Boze da Leverkusen ne dobije sutra inace ce zavrsnica prvenstva biti mnogo uzbudljivija nego sto se ocekivalo :twisted:
Oće to do toga...Malo treba napast pa zabit za 2:0 ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 mar 2011, 20:27

HzBvB je napisao/la:
jesmo nesto vise zasluzili.....

Zasluzili smo na nekim tekmama prije pa nas niko nije pitao...zasto bi i sada? Do kraja prvenstva mi je samo rezultat bitan...boli me ona stvar za igru...

Klopp jednostavno ne zna zatvoriti utakmicu...i napaditi se moze do neke minute...ali zadnjih 10.-ak minuta se mora zatvoriti a ne da se prima gol kao protiv stuutgarta na kontru u 85.-j kod vodstva od 1-0

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 mar 2011, 20:29

ee ovaj mainz mi je bio drag al poslije ovoga im zelim sve najgore i da ispadnu sto prije iz lige sugavci jedni!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 19 mar 2011, 20:43

E da lagano krenem da nebi nesto zaboravio, odmah da kazem da sam se nalozio da ovakav post napisem i dok je bilo 1:0, jos kad smo primili gol vjerujte NIKO ZADOVOLJNI OD MENE!!!

Veceras smo demostrirali njemackoj siroj i uzoj javnosti kakav se fudbal igra u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.Mi kao buduci prvaci ( svi to prizeljkujemo) ne mozemo sastaviti 2 pasa,BRUKA BRUKA ....Pravi seljacki fudbal ko god da dobije loptu odmah je NAPIZDI , i kad mi kazete dobar Groskrojc, dobar Lewandowski 60 dobar ovaj dobar onaj... dobri su al znate za sto za Atletike nisu za fudbal vjerujte mi, mi se ovdje svi lozimo na neku igru na neku ekipu koja moze nesto napravit u LP.Moze ali u LP za ATLETICARE,pa gospodo nije ovo njiva na kojoj se treba sto vise istrcat a nista povezano sa MOZGOM ( organ kojeg posjeduju 4 igraca u cijeloj ekipi Sahin, Goce, Barrios i Hummels).Ja ne znam kako vi gledate na to ali ja nisam niti cu ikad biti zagovornik takvog fudbal.

Smelzer----- uz duzno postovanje prema svim njegovim defanzivnim zadacima, treba momku neko da objasni da se ne centrira sa pola terena kad je jos pola otvoreno za prodor i da se ne puca svaka lopta sa 30+ metara pa nije BOG,...da pogodi s pola terena

Bender----veceras odigrao prejako samo ga treba izbjegavati u ofanzivnim rolama ako kako moze da uopste ne dira loptu najbolje bi bilo....jer svaka ide bogu pod noge ne moze iskontrolisat pas..
Kuba----- taj momak je ne tako davno imao dosta bolju tehniku i pregled igra danas mu se sve svelo na trcanje bez glave odigrao je najgore od svih
Sahin----samo da penale ne izvodi , ubjedljivo nas najbolji igrac ( uklopio se veceras u sivilo napucavanja lopte ali ni ne moze bolje kad ima samo Gocea oko sebe koji nesto zna s njom)
Goce ---- ispod prosjeka, moje je misljenje da treba vise odgovornosti preuzimati na sebe ali to ce valjda doci s godinama

Zidan---- nista

e sad moj omiljeni: LEWANDOWSKI----pa mamu mu je. em u usta on za 60 min nije u stanju da primi jednu **** loptu.... HARE **** te on ( nemoze od njeg Bog napravit igraca).
zamalo da zaboravim Groskrojca.---- mada veceras i nije bio toliko los ali ponovit cu po milioniti put da je limitiran igrac i tako da od njega nesto vise ni ne ocekujem
Barrios nadam se da nije nesto strasno vise....

Samo da se osvrnem na jos jednu stvar i dosta od mene : pa kako da mi igramo napadaci kada u sastavu imamo
Lewandowskog Kubu Groskrojca i Bendera u istom trenutku , jer ova trojica zadnjih ne mogu zajedno 20 tehnike uradit....KAGAWA VRATI SE OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE.....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 mar 2011, 20:53

HzBvB je napisao/la:E da lagano krenem da nebi nesto zaboravio, odmah da kazem da sam se nalozio da ovakav post napisem i dok je bilo 1:0, jos kad smo primili gol vjerujte NIKO ZADOVOLJNI OD MENE!!!

Veceras smo demostrirali njemackoj siroj i uzoj javnosti kakav se fudbal igra u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.Mi kao buduci prvaci ( svi to prizeljkujemo) ne mozemo sastaviti 2 pasa,BRUKA BRUKA ....Pravi seljacki fudbal ko god da dobije loptu odmah je NAPIZDI , i kad mi kazete dobar Groskrojc, dobar Lewandowski 60 dobar ovaj dobar onaj... dobri su al znate za sto za Atletike nisu za fudbal vjerujte mi, mi se ovdje svi lozimo na neku igru na neku ekipu koja moze nesto napravit u LP.Moze ali u LP za ATLETICARE,pa gospodo nije ovo njiva na kojoj se treba sto vise istrcat a nista povezano sa MOZGOM ( organ kojeg posjeduju 4 igraca u cijeloj ekipi Sahin, Goce, Barrios i Hummels).Ja ne znam kako vi gledate na to ali ja nisam niti cu ikad biti zagovornik takvog fudbal.

Smelzer----- uz duzno postovanje prema svim njegovim defanzivnim zadacima, treba momku neko da objasni da se ne centrira sa pola terena kad je jos pola otvoreno za prodor i da se ne puca svaka lopta sa 30+ metara pa nije BOG,...da pogodi s pola terena

Bender----veceras odigrao prejako samo ga treba izbjegavati u ofanzivnim rolama ako kako moze da uopste ne dira loptu najbolje bi bilo....jer svaka ide bogu pod noge ne moze iskontrolisat pas..
Kuba----- taj momak je ne tako davno imao dosta bolju tehniku i pregled igra danas mu se sve svelo na trcanje bez glave odigrao je najgore od svih
Sahin----samo da penale ne izvodi , ubjedljivo nas najbolji igrac ( uklopio se veceras u sivilo napucavanja lopte ali ni ne moze bolje kad ima samo Gocea oko sebe koji nesto zna s njom)
Goce ---- ispod prosjeka, moje je misljenje da treba vise odgovornosti preuzimati na sebe ali to ce valjda doci s godinama

Zidan---- nista

e sad moj omiljeni: LEWANDOWSKI----pa mamu mu je. em u usta on za 60 min nije u stanju da primi jednu **** loptu.... HARE **** te on ( nemoze od njeg Bog napravit igraca).
zamalo da zaboravim Groskrojca.---- mada veceras i nije bio toliko los ali ponovit cu po milioniti put da je limitiran igrac i tako da od njega nesto vise ni ne ocekujem
Barrios nadam se da nije nesto strasno vise....

Samo da se osvrnem na jos jednu stvar i dosta od mene : pa kako da mi igramo napadaci kada u sastavu imamo
Lewandowskog Kubu Groskrojca i Bendera u istom trenutku , jer ova trojica zadnjih ne mogu zajedno 20 tehnike uradit....KAGAWA VRATI SE OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE.....
pa nisu kagava,sahin ,bariios i goce samo ostvarili ovo sve i osvojili ove bodove ... cvs je sahin kriv sto dortmund nije pobjedioo ,a sto se tice bariosa nmg da zaboravim onaj njegov promasaj u frankfurtu s 2 metra prazan gol nakon cega nam odmah u sljedecoj akciji zabijaju goll mislim ima tu niz stvari sjeti se da je groskrojc donijeo bodove iz leverkusena u najbitnijoj mozda tekmiii ...odmori malo brate nemozes sve kriviti radi ove veoma lose tekme protiv mainza ..dobri su ovo igraci samo nisu imali svoj dan ...sjeti se kako su odigrali protiv bayerna pa robben se gubio protiv smelcera ... polahkoo sacekaj da podze malo vremenna i razmisli hladne glave!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 mar 2011, 21:02

Dobro je da ste kiksali, sad ćete mi ozbiljno igrati protiv Hannovera! To je ono kaj je meni najbitnije. A i volio bih da se do kraja sezone Kusen malo približi i da se stvar zakuha iako ako biram između ta dva kluba, onda sam za BvB!

Morate i vi neki puta "nezasluženo" spušiti bodove jer ste se dosta i ove sezone gnojili ili bolje rečeno sreća vas je pomazila!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 19 mar 2011, 21:13

Ova utakmica je pokazala da i Dortmundu trebaju pojacanja na ljeto... sto se iskreno nadam da ce i dovesti i time pojacati konkurenciju, da im se ne bi desilo nesto slicno kao ove godine Bayernu.

Prije svega, igra BvB-a sa i bez Barriosa se u mnogome razlikuje. Barrios je tip igraca koji se izvlaci i prema veznim igracima i trazi loptu, sa vrlo dobrom tehnikom i veoma je vazna karika u igri BvB-a. Da se Barrios nije povrijedio mislim da bi ovo bila rutinska pobjeba BvB-a, a ovako je mozda malo uzdrmalo ekipu mada mislim da za to nema potrebe.

U slucaju da sutra L'kusen kiksa protiv Schalke-a, ovo uopste nece uticati na tok prvenstva. Mada i u slucaju pobjede L'kusena bodovna razlika ce biti 7 bodova izmedju 2 tima i mislim da BvB ima i vise nego dovoljno kvalitete predvodjenje Kloppom da osigura titulu bez vecih problema.

Prije svega, kao navijac Bayern-a nadat cu se da sutra Schalke pobijedi L'kusena, a takodje i da L'kusen izgubi protiv Bayerna u Minhenu :) tako da bi vam u tom slucaju vec sada cestitao titulu :))
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 19 mar 2011, 21:37

Jbte led koliko Mainzeri mogu spartat, nadyebase nas trkom. Mogli smo ovo rutinski zavrsit bez po' muke, ali Kloppova tvrdoglavost nam je yebala dadu. Odlicna takticka postavka Tuchela s trojicom DM-ova koji su neutralisali nas vezni red. Igrali su visoki presing s kojim se odlicno nosili (nije bilo gresaka), ali su nam time i stvorili velike probleme u organizaciji igre. Mainz je dobro stajao na terenu, ali nisu mogli stvoriti nijednu izglednu priliku, da bi na kraju dali gol na neposten nacin. Subotic je trebao pokrivati peterac, ali je ostao lezati na vrhu kaznenog, a to su Tuchelove trupe hinjski iskoristile. Ono sto me najvise brine je da su nasi strasno fizicki pali u zadnjih 20 minuta i da je taj trend prisutan u zadnjih par meceva. Zbog povreda, ne mozemo rotirati igrace, a umora se fakat nakupilo, pa ova rep. stanka dolazi u pravi cas. Odbrana odlicna, ofanziva jako losa. Odavno nismo imali losiju pas igru - katastrofa. Steta za Lucasa, jer da je on ostao na terenu, vjerovatno bi ovo i dobili. Ak' nista, izvuko bi koji prekrsaj, malo bi se valjo, onako na iskustvo. Ova ekipa je zelena, nikako ne mogu mirno privesti mec kraju, ako nemaju 2 razlike u dzepu. Klopp tvrdi da nije problem u neiskustvu, vec u nesreci. Jest, al' u qurcu. Ponovilo se 10 puta i to njemu nesreca. Ne smijemo ovakvi opet u Europu, jer ce se ista stvar ponavljati. Moramo dovesti par iskusnih lija i da se mecevi dobivaju sigurnije i uz manje truda. Pa majku mu sto Santanu nije uveo, pa i konj je vidio da je Hummy pao u zadnjim minutama. I cemu opet srljanje u zadnjim sekundam meca kod vodstva? Pa bunker postavi i izbijaj, kad vidis da protivnik trci k'o navijen. Komplikovanje u kaznenom nas unisti, niko ne suta na ''prvu''. Sudija Brych je bio dosta los, i to po oba tima. Ak' nista, borba za ''tacnu'' ce biti zanimljivija.

PS: Zutalji s ST-a imaju novog ljubimca - seljacinu Wetklo-a. Jedva cekam naredno gostovanje doticnog na Westfalenu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 mar 2011, 21:39

koji je ovo sliskovic sto vam uvali, jeli to neki rod baki

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 19 mar 2011, 21:43

bh hrvat je napisao/la:koji je ovo sliskovic sto vam uvali, jeli to neki rod baki
Momak iz Kiseljaka (rođen u Sarajevu). Nema porodične veze sa Bakom. Ima samo hrvatsko državljanstvo. :cry:

:arrow: Felix Brych još jednom dokazao da je njegovo suđenje ispod prosjeka.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 mar 2011, 21:46

sto ima hrvatsko ne znaci da ne moze imati i bosansko, ali svejedno napad u bosne je popunjen

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 mar 2011, 21:50

bh hrvat je napisao/la:koji je ovo sliskovic sto vam uvali, jeli to neki rod baki
Moj jaran, zvali ga Petric kada je treniro (sa mnom).
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.