Ovo nas moze ugasit komotno ako je istina, kljuc u bravu
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Cega 800 000 jbt
Sta je to on toliko ulagao u klub?

Sta je to on toliko ulagao u klub?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To je sve maslo ovog advokata veliki dio su kamate na pozajmicu nazalost..
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Pa zar ne bi trebao i onaj Kozlic nesto da odgovara, on je u to doba cini mi se to sve dogovarao...
A na kraju krajeva treba dobro ispitati rad tog advokata i sve te procese kako su se vodili
Ako nista valjda makar umanje cifru jer ovo je tolika cifra da je nema platiti niko cak ni u PL osim Sarajeva i Zrinjskog et
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Rekli su da ce pokrenuti postupak protiv odgovornih za ovaj ugovor, dakle protiv Kozlica.mk1008 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 13:53Pa zar ne bi trebao i onaj Kozlic nesto da odgovara, on je u to doba cini mi se to sve dogovarao...
A na kraju krajeva treba dobro ispitati rad tog advokata i sve te procese kako su se vodili
Ako nista valjda makar umanje cifru jer ovo je tolika cifra da je nema platiti niko cak ni u PL osim Sarajeva i Zrinjskog et
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sve zavisi sta su potpisivali. Ako je iko do sada odgovarao, odgovarace i Koza, ili ko je vec u to doba potpisivao u ime kluba.mk1008 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 13:53Pa zar ne bi trebao i onaj Kozlic nesto da odgovara, on je u to doba cini mi se to sve dogovarao...
- Beduin
- Kontakt:
Hajmo sad kriviti Davuda i advokata jer decenije prolaze otkako se dug vucara, svaki novi predsjednik najavljivao reviziju dugova i tim advokata da to sve precesljaju i utvrde stvarno stanje te osnovu potraznje, ili kako ce mnogi potrazioci se jesti za dupe kad se dokaze neosnovanost tuzbi, a na kraju svaki put Sloboda mora isplatiti.
NESPOSOBNOST
NESPOSOBNOST
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
1000%!Beduin je napisao/la: ↑10 feb 2024, 14:05Hajmo sad kriviti Davuda i advokata jer decenije prolaze otkako se dug vucara, svaki novi predsjednik najavljivao reviziju dugova i tim advokata da to sve precesljaju i utvrde stvarno stanje te osnovu potraznje, ili kako ce mnogi potrazioci se jesti za dupe kad se dokaze neosnovanost tuzbi, a na kraju svaki put Sloboda mora isplatiti.
NESPOSOBNOST
Sad će navodno Kozlić da odgovara, šta imamo mi od toga kad se sutra klub ugasi? Šta imamo kad se suspenduje, oduzmu bodovi itd? A to je sve pogubno jer ako se odma ne vratiš, donji si.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Koliko godina se vuce taj dug, da su po 1000 mjesecno uplacivali dosada bi otplatili.
A sada suma 3.5 puta veca.
A sada suma 3.5 puta veca.
-
- Kontakt:
Ne znam da je iko napravio vise stete klubu od Kozlica za tako kratko vrijeme.
Kad se samo sjetim da je Bloudek za 1-2 utakmice uzeo 60-80k KM.
Sloboda placa ceh, a niko od svih onih koji su vodili klub da odgovaraju.
Kad se samo sjetim da je Bloudek za 1-2 utakmice uzeo 60-80k KM.
Sloboda placa ceh, a niko od svih onih koji su vodili klub da odgovaraju.
Volim tebe, više od sebe
Postoji prica da bivsa uprava namjerno tjera tog advokata da to ubrza, da trazi isplatu
Dal su to samo suplje price ne znam, al ako zaista to rade nek im ide na cast
Preko kluba se yebu sa Jovicem i ostalima, ne ide to tako
Dal su to samo suplje price ne znam, al ako zaista to rade nek im ide na cast
Preko kluba se yebu sa Jovicem i ostalima, ne ide to tako
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Ne bi me cudilo. Poznavajuci da u predsjednickoj stolici kluba sjede vecinom ljudi bez obraza i casti.
Dzaba im svi rezultati koji ostvare, kad poslije svojih mandata zbog licnih problema, interesa i inata tjeraju to preko ledja kluba.
Tako da onako ih iskreno sve nabijem na qrc.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
I prije te bivse Uprave su znali za dug, i bivsa je znala, zna i sad ova. Vrbuju advokata preko ledja Vavjua? I taj Vavju mommy se pokenjao po bivsoj Upravi, a sam ih doveo na neregularan nacin.
Neka sad i oni uzvrate udarac. Iako nema od te price nista, kao eto namjerno oni tjeraju advokata.
Sloboda je navikla da se prepucavaju i handre preko njenih ledja. A i mi smi navikli da to gledamo navijacki. Pa eto sad nova partija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Na to je simon i jos jedan forumas neki dan upozoravao, a ja sam samo dodao ono sto svi vec znamo
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Ma da hoce se samo dogovorit sta s tim likom, da se rijesi ovo nekako, neki dogovor da se napravi, neko rjesenjeBeduin je napisao/la: ↑10 feb 2024, 16:37I prije te bivse Uprave su znali za dug, i bivsa je znala, zna i sad ova. Vrbuju advokata preko ledja Vavjua? I taj Vavju mommy se pokenjao po bivsoj Upravi, a sam ih doveo na neregularan nacin.
Neka sad i oni uzvrate udarac. Iako nema od te price nista, kao eto namjerno oni tjeraju advokata.
Sloboda je navikla da se prepucavaju i handre preko njenih ledja. A i mi smi navikli da to gledamo navijacki. Pa eto sad nova partija.![]()
Evo pise faktor da ce u utorak bit sastanak ovog advokata sa ovima iz kluba pa da se dogovore sto mogu..
Nek idu u otplatu al u ratama nekim, i valjda uspiju smanjit cifru
Umrijet cemo necemo bit rahat s ovom nasom Slobodom

FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Treba iskopat Zahirovića i zapalit na sjeveru sutra.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.