NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nesto se prica danas na stadionu da bi glavni teren se mogao raditi na ljeto sad.
Koliko je to istina sad ne znam, a da nam je potreban i te kako jeste, jer ovo na TV danas je izgledalo uzasno, sreca nije toliko jaka kisa bila, inace bi bila kaljuza tek onda.
Koliko je to istina sad ne znam, a da nam je potreban i te kako jeste, jer ovo na TV danas je izgledalo uzasno, sreca nije toliko jaka kisa bila, inace bi bila kaljuza tek onda.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Jedino ako savez napravi teren u Bihaću, jer nov teren da je dobar košta minimalno milion maraka minimum.LloriS je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:15Nesto se prica danas na stadionu da bi glavni teren se mogao raditi na ljeto sad.
Je li ti srce na mjestu sad?Rekao sam da Bilića moramo istrpiti jer i Mrkobrada i Doksa kažu da će biti top golman,samo mu dati šansu i podršku.Danas bez greške a mislim da su i ostali igrači skontali i proigrali.Zadnjih pola sata su baš bili ok samo još kondicije i biće to odlično.
ponosan na grad i klubb
- SoloControTutti
- Kontakt:
Za promjenu i jako cudno, ne znam da li je protivnika ili je do vremenskih uslova i terena ali sam nakon dugo vremena vidio zelju, volju i borbu do zadnje minute tekme. Bacali su se glavom na kopacku, bas borbeno odigrali koliko se moglo po onom terenu i to je za pohvalu. Penali majstorski odigrani.
Svaka cast, sto se mene tice gurati ga maksimalno. Medjutim cujem da je dosao golman stranac, grijeh bi bilo poslije ovoga Bilica na klupu.ammimr je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:34Je li ti srce na mjestu sad?Rekao sam da Bilića moramo istrpiti jer i Mrkobrada i Doksa kažu da će biti top golman,samo mu dati šansu i podršku.Danas bez greške a mislim da su i ostali igrači skontali i proigrali.Zadnjih pola sata su baš bili ok samo još kondicije i biće to odlično.
A srce ko Pljesevica

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma dobro umjereni optimizam nije na odmet.Fino je i za grad,kanton, narod a i za djecu koja igraju.Dali su koliko su mogli i što je zanimljivo bili su sve bolji kako je utakmica ulazila u finiš.Novi golman je Crnogorac,nije loš ali je Imran bolji za klasu.Ono uvijek treba dva dobra golmana imati jer se danas na zagrijavanju Imran povrijedio,iskrenuo zglob.Doksa odlučuje ko je na golu tako da se ne brinem s te strane a Mrkobrada je radio s njim zimus i to opasno.Struka kaže da je budućnost pred njim ali opet ja kako sam oprezan kažem da su to mladi momci,skoro dječaci kojima duva kroz uši.Odmah sledeći trening ih spustiti na zemlju da ne zaborave da su u zoni ispadanja i par loših partija pokvari ovo sjajno izdanje danas.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Siniša Mrkobrada trener golmana reprezentacije BiH,trener golmana Fk Borac,osnivač,vlasnik i trener golmanske akademije Prva rukavica.Uefa pro licencirani trener i edukator.Trenutno najbolji trener golmana u BiH a rekao bih i šire.Otprilike to je to a ako neko sad polaže za licence onda je on komisija u cijeloj regiji.
-
- Kontakt:
Jel ima sanse da se dovede neki dobar napadač, to nam fali nemoguce, jos od prosle sezone.
Pa izgleda ce nam i Imamagic oticinebeskasila je napisao/la: ↑11 feb 2024, 14:19Jel ima sanse da se dovede neki dobar napadač, to nam fali nemoguce, jos od prosle sezone.

Dosao je neki Lazar veznjak, kazu da se bas pokazao do sad na pripremama
-
- Kontakt:
Ma bez jakog napadača nemamo sta traziti, treba bas neko provjeren, da mozemo izboriti opstanak, prva 4 kola ce biti yebena
Sad ce tek dolaziti igraci koji ne nadju angazman u boljoj ligi, prerano je bilo za transfere prije kupa, da nismo igrali kup ne bi ni pripreme poceli tako ranonebeskasila je napisao/la: ↑11 feb 2024, 14:25Ma bez jakog napadača nemamo sta traziti, treba bas neko provjeren, da mozemo izboriti opstanak, prva 4 kola ce biti yebena
-
- Kontakt:
Drago mi je da smo poceli pripreme rano, napokon, samo taj napadac, ostalo mislim da ce vec ici nekako. Ekipa ostala ista, trener isti, plate mislim da ce biti redovne, valjda bude eto jos to provjereno imeharden je napisao/la: ↑11 feb 2024, 14:26Sad ce tek dolaziti igraci koji ne nadju angazman u boljoj ligi, prerano je bilo za transfere prije kupa, da nismo igrali kup ne bi ni pripreme poceli tako ranonebeskasila je napisao/la: ↑11 feb 2024, 14:25Ma bez jakog napadača nemamo sta traziti, treba bas neko provjeren, da mozemo izboriti opstanak, prva 4 kola ce biti yebena
U 1/4 finalu, prvih 7 ekipa iz PL i mi. 
Ne mislim da mozemo ikako dobiti u dvije utakmice, mozda je zato najbolje dobiti atraktivnog protivnika tipa Sarajevo, Zrinjski, Borac…
Ne mislim da mozemo ikako dobiti u dvije utakmice, mozda je zato najbolje dobiti atraktivnog protivnika tipa Sarajevo, Zrinjski, Borac…
Iskreno mislim da cemo dobiti Borac, najblizi smo im a lagan protivnik. Moja zelja je Sarajevo, da se napuni stadion i zaradi nesto para da nismo u minusu od kupa.
Eh, reci mi da sam sad lud i pod euforijom al mogli bi igrati Slogom. Ne kazem da bi bili favoriti al imali bi neeke sanse.

Mi cemo se do tada jos spremiti i vjerovatno dovesti koje pojacanje.
Kud nije Zeljo proso. Em su kanta, em bi napunili stadion.
Sarajevo bi privuklo najvise naroda na stadion. Jest da ce se igrati na radni dan i za vrijeme radnog vremena.
Sarajevo bi privuklo najvise naroda na stadion. Jest da ce se igrati na radni dan i za vrijeme radnog vremena.
Imamagić vjerovatno ostaje i mislim da bi on bio pravo pojačanje samo da prestane peglati loptu i nauči šutati i dodati na vrijeme.Ali svi se slažemo da je potreban jedan klasični napadač,egzekutor pravi koji bi ono juče lagano pospremio što je Imamagić pošao driblati.O tom potom hajmo im dati,ali svima i igračima i upravi,mira da rade i treniraju.Možda nas ponovo iznenade.
Ugl za one koji prate, ovo je najveci uspjeh NK Jedinstva u kupu ikad.
Ekipu treba maks podrzati, ali ocekivati da vidimo polufinale je bas u nivou naucne fantastike.
Nadati se da prvu igramo kuci, a ne da da u Bihac dodjemo igrati nakon 2,3:0 u gostima.
Ekipu treba maks podrzati, ali ocekivati da vidimo polufinale je bas u nivou naucne fantastike.
Nadati se da prvu igramo kuci, a ne da da u Bihac dodjemo igrati nakon 2,3:0 u gostima.
Ja sam odmah rekao da nema nikakvog smisla raditi atletsku stazu, dok je teren u onakvom stanju. Bez obzira na veliki broj rekreativaca/atletičara prvo treba uraditi teren ili sve u paketu. Ovo je idealno vrijeme da se izvši pritisak prema savezu kako bi se osigurao novac. Ljudski je da različito mislimo, ali stojim iza toga da je raditi samo atletsku stazu čisto bacanje para.LloriS je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:15Nesto se prica danas na stadionu da bi glavni teren se mogao raditi na ljeto sad.
Pratim Jedinstvo od malih nogu i ne pamtim kad je onako teren bio loš, a treba uzeti da nije bilo snijegova ili jakih kiša. Nikad grbaviji teren nije bio, a šta će tek biti nakon nekoliko utakmica bojim se i pomisliti.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.