FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
dodje ti da se ubijes kad vidis za sta osobe primaju milione, krenuvsi od uprave pa dalje, to je najveci poraz
oni koji imaju mozga za vodjenje ne razumiju se u fudbal a oni koji znaju fudbal nemaju mozga
oni koji imaju mozga za vodjenje ne razumiju se u fudbal a oni koji znaju fudbal nemaju mozga
Odučili ih od fudbala,
Alonso
Alonso

- Pensioner26
- Kontakt:
Ja pamtim lošiji Bayern, onaj što je dobijao po ušima od Getafea i Zenita u Europi.Objektivac je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:02U 25-26 godina koliko pratim Bayern, mogu reci da je ovaj tim dotakao dno
Kad vezni red u sredini izgleda: Boey - Goretzka - Pavlović - Mazraoui onda je svaki komentar suvišan.
Ma Čupo i Pavlović su najveći krivci 

Dakle,
u posljednjih dvije-tri sezone se radi apsolutno bez nekakvog plana. Dovode se igrači upitnog kvaliteta, razbacuje se novac a na terenu se ubacuju neki anonimusi koji nisu kvalitet za Schalke a ne za Bayern.
Umjesto da gledamo Haalanda i Bellinghama u timu (Kane je fantstičan ali nije dugoročno rješenje), mi plaćamo bekove po 30 miliona eura. Pavard da je najgori igrač Bayerna, a bio je jedan od najgorih opet je bolji od pola današnjeg tima u Bayernu, o Hernandezu i njegovoj kvaliteti na terenu kada je zdrav ne treba trošiti riječi.
Zbog čega je doveden de Ligt ako ne igra?
Zbog čega je solidan back up u vidu Stanišića poslan na posudbu a doveden igrač Galate za nevjerovatnih 30 miliona eura.
Zbog čega je odmah došao Zaragoza ako igramo s Musialom na krilu koji je na toj poziciji kao da postavite Riberya na poziciju stopera?
Zbog čega je doveden Mane?
Zbog čega je doveden Gravenberch?
Zbog čega je doveden Sabitzer?
Kakve skandalozne odluke donosi Bayern? Bellingham je plaćen 103 miliona eura a 19 godina, sada ima 20. Dugoročno rješenje. Što se nije uradila sve što je u mogućnosti Bayerna da se dovede taj igrač? Ovo je Bayern nije amaterski tim. U prvih 11 gledamo Pavlovića, ko je je.... Pavlović??? Ovo nema veze ko je, odakle je i sl, Olić, Mandža, to su BORCI bili i ginuli za klub, ko je ova slina od igrača koja igra u prvih 11? Odakle njega uopće tu??? I neko brani tog igrača po kvaliteti za Basela da igra s Barišićem ili eventualno za Dinamo Zagreb.
Ono najbolje što se desilo Bundesligi je ulazak investitora, konačno da se i drugi kapitalistički klubovi uključe u borbu za prvo mjesto i jača ligu. Dosta je monotonosti Bundeslige.
Istakao bih sjajnu transfer politiku Bayer Leverkusena. Uboli su sa svakim igračima pisao sam o Grimaldu dok je još igrao u Benfici, vidjela se klasa. Ugasio ih Leverkusena bez par prvotimaca
Lijepa izjava Mullera, treba neko potegnuti, a vidim da je Kimmich distanciran o Bayernu, tako da se ne bih začudio da nas napusti. Kakva nemoć, kakva k od ekipe, kakav k od ekipe
Čestitke Mazaruiu na utakmici, jedini je nešto pokušavao i trudio se, eventualno Dier i Kim, te Sane par puta, ostali jedno veliko ništa. Od Jurgena Klinsmana i Nike Kovača nismo igrali gori fudbal, a Klinsman ima opravdanje jer je imao k od ekipe.
Naša ekipa je istrošena i pod hitno treba mijenjati pola tima da se ovo "osvježi".
u posljednjih dvije-tri sezone se radi apsolutno bez nekakvog plana. Dovode se igrači upitnog kvaliteta, razbacuje se novac a na terenu se ubacuju neki anonimusi koji nisu kvalitet za Schalke a ne za Bayern.
Umjesto da gledamo Haalanda i Bellinghama u timu (Kane je fantstičan ali nije dugoročno rješenje), mi plaćamo bekove po 30 miliona eura. Pavard da je najgori igrač Bayerna, a bio je jedan od najgorih opet je bolji od pola današnjeg tima u Bayernu, o Hernandezu i njegovoj kvaliteti na terenu kada je zdrav ne treba trošiti riječi.
Zbog čega je doveden de Ligt ako ne igra?
Zbog čega je solidan back up u vidu Stanišića poslan na posudbu a doveden igrač Galate za nevjerovatnih 30 miliona eura.
Zbog čega je odmah došao Zaragoza ako igramo s Musialom na krilu koji je na toj poziciji kao da postavite Riberya na poziciju stopera?
Zbog čega je doveden Mane?
Zbog čega je doveden Gravenberch?
Zbog čega je doveden Sabitzer?
Kakve skandalozne odluke donosi Bayern? Bellingham je plaćen 103 miliona eura a 19 godina, sada ima 20. Dugoročno rješenje. Što se nije uradila sve što je u mogućnosti Bayerna da se dovede taj igrač? Ovo je Bayern nije amaterski tim. U prvih 11 gledamo Pavlovića, ko je je.... Pavlović??? Ovo nema veze ko je, odakle je i sl, Olić, Mandža, to su BORCI bili i ginuli za klub, ko je ova slina od igrača koja igra u prvih 11? Odakle njega uopće tu??? I neko brani tog igrača po kvaliteti za Basela da igra s Barišićem ili eventualno za Dinamo Zagreb.
Ono najbolje što se desilo Bundesligi je ulazak investitora, konačno da se i drugi kapitalistički klubovi uključe u borbu za prvo mjesto i jača ligu. Dosta je monotonosti Bundeslige.
Istakao bih sjajnu transfer politiku Bayer Leverkusena. Uboli su sa svakim igračima pisao sam o Grimaldu dok je još igrao u Benfici, vidjela se klasa. Ugasio ih Leverkusena bez par prvotimaca

Lijepa izjava Mullera, treba neko potegnuti, a vidim da je Kimmich distanciran o Bayernu, tako da se ne bih začudio da nas napusti. Kakva nemoć, kakva k od ekipe, kakav k od ekipe

Čestitke Mazaruiu na utakmici, jedini je nešto pokušavao i trudio se, eventualno Dier i Kim, te Sane par puta, ostali jedno veliko ništa. Od Jurgena Klinsmana i Nike Kovača nismo igrali gori fudbal, a Klinsman ima opravdanje jer je imao k od ekipe.
Naša ekipa je istrošena i pod hitno treba mijenjati pola tima da se ovo "osvježi".
Still keen on AraujoMany were surprised when we exclusively reported that Matthijs de Ligt is a candidate for a transfer in the summer …
Today, the reason has been confirmed again. When everyone is fit, he is not a regular starter under Tuchel. #B04FCB
Despite of his good performances recently he sat on the bench for 90 minutes today in Leverkusen.
De Ligt, not 100 % happy with his situation. And Tuchel is still keen on Araujo. De Ligt’s contract valid until 2027. @SkySportDE

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Znači slušajući Tuchela su poslali Stanka na posudbu zaboravljajući afričko prvenstvo pa su ostali jedno vrijeme bez desnog beka i na kraju dali 30 milja za vjerojatno Sarra 2.0 u liku Boema, a kad to nije dosta onda on trpa De Ligta na klupu koji je usprkos svojim manama za Upu i Kima profesor i rado bi ga zamijenio za fucking Arauja, ovo ne možeš izmisliti 

-
- Kontakt:
Ovo je Tuchelov poraz 1/1. Brate dragi našao si izmišljati formaciju u ključnoj utakmici sezone. Zašto sa 3 nazad kada se čitavu sezonu igralo 4-2-3-1. Propuh po bokovima gdje je Leverkusen i probijao i zabijao golove. Mrzim formaciju sa 3 nazad znači MRZIM JE. Kurcobolja kod prvog gola zaslužuje udaranje po džepu, ono kada neko nije izašao da blokira centaršut, čini mi se da je Sane bio, ali nisam siguran. Upamecano više ne smije prismrditi prvoj postavi, jedino kada se trebaju odmoriti Kim, De Ligt, pa i Diera bih stavio prije njega. Užasan po ko zna koji put, prva dva gola je on kumovao. Prvi mu prolazi lopta kroz noge, a drugi dodaje loptu direktno u noge igraču Leverkusena na sredini terena iz koje ovi prave kontru i zabijaju gol na nepostavljenu odbranu. Zašto su i insistirali na posjedu kada su zadnjih dosta utakmica često znali da se brane disciplinovano i svi znali biti iza lopte. Sejo Boj obični klovn, zašto je njega stavio u prvih 11 na lijevog wingbeka pored zdravog Guerreira na klupi. Zašto Kim friško iz aviona u prvih 11. Sredina terena predvođena Goretzkom je tragičomična, debilna uprava je jedina na svijetu mislila da se sezona može iznijeti jer imaš na klupi opcije Guerreira i Pavlovića, od kojih je prvi lijevi bek. Nedovođenje Palhinhe je jedan od najglupljih poteza u posljednjih 10 godina. Čestitke Leverkusenu na tituli, ovo je gotovo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
A ljudi nije sve tako crno,jos ima nade da je Bryan Zaragoza novi Ribery.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Centre forward
- Kontakt:
Tuchel se žali na pravilo koje omogućuje da posudjen igrač igra protiv matičnog tima.
Dokle će da se blamira, zašto kao gospodin ne napusti tim ?

Dokle će da se blamira, zašto kao gospodin ne napusti tim ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nagi je prosle sezone dobio nogu nakon Leverkusena(2:1) i nekoliko dana nakon izbacivanja P$G vrijeme je da i ovaj klaun dobije istu porciju
Ja ocekujem isto u narednim danima
Ja ocekujem isto u narednim danima
Zanima me dokad će trpiti Tuchela s obzirom da je Naglesman letio i za manju stvar da ne kažem da igra bila neuporedivo bolja od ovog smeća koje gledamo još od prošle sezone.Kakav kreten moraš biti da Stanišića koji je sasvim ok igrač za backup pošalješ na posudbu u sad direktnog konkurenta za titulu i dovedeš za 30 mil beka i Turske koji je lošija verzija.
Kupili De Ligta za 75 mil koji je naš najbolji stoper i sad ga ovaj idiot Tuchel ne mirše nikako strpao ga na klupu da ga može prodati i dovesti za 80 mil onog panja Arauja da ga može upariti sa drugim panjom Upamecanom.
Kažu čekamo januar da "ojačamo" tim pričali kako nam treba dmf i kako će dovesti Palhinhu eh sad im je on preskup a nije im bio preskup na ljeto kad je propao transfer u zadnjim minutama kao nekim amaterima.Govore imamo malog Pavlovića koji se pokazao kroz par utakmica i oni grade svoj optimizam na djetetu od 19 godina da im iznese sezonu na leđima.Došao Boey i Dier ovaj drugi ajd posudba može biti solidan backup a ovaj prvi mi izgleda kao da ispao iz voza.Prvi gol lik uopšte ne prati ko mu stoj iza leđa kao da je sam na terenu bojim se da su bacili pare nadam se da griješim ali,i došao mali Zaragoza za kojeg misle da je novi Ribery o njemu ne mogu previše govoriti jer još nije upisao minute.
Jednostavno previše greški čelinih ljudi kluba što nije baš svojstveno Bayernu i epilog svega je loša atmosfera u i oko kluba.Eto nema im sad Hasana da mogu srati i njega kriviti.

Kažu čekamo januar da "ojačamo" tim pričali kako nam treba dmf i kako će dovesti Palhinhu eh sad im je on preskup a nije im bio preskup na ljeto kad je propao transfer u zadnjim minutama kao nekim amaterima.Govore imamo malog Pavlovića koji se pokazao kroz par utakmica i oni grade svoj optimizam na djetetu od 19 godina da im iznese sezonu na leđima.Došao Boey i Dier ovaj drugi ajd posudba može biti solidan backup a ovaj prvi mi izgleda kao da ispao iz voza.Prvi gol lik uopšte ne prati ko mu stoj iza leđa kao da je sam na terenu bojim se da su bacili pare nadam se da griješim ali,i došao mali Zaragoza za kojeg misle da je novi Ribery o njemu ne mogu previše govoriti jer još nije upisao minute.
Jednostavno previše greški čelinih ljudi kluba što nije baš svojstveno Bayernu i epilog svega je loša atmosfera u i oko kluba.Eto nema im sad Hasana da mogu srati i njega kriviti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Doduse od Getafea nismo izgubili nego na produzetke igrali i pred kraj Luka Toni glavom za 3:3Pensioner26 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 21:53Ja pamtim lošiji Bayern, onaj što je dobijao po ušima od Getafea i Zenita u Europi.Objektivac je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:02U 25-26 godina koliko pratim Bayern, mogu reci da je ovaj tim dotakao dno

A sezonu prije zavrsili na 4. mjestu i tada smo bas dotakli dno. Mada su bili igracki gotivni i uvijek se davalo max. za klub
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Ako izuzemo ovu utakmicu protiv Leverkuzena, nismo toliko bas ocajno prelosi ove sezone koliko je konkurencija dobra. A kad kazem konkurencija, mislim na Bayer Leverkusen, stvarno su mašinerija, da nema Apotekara, lake šale bi se uzela bundesliga, ali ovako to neće ici.
Glupo je poredit ovaj Bayern sa Bayernom iz 2008-e... jednostavno smo prezasićeni i bilo bi dobro i za nas i za ligu da napokon neko drugi osvoji Bundesligu, a i za nas da dobijemo novog trenera...
Bogami i za mene bi bilo dobro, jer sam na pocetku sezone stavio stoju da ce Leverkusen uzeti titulu, dobitak 2500
Glupo je poredit ovaj Bayern sa Bayernom iz 2008-e... jednostavno smo prezasićeni i bilo bi dobro i za nas i za ligu da napokon neko drugi osvoji Bundesligu, a i za nas da dobijemo novog trenera...
Bogami i za mene bi bilo dobro, jer sam na pocetku sezone stavio stoju da ce Leverkusen uzeti titulu, dobitak 2500

Vjerovatno je bio previse uvjeren u pobjedu pa je mislio da moze eksperimentisati, nema drugog objasnjenja.Bundesliga je napisao/la: ↑10 feb 2024, 22:23Ovo je Tuchelov poraz 1/1. Brate dragi našao si izmišljati formaciju u ključnoj utakmici sezone. Zašto sa 3 nazad kada se čitavu sezonu igralo 4-2-3-1. Propuh po bokovima gdje je Leverkusen i probijao i zabijao golove. Mrzim formaciju sa 3 nazad znači MRZIM JE.
Od one katalonske prevare Guardiole sam ocekivao ovakve gluposti dok je jos bio nas trener ali ne od inteligentnog trenera poput Tuchela.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tuchel je egomanijak, nema drugog objasnjenja.
Nije mi jasno kako mu se stolica barem malo ne trese nego dobija podrsku cjelokupnog upravnog sastava.
Sa ovakvim pristupom vjerujem da visi i mec sa Laziom.
Treba biti posten i priznati da je vrijeme da se odmori jedna sezona od ligaskog trofeja.
Nije mi jasno kako mu se stolica barem malo ne trese nego dobija podrsku cjelokupnog upravnog sastava.
Sa ovakvim pristupom vjerujem da visi i mec sa Laziom.
Treba biti posten i priznati da je vrijeme da se odmori jedna sezona od ligaskog trofeja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Još jedan ogroman pljesak za glupane u upravi koji su bacili 30 miliona eura dovodeći Seju Boja, a imali Stanišića kojeg su otjerali 

I am not yet born; O hear me.
Da je De Ligt pristao, otjerali bi oni i njega u PSG.
Manchester City 3-0 Bayern
Bayern 0-3 RB Leipzig
Saarbrücken 2-1 Bayern
Eintracht Frankfurt 5-1 Bayern
Leverkusen 3-0 Bayern
Pljusketine samo stižu.
Manchester City 3-0 Bayern
Bayern 0-3 RB Leipzig
Saarbrücken 2-1 Bayern
Eintracht Frankfurt 5-1 Bayern
Leverkusen 3-0 Bayern
Pljusketine samo stižu.
- FranckRibery
- Kontakt:
kad mi neko spomene Sanea, ja se najezim. Pa lik je prelos, kriv za prvi go pustajuci grimalda da centrira. Uzasna druga polusezona za njeg, drago bi mi bilo prodati ga.
Sve u svemu, ima podrsku tuchela a on ce ga glave kostati.
Kupuje se nasumice, ko man utd, Freund nije dorastao klubu, daje se za beka 30 mil koji nije NISTA BOLJI od stanisica kojeg imas na posudbi. Zasto se nije neko posudio do kraja sezone? Doci ce stanisic na ljeto i onda ne znas sta sa tri desna beka, na kraju ce se stanisica otarasiti zbog **** tuchela ako ostane, a sumnjam da ce.
Uzasna transfer politika, ispunjavaju se zelje trenera koji ce otici, to samo kod nas ima. Ja sam prvi stao u odbranu Tuchela kad smo mijenjali Nagelsmanna, pa da bih ostao dosljedan sebi, zelim i Tuchelu otkaz, u sto kracem periodu.
Kako je moguce da je de ligt sinoc na klupi bio ? fuckin Dier igra prije njega!!!!
Promjena formacije prije utakmice je samo dokaz koliko tuchel ne vjeruje igracima, a ni oni njemu. Gdje ces u najvecoj utakmici sezone mijenjati formaciju??
Sve u svemu, ima podrsku tuchela a on ce ga glave kostati.
Kupuje se nasumice, ko man utd, Freund nije dorastao klubu, daje se za beka 30 mil koji nije NISTA BOLJI od stanisica kojeg imas na posudbi. Zasto se nije neko posudio do kraja sezone? Doci ce stanisic na ljeto i onda ne znas sta sa tri desna beka, na kraju ce se stanisica otarasiti zbog **** tuchela ako ostane, a sumnjam da ce.
Uzasna transfer politika, ispunjavaju se zelje trenera koji ce otici, to samo kod nas ima. Ja sam prvi stao u odbranu Tuchela kad smo mijenjali Nagelsmanna, pa da bih ostao dosljedan sebi, zelim i Tuchelu otkaz, u sto kracem periodu.
Kako je moguce da je de ligt sinoc na klupi bio ? fuckin Dier igra prije njega!!!!
Promjena formacije prije utakmice je samo dokaz koliko tuchel ne vjeruje igracima, a ni oni njemu. Gdje ces u najvecoj utakmici sezone mijenjati formaciju??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.