FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Prosla titula je potpuno nezasluzena.
Dosla je nesposobnoscu domuzara, i nista vise.
Ovo sto Lever igra trenutno, Bayern nema ni u tragovima.
Uzasna transfer politika je dosla na naplatu.
Mozda je klempo bio upravu, kad je molio da mu dovedu zadnjeg veznog.
Dosla je nesposobnoscu domuzara, i nista vise.
Ovo sto Lever igra trenutno, Bayern nema ni u tragovima.
Uzasna transfer politika je dosla na naplatu.
Mozda je klempo bio upravu, kad je molio da mu dovedu zadnjeg veznog.
Frajer koji u najvažnijoj utakmici promaši taktiku i pola igrača u prvih 11 ne bi trebao tražiti ništa osim smanjenje plaće.
-
- Kontakt:
Polako , potpisujem da cemo na kraju uzeti bundedku 12 put uzastopno.
Ne moze Leverkusen odigrati do kraja sezone bez poraza , ima da proklizu bar 2-3 puta!
Sto se tice same igre losi su skroz , uprava je bacila skoro 300€ milki na transfere u zadnje 2 godine!
Nadam se da ce to Eberl dovesti sve u red , do tada patnja ziva za gledati.
Ne moze Leverkusen odigrati do kraja sezone bez poraza , ima da proklizu bar 2-3 puta!
Sto se tice same igre losi su skroz , uprava je bacila skoro 300€ milki na transfere u zadnje 2 godine!
Nadam se da ce to Eberl dovesti sve u red , do tada patnja ziva za gledati.
Možda je bio u pravu što je tražio uskoro 34-godišnjeg Walkera a Joleta se odrekao, možda je bio u pravu što je tražio da uprava plati 70-80mil€ za Arauja.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Illmatic09
- Kontakt:
Najbolju ekipu ove sezone i općenito među 4 najbolje u Njemačkoj nazivaš amaterima?
Nema srljanja kod Leverkusena, igraju direktno i uvijek su konkretni sa akcijama, a u odbrani i presingu su bez greške. Treba se ipak čestitati Leverkusenu, i u Minhenu su strašno odigrali.
Potpuno drugacija utakmica nakon izmjena i povratka na staru formaciju.
Steta sto je Tuchel morao izmisljati toplu vodu u ovakvoj utakmici nakon sto je odlicno vodio ekipu dosadasnjoj sezoni.
Steta sto je Tuchel morao izmisljati toplu vodu u ovakvoj utakmici nakon sto je odlicno vodio ekipu dosadasnjoj sezoni.
-
- Kontakt:
Buši, busi 

idii idi tuhele, da ne vidim tvoje lice
TUCHELIBAN OPRAVDAO
TUCHELIBAN OPRAVDAO
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neuer se trebao penzionisati prije 6 godina, sramotno šta radi za svoj legacy
Idemo do dna Tuchel ti i ja 

Katastrofalno vođenje utakmice i potpuna nemoć na terenu.Jedna velika nula.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Odmah isplatiti koliko traze sa Wirtza.
Rijesiti se skarta koji je nabacan, i naravno rijesiti pitanje trenera.
Za pocetak.
Rijesiti se skarta koji je nabacan, i naravno rijesiti pitanje trenera.
Za pocetak.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Thomase, vrime je.
Rutinirali nas ljudi.
Nikad jaloviji Bayern, nismo suta imali.
Grehota bi bila da ovakav Lever ne uzme titulu.
Drago mi je zbog Stanise, njegov slucaj je olicenje pogubljenosti uprave ove sezone.
Rutinirali nas ljudi.
Nikad jaloviji Bayern, nismo suta imali.
Grehota bi bila da ovakav Lever ne uzme titulu.
Drago mi je zbog Stanise, njegov slucaj je olicenje pogubljenosti uprave ove sezone.

Bit će veća tuga kad ostave prevaru da odradi ugovor i kad nam Pool ili City lape Wirtza pred nosom pod opaskom preskup je, imamo prioritete ispunjavanja želja TT-u

Kakav luzer je Hari Kean, opet bez trofeja osta 

- Centre forward
- Kontakt:
Tuchel ako ima obraza daće ostavku. Ima on solidnu kilometražu gluposti al' ovo "uigravanje" vcr je zenit idiotizma.
Kakvo zadovolsjtvo na tribinama kod Nagija i Felera vcrs, s tim da je ovom drugom malo falilo da uleti na teren poslije trećeg gola.
Pored trenera, na terenu ne štima dosta stvari. Glavni krivac, a doveden je da bude jedan od mušketira i da prelomi tekmu kad to najviše treba, je Sane. Rješavanjem njega napraviće se mnogo stvari. Nonšalatan, mrskorad, djetinjast. Nikad neće bit' veliki igrač. Nama takvi ne trebaju.
Kakvo zadovolsjtvo na tribinama kod Nagija i Felera vcrs, s tim da je ovom drugom malo falilo da uleti na teren poslije trećeg gola.
Pored trenera, na terenu ne štima dosta stvari. Glavni krivac, a doveden je da bude jedan od mušketira i da prelomi tekmu kad to najviše treba, je Sane. Rješavanjem njega napraviće se mnogo stvari. Nonšalatan, mrskorad, djetinjast. Nikad neće bit' veliki igrač. Nama takvi ne trebaju.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Slazem se, lelemudan obicni, Bayern ce se novim ugovorm njemu ukopati ko nikadCentre forward je napisao/la: ↑10 feb 2024, 20:45Pored trenera, na terenu ne štima dosta stvari. Glavni krivac, a doveden je da bude jedan od mušketira i da prelomi tekmu kad to najviše treba, je Sane. Rješavanjem njega napraviće se mnogo stvari. Nonšalatan, mrskorad, djetinjast. Nikad neće bit' veliki igrač. Nama takvi ne trebaju.
-
- Kontakt:
Stanišić perfektno odigrao, nadam se da ga neće prodati sljedeće sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.