obolio je
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ma sta se palite odmah, svi nesto ratoborni, jedan obicni komentar, pola foruma bi se tuklo
opusteno
- legenda reala
- Kontakt:
Rudar se dobro pojacao igracki, ako ne bude ovih problema navijači uprava, mislim da ce glat opstati
MDK dovela jednog igraca i to je to mislim da nije dovoljno
Jedinstvo ima skroz tanak roster vidjecemo sta ce bitii al mozda i najslabija ekipa igracki u ligi
Tosk je doveo dobrog trenera, roster im je onako nista specijalno zasad
Zvijezda se pojacava nekim igracima al mni niko osim Huseinbasica nije neko extra pojacanje al vidjecemo mozda im se poklope neke stvari
Gradina je ostala skoro bez cijele ekipe iz prvog dijela oni ce biti bas losi drugi dio ako nesto ne promjene u ovih 15tak dana.
Gorazde je isto slabije igracki nego u prvom dijelu vidjecemo sta ce biti do pocetka sezone
Sloboda,Stupca zadrzali igrace i jos se pojacali ako je Skrijelj u Slobodi to je top krilo u ovoj ligi za mne najbolje
Jedinstvo ima skroz tanak roster vidjecemo sta ce bitii al mozda i najslabija ekipa igracki u ligi
Zvijezda se pojacava nekim igracima al mni niko osim Huseinbasica nije neko extra pojacanje al vidjecemo mozda im se poklope neke stvari
Gradina je ostala skoro bez cijele ekipe iz prvog dijela oni ce biti bas losi drugi dio ako nesto ne promjene u ovih 15tak dana.
Gorazde je isto slabije igracki nego u prvom dijelu vidjecemo sta ce biti do pocetka sezone
Sloboda,Stupca zadrzali igrace i jos se pojacali ako je Skrijelj u Slobodi to je top krilo u ovoj ligi za mne najbolje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la: ↑09 feb 2024, 12:07Rudar se dobro pojacao igracki, ako ne bude ovih problema navijači uprava, mislim da ce glat opstati

Ignjatović, Kovčić, Škrijelj, Mihalj
Mislim da za jedan zimski rok u ovoj ligi, ne može mnogo bolje.
Ko preuze Tošk?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- legenda reala
- Kontakt:
Hošić
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- prisonbreak
- Kontakt:
Jako zanimljiva presica kod Slobode, dobar dio sam presa preslusao. I zapravo opet se ispoatavilo ono ato Truhlo tvrdi, i sto sam i ja uvijek govorio, Senad je mislio samo na ekipu, a ovamo pravio rusvaj. Ovi momci to puno logicnije rade..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
djete drago prvo bale obrisi kad pricas samnomAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 feb 2024, 11:02Zaniolo je napisao/la: ↑09 feb 2024, 10:11zacepi gubicuAllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 feb 2024, 07:28
Ko ti drma kavez? Normalna rasprava, a ti tu ulijeces sa nekakvim glupostima.Gdje si bio kad smo bili u Bihacu?
dosli u bihac da tucete jos manje djete na tribjni
sad da ti napisem da se dog za fajt u sred zenice ne bi smijo
izvalio bi te iz cipela kokosaru mali
Truhlo spominju te na pressici Slobode, šta im radiš... 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Kako gospodin Jović komentariše zvanični izvještaj porezne uprave federacije BiH prema kojem nije uplaćeno 10 rata reprograma u iznosu od 230 000 KM i pored toga je napravljeno dodatnih 100 000 KM poreznog duga u drugoj polovini 2023. godine.U protekla dva mjeseca se mnogo radilo. Bilo je pozajmica, ali ne postoje kamate, kako se moglo čuti u javnosti. Mi smo za ovu sezonu osigurali 90 do 95 posto proračuna, ali dinamika pritoka novca nas tjera da uzimamo posudbe kako bismo izbjegli dugovanja prema igračima. FK Sloboda nema dugovanja u 2023. godini ni prema državi, ni igračkom kadru. Danas je isplaćem dio plate, to će vam svako potvrditi
Ako čaršija kaže da nisu napravljena dugovanja prema državi, zašto su otjerali mačka zbog dugovanja prema državi?

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
E nek ste i vi nešto pohvalili kod nas, da ti nije hakovan profil?prisonbreak je napisao/la: ↑09 feb 2024, 13:33Jako zanimljiva presica kod Slobode, dobar dio sam presa preslusao. I zapravo opet se ispoatavilo ono ato Truhlo tvrdi, i sto sam i ja uvijek govorio, Senad je mislio samo na ekipu, a ovamo pravio rusvaj. Ovi momci to puno logicnije rade..

@truhlo , je l' još stojiš iza onoga što smo ti i ja prije 2 mjeseca govorili da je skupština najveći problem Slobode?

Ja evo par dana pričam da sam primijetio, vidio, čuo i da mislim da ovi momci rade dobar posao (iako mi se još uvijek ne sviđaju neki njihovi postupci i mislim da može još bolje, ali za urađeno do sad svaka čast), pa eto, izgleda da sam tad u afketu malo preletio sa kritikama

Šala na stranu, tad su stvarno djelovali kao da neće sve ovo uspjeti izvesti, pokazali su da mogu i od mene svaka čast, prijatno sam iznenađen.
I opet, razumijem i Senada. Nije bilo bolje opcije od njega jer je Azmir u zadnji čas tražio ipak skupštinu od 10ak svojih ljudi umjesto prvobitnih 31, gdje bi svi imali svoje predstavnike. Rezultat je bio imperativ, jer takva nam je situacija, pričali smo već o tome, mogao je i on to bolje, ali opet, hvala i njemu za neke stvari.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Reci hin truhlo, reciTruhlo je napisao/la: ↑09 feb 2024, 13:56Kako gospodin Jović komentariše zvanični izvještaj porezne uprave federacije BiH prema kojem nije uplaćeno 10 rata reprograma u iznosu od 230 000 KM i pored toga je napravljeno dodatnih 100 000 KM poreznog duga u drugoj polovini 2023. godine.U protekla dva mjeseca se mnogo radilo. Bilo je pozajmica, ali ne postoje kamate, kako se moglo čuti u javnosti. Mi smo za ovu sezonu osigurali 90 do 95 posto proračuna, ali dinamika pritoka novca nas tjera da uzimamo posudbe kako bismo izbjegli dugovanja prema igračima. FK Sloboda nema dugovanja u 2023. godini ni prema državi, ni igračkom kadru. Danas je isplaćem dio plate, to će vam svako potvrditi
Ako čaršija kaže da nisu napravljena dugovanja prema državi, zašto su otjerali mačka zbog dugovanja prema državi?![]()

Hoćete li uvažiti apel gospodina Jovića?FKBilder je napisao/la: ↑09 feb 2024, 13:58Reci hin truhlo, reciTruhlo je napisao/la: ↑09 feb 2024, 13:56Kako gospodin Jović komentariše zvanični izvještaj porezne uprave federacije BiH prema kojem nije uplaćeno 10 rata reprograma u iznosu od 230 000 KM i pored toga je napravljeno dodatnih 100 000 KM poreznog duga u drugoj polovini 2023. godine.U protekla dva mjeseca se mnogo radilo. Bilo je pozajmica, ali ne postoje kamate, kako se moglo čuti u javnosti. Mi smo za ovu sezonu osigurali 90 do 95 posto proračuna, ali dinamika pritoka novca nas tjera da uzimamo posudbe kako bismo izbjegli dugovanja prema igračima. FK Sloboda nema dugovanja u 2023. godini ni prema državi, ni igračkom kadru. Danas je isplaćem dio plate, to će vam svako potvrditi
Ako čaršija kaže da nisu napravljena dugovanja prema državi, zašto su otjerali mačka zbog dugovanja prema državi?![]()
![]()
Apelujem i na navijače, ne mislim na "Fukare" nego na one navijače koji komentarišu po društvenim mrežama i forumima. Vjerujte da to prelazi sve granice, spominju se porodice, prijeti se. Ljudi, dajte da svi imamo odgovornost. A garantujem da će ova Sloboda biti mnogo jača.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Jednom je kod nas jedan reko,ovaj forum je rak rana klubaTruhlo je napisao/la: ↑09 feb 2024, 14:00Hoćete li uvažiti apel gospodina Jovića?FKBilder je napisao/la: ↑09 feb 2024, 13:58Reci hin truhlo, reciTruhlo je napisao/la: ↑09 feb 2024, 13:56
Kako gospodin Jović komentariše zvanični izvještaj porezne uprave federacije BiH prema kojem nije uplaćeno 10 rata reprograma u iznosu od 230 000 KM i pored toga je napravljeno dodatnih 100 000 KM poreznog duga u drugoj polovini 2023. godine.
![]()
Apelujem i na navijače, ne mislim na "Fukare" nego na one navijače koji komentarišu po društvenim mrežama i forumima. Vjerujte da to prelazi sve granice, spominju se porodice, prijeti se. Ljudi, dajte da svi imamo odgovornost. A garantujem da će ova Sloboda biti mnogo jača.

Sto "mi"...
Nema mene tamo niti pisem niti komentarisem.
Pa pišete na vašoj temi koju čitaju bljuvotine o gospodinu Šećerbegoviću i gospodinu Joviću. Vrijeme je da stanete tome u kraj i podržite čaršijsku pričuFKBilder je napisao/la: ↑09 feb 2024, 14:03Jednom je kod nas jedan reko,ovaj forum je rak rana klubaTruhlo je napisao/la: ↑09 feb 2024, 14:00Hoćete li uvažiti apel gospodina Jovića?
Apelujem i na navijače, ne mislim na "Fukare" nego na one navijače koji komentarišu po društvenim mrežama i forumima. Vjerujte da to prelazi sve granice, spominju se porodice, prijeti se. Ljudi, dajte da svi imamo odgovornost. A garantujem da će ova Sloboda biti mnogo jača.![]()
Sto "mi"...
Nema mene tamo niti pisem niti komentarisem.

- prisonbreak
- Kontakt:
Mozda su ovih dana rijesili sva dugovanja u 2023, ako jesuu

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nit smo ga tukli nit je bio na tribini. Mali je samo naucio da svaka akcija ima i reakciju.
Sramotis i sebe i svoj klub. Ovo za Bihac ti spominjem zato sto su nas momci iz Bihaca stvarno lijepo ugostili.
A za kurcenje preko foruma, moze svako ovdje biti Rambo

Celik!3,2,2.
Sto posto,Aco licno iskesiro i baksis im daoprisonbreak je napisao/la: ↑09 feb 2024, 14:06Mozda su ovih dana rijesili sva dugovanja u 2023, ako jesuu![]()
![]()
![]()

Ne razumijem prozivanje gospodina Jovića, pa čaršija vam je sad bukvalno spasila klub od gašenja, a u tom smjeru je mačak klub vodio neplaćanjem poreza, ženske selekcije, itd, tj ono o čemu @simon piše.FKBilder je napisao/la: ↑09 feb 2024, 14:10Sto posto,Aco licno iskesiro i baksis im daoprisonbreak je napisao/la: ↑09 feb 2024, 14:06Mozda su ovih dana rijesili sva dugovanja u 2023, ako jesuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čak ste fasovali i blokadu računa zbog neplaćanja PDV-a koju je skupština riješila.
@simonknows skupština je uskočila, ali ovo nije posao skupštine da ugovara sponzore, kupuje opremu, plaća plate, dugove i ostalo. Puno pismenije bi bilo da su preuzeli odgovornost i napravili UO tih 5, 6 ljudi iz skupštine kad već imaju volje da to na nešto liči.
Yebemo ti mater u pič.ku Aco vavju. Pošto već čitaš forum, keru konobarski crnozubi. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.