A ti da napraviš još 16 acc, opet bi na svakom bio mazlum.
RSD Velež - Stadion Rođeni
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Stadion Rođeni
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
Svi majstori, svi sve znaju a nigdje prijedloga
Sta zelite? Svi kukaju a nigdje nista konkretno.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Svaka cast brate na komentaruObjektivac je napisao/la: ↑08 feb 2024, 14:47Pa neka je napravio profil da pise o stadionu, sta ima veze. Dosao je na pravu temu za to. Sve samo znate na kolac nabost.
Ko bola prica o sjevernom i o ratu, probudi se majstore. Lik je samo rekao da mora biti transparentnije i da u ovoj fazi kad postajemo profesionalniji, sve mora ici naprijed pa tako i organizacija gradnje stadiona.
Sa takvim mentalitetom kao u vas, nije ni cudo sto nas yebu u zivotu generalno.
Suti dobro je iz cega je niknuo ovaj stadion, nismo imali nista, suti dobro je. Yebo estetiku ko to gleda je li, pa mozemo onda i zuto-roze dresove nositi, a gostujuci nek budu ljubicasto-smedji, yebo estetiku.
-
- Kontakt:
Ja nisam kompetentan sto se tiče toga da dajem neke prijedloge. Niti sam arhitekta niti se razumijem, mogu sam biti iskren i reci da su mi oni stubovi na RA tribini odron. Ako može bilo sta da se uradi na vrijeme dok se pravi još, bolje sada nego napraviti pa rušiti kao sve kod nas kako se radi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 feb 2024, 14:50Svi majstori, svi sve znaju a nigdje prijedloga
U planu je da se režu stubovi na istocnoj tribini1981oldschool je napisao/la: ↑08 feb 2024, 14:55Ja nisam kompetentan sto se tiče toga da dajem neke prijedloge. Niti sam arhitekta niti se razumijem, mogu sam biti iskren i reci da su mi oni stubovi na RA tribini odron. Ako može bilo sta da se uradi na vrijeme dok se pravi još, bolje sada nego napraviti pa rušiti kao sve kod nas kako se radi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 feb 2024, 14:50Svi majstori, svi sve znaju a nigdje prijedloga

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Jesam mazlum, što trošim vrijeme na takve pojave.1981oldschool je napisao/la: ↑08 feb 2024, 14:50A ti da napraviš još 16 acc, opet bi na svakom bio mazlum.
Meni je golemo da se u ovakvim momentima u kojima se nalazimo, stvara razdor i negativa, pa makar to bilo i samo na forumu. Ljudi zamarate se glupostima, uživajte dok je Velež ovakav.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ovo je bila po meni najbolja ideja i najljepsi izgled , nadjoh na kompu ..ne znam ko je ovo i kad radio
[<url=https://ibb.co/2PFZnm6]
[/url]
[<url=https://ibb.co/2PFZnm6]

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ovo je forum, ovdje se diskutuje a svako druga mazlume, retardu, ovco.
Sta ko kome ima objasnjavati ovdje, nije niko budala da ne vidi odredjene greske koje su nastale prilikom izvodjenja radova i da ne bi bilo bolje da se to nastoji ispraviti. Poenta je, cime i sa cijim novcima. Ocigledno je da mnogi nemaju vezu sa realnoscu, pa one koji gradjevinske propuste relativiziraju jer smatraju objektivno da financijski Velez nije u stanju da se bavi estetikom oznacavaju poslusnicima koji klimaju glavom i nemaju mozga.
Sta ko kome ima objasnjavati ovdje, nije niko budala da ne vidi odredjene greske koje su nastale prilikom izvodjenja radova i da ne bi bilo bolje da se to nastoji ispraviti. Poenta je, cime i sa cijim novcima. Ocigledno je da mnogi nemaju vezu sa realnoscu, pa one koji gradjevinske propuste relativiziraju jer smatraju objektivno da financijski Velez nije u stanju da se bavi estetikom oznacavaju poslusnicima koji klimaju glavom i nemaju mozga.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Eto izgleda ti imaš žešće veze sa realnošću. Ja sam rekao za ove sto napadaju lika bezveze sto iznosi svoje mišljenje na temi koja se zove stadion rođeni. Kazem ako nismo u financijskom stanju trenutno da radimo RA tribinu kako treba, vise bi se volio strpiti pa uraditi kako treba, nego sa onim nakaradnim stubovima. Svako ima pravo na svoje mišljenje.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑08 feb 2024, 15:14Ovo je forum, ovdje se diskutuje a svako druga mazlume, retardu, ovco.
U pravu si sa mazlume, ovce i sl. Malo sam kratkog fitilja, ali nastojati ću ne koristit te izraze. Hvala na kritici.
-
- Kontakt:
Nisam siguran s kojeg je stadiona ovo preuzeto ustvari. Jer identican krov ima stadion u Njemackoj drugoj ili trecoj ligi. Ovo je neko samo napravio okvirnu ideju kako bi valjalo, prije dugo vremena cak 5-6 godina vec.mostar_mo je napisao/la: ↑08 feb 2024, 15:06Ovo je bila po meni najbolja ideja i najljepsi izgled , nadjoh na kompu ..ne znam ko je ovo i kad radio
[<url=https://ibb.co/2PFZnm6][/url]
-
- Kontakt:
Kako lik iskusno kost baci.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Naravno da imam druze veze sa realnoscu. Zasto mislis da se uradila RA tribina? Jer su se nasli novci. Ono sto morate da shvatite je to da Velez veliku vecinu poslijeratnog postojanja nije imao stabilan izvor prihoda. Kada se dobilo, tako se radilo. Greske su napravljene kod nekih stvari, svi ih vidimo, medjutim, planiranje kao da je konstantna financijska konstrukcija za gradjevinske radove na stadionu bespredmetna stvar je suludo.1981oldschool je napisao/la: ↑08 feb 2024, 15:25Eto izgleda ti imaš žešće veze sa realnošću. Ja sam rekao za ove sto napadaju lika bezveze sto iznosi svoje mišljenje na temi koja se zove stadion rođeni. Kazem ako nismo u financijskom stanju trenutno da radimo RA tribinu kako treba, vise bi se volio strpiti pa uraditi kako treba, nego sa onim nakaradnim stubovima. Svako ima pravo na svoje mišljenje.
U pravu si sa mazlume, ovce i sl. Malo sam kratkog fitilja, ali nastojati ću ne koristit te izraze. Hvala na kritici.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Ovo su nerealni snovi, stadion je 52 miliona eura. Ali da se i kod nas moze lijepo zaokruziti cjelina, naravno da moze. 

-
- Kontakt:
Kralju kad bi ti znao kome objašnjavaš to poslijeratno(a i prijeratno) stanje Veleza, nebi vise vjeruj mi, ali nebitno. Ništa ja ne osporavam osim da je ovo tema na forumu koja se zove stadion rođeni. Lik se javio i pitao nešto, uputio konstruktivnu kritiku da se diskutuje i priča. Mislim da je pametnije diskutovati i probati naci rješenje nego samo šuti i ne talasaj, dobro je. Dobro jeste sigurno i nemjerljivo kako je bilo, ali to nije razlog da se ne nalaze rješenja za sve aspekte da budemo još bolji u svakom pogledu, i da to bude na duge staze, a ne samo trenutno.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑08 feb 2024, 16:12Naravno da imam druze veze sa realnoscu. Zasto mislis da se uradila RA tribina? Jer su se nasli novci. Ono sto morate da shvatite je to da Velez veliku vecinu poslijeratnog postojanja nije imao stabilan izvor prihoda. Kada se dobilo, tako se radilo. Greske su napravljene kod nekih stvari, svi ih vidimo, medjutim, planiranje kao da je konstantna financijska konstrukcija za gradjevinske radove na stadionu bespredmetna stvar je suludo.1981oldschool je napisao/la: ↑08 feb 2024, 15:25Eto izgleda ti imaš žešće veze sa realnošću. Ja sam rekao za ove sto napadaju lika bezveze sto iznosi svoje mišljenje na temi koja se zove stadion rođeni. Kazem ako nismo u financijskom stanju trenutno da radimo RA tribinu kako treba, vise bi se volio strpiti pa uraditi kako treba, nego sa onim nakaradnim stubovima. Svako ima pravo na svoje mišljenje.
Zadnju rečenicu te iskreno nisam skontao, ali nije važno. Poenta je da je ovo diskusija na temu stadion Rodjeni, i trebaju svi iznijeti svoje mišljenje bez nekog ušutkavanja i optuživanja. Stadion se pravi trenutno i bolje sada uložiti pare nego duplo kasnije kad se skonta da se nije napravilo kao sto treba. To ti je isto kad su se pravili kolektore pa stavili asfalt, pa se onda sjetili jebote nismo provukli kablove neke pa kopaj opet i zakrpi.
Ovjde je priča kao da imamo na računu 50 miliona eura, pa hajmo diskutovati kako ih je najbolje prerasporediti. Da li ćemo ulagati u stadion, omladinski pogon, ili igrački kadar. Kunem se životom da ova uprava sada da zadnji atom snage i uloži većinu para u infrastrukturu da bi se isti ovi javili kako dajemo mizerne plate, kako nema pojačanja, kako ne ulažemo u omladinski pogon itd.
-
- Kontakt:
Ne seri. Pricamo o napredovanju u organizaciji, niko ni rijeci lose nije rekao o upravira1981 je napisao/la: ↑08 feb 2024, 16:37Ovjde je priča kao da imamo na računu 50 miliona eura, pa hajmo diskutovati kako ih je najbolje prerasporediti. Da li ćemo ulagati u stadion, omladinski pogon, ili igrački kadar. Kunem se životom da ova uprava sada da zadnji atom snage i uloži većinu para u infrastrukturu da bi se isti ovi javili kako dajemo mizerne plate, kako nema pojačanja, kako ne ulažemo u omladinski pogon itd.
Ja sam pročitao da je uprava neorganizovana, neprofesionalna, netransparetna, ali da imaju dobru volju. Možemo i mi sa foruma sa dobrom voljom voditi klub.Objektivac je napisao/la: ↑08 feb 2024, 16:42Ne seri. Pricamo o napredovanju u organizaciji, niko ni rijeci lose nije rekao o upravira1981 je napisao/la: ↑08 feb 2024, 16:37Ovjde je priča kao da imamo na računu 50 miliona eura, pa hajmo diskutovati kako ih je najbolje prerasporediti. Da li ćemo ulagati u stadion, omladinski pogon, ili igrački kadar. Kunem se životom da ova uprava sada da zadnji atom snage i uloži većinu para u infrastrukturu da bi se isti ovi javili kako dajemo mizerne plate, kako nema pojačanja, kako ne ulažemo u omladinski pogon itd.
-
- Kontakt:
Nemamo, ali nismo ništa ni imali poslije rata, osim livade. Pa malo po malo imamo sta imamo. Pravili smo akcije stalno za raznorazne stvari( od uprava, stadiona, trenera i svega ostalog)kamen po kamen idemo naprijed. To da ćemo naci stalno neke zamjerke toga sam svjestan, samo bi želio nakon svega da radimo sve pametnije i bolje. Da nam i unuci odu na stadion pa kažu dobro su ovi napravili. Uprave(koju podržavam sada za sad jer daju rezultate) i sve ostalo je prolazno, samo je Velez vječan!!!ra1981 je napisao/la: ↑08 feb 2024, 16:37Ovjde je priča kao da imamo na računu 50 miliona eura, pa hajmo diskutovati kako ih je najbolje prerasporediti. Da li ćemo ulagati u stadion, omladinski pogon, ili igrački kadar. Kunem se životom da ova uprava sada da zadnji atom snage i uloži većinu para u infrastrukturu da bi se isti ovi javili kako dajemo mizerne plate, kako nema pojačanja, kako ne ulažemo u omladinski pogon itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.