Objektivac je napisao/la: ↑08 feb 2024, 12:44
E i ovo prvi put u zivotu vidim.
Dosao lik sa konsturktivnim savjetom, pricom i argumentima i napadose da ko da je najveci izdajnik.
I odmah ide prica nije slucajno, neko ga poslao.
Uša tamo
kakav konstruktivni savjet??? da smo tek na pocetku izgradnje stadiona, da imamo zaokruzeno finansiranje i da ima mogucnosti/smisla praviti izmjene projekta, pa bih i ja rekao, konstruktivni savjet... ovako, kad se stadion gradi 25 godina, iz dijelova, iz pocetka amaterski i po mogucnostima, ovo sto se napravilo iz konstrukcijskih i finansijskih razloga nije moguce ispraviti, jedino se moze nekako zagladiti da te greske nisu tako uocljive. Zar je isplativo finansijski sad ulupati, sta ja znam, 300-400.000 maraka u nekakvo pomjeranje stubova da bi tamo nekome to izgledalo bolje, ili dati te pare da stadion bude zavrsen i sa recimo cetvrtom kategorijom? Ili otkupiti onu kucu ispred stadiona pa napraviti oficijelni parking a onaj preko puta M-17 asfaltirati?
Lik pita zasto se nije pravio stadion u Sjevernom?? Pa i ptice na grani znaju zasto, malo nerealnim ocekivanjem povratka pod Bijeli Brijeg, pomalo zbog zahtjeva o prostornom planu i uredjenju i zahtjevima HDZ, a najvise zato jer IZ nije dala zemljiste, tvrdeci da je njihovo (kao i cijelo podrucje Sjevernog)... mozda je i moglo da smo se pretvorili u Djerzelez, ali dok smo crveni Velez, nije moglo.
Ovo nije konstruktivni savjet, lik je napravio account prije nekoliko dana i zadao se po stadionu... zbog cega, u to ne ulazim, ali iz dobra sigurno nije...