@ElimGarak care ,slazem se u dosta stvari u vezi tih nedostatakka i vidi se da se razumijes u dizajn i gradjevinu ali ne kontas jednu stvar.Stadion se poceo graditi iz pocetka pomalo i sa malo para ,a u upravi su bili nestrucnjaci (narocito do 2016) pa kad bi dobili nesto para radilo se jeftino i bez ikakvog plana.Poslije je dosla dobra uprava sa Hasicem na celu koja je pocela popravljati stvari mada su i oni pravili dosta gresaka(stubovi na RA tribini i reflektori blizu terena su neke).Sad je dosla druga uprava koja je jos dodtno ojacana i po prvim nekim procjenama rade solidno mada i ko0d njih se mogu naci neke zamjerke.Moraju biti vise transparentni i da javnosti pokazu sta tacno grade ,da li ce biti po Durinom projektu ili ce biti neki novi projekat (znam da su nesto mjenjali na Durinom projektu u vezi Vip loza koje su malo pomjerali i u vezi prilaska hendikepiranih ljudi tribini. ) Ja se nadam da ce to i dalje biti po Durinom projektu ili nesto slicno tome nakon tih izmjena,ali slazem se da b i uprava to trebala javno prezentirati(mora ih neko u vezi toga od novinara i pitati).
Druga stvar u vezi love i koliko se potrosilo i koliko ce sve kostati malo utopijski pises u vezi toga.Mi nismo imali na gomili recimo 10 mil. za stadion pa da mozemo zagrabiti i uraditi kako bog zapovjeda,nego smo gradili malo po malo a vala i svak je odlucivao o tome sta ce se graditi i kako, a veze nisu imali,nego daj da se napravi nesto sto jeftinije i sto brze. Nadam se da ova uprava nece praviti greske kao ove ranije ,samo bi trebali(slazem se sa tobom ) biti vise transparentni .
U svakom slucaju je lakse traziti nedostatke i greske nego onoga ko je spreman uloziti lovu u stadion.,svak zna da ih ima ali dok se gradi dobro je, pa iako bude tih nekih greskica lakse ih mozemo svariti nego da nemamo nikako tribinu. Kad pogledas one Engleske stadione (ne spominjem ove koje su napravljeni u zadnjih 10-15 godina) pa svaki stadion ima razlicite tribine,pogledaj Anfield pa i Stanford Bridge ,kulti stadioni ,bitno je da dobijemo funkcionalan stadion ,i treba biti pozitivan i vjerovati u to da ce se desiti u nekoj blizoj buducnosti

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA