Da, ali trebas ici kod doktora da te prikači na TRT terapiju, a ovdje se priča o fitnes trenerima koji podvaljuju raznorazne steroide.harden je napisao/la: ↑07 feb 2024, 00:36Nisi ti upucen ni u steroide i kako mogu djelovati. Sa pravilnim koristenjem ( i kvalitetnim supstancama ) cuna ce biti ispravnija nego ikadDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 feb 2024, 00:33S toga se mozes skinuti, ali ćuna ostaje mlohava zauvijek
Doduše jedino hors ili meth ali nisam upucen ima li toga kod nas.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne moras, samo mozes na ispravan nacin koristiti steroide i kvalitetne a ne neki metan koji je neko skuhao u podrumu. Moze se oboje bez problema, samo jeste vecina slucajeva naravno da fitness treneri unistavaju zdravlje klijenata.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 feb 2024, 00:38Da, ali trebas ici kod doktora da te prikači na TRT terapiju, a ovdje se priča o fitnes trenerima koji podvaljuju raznorazne steroide.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma @harden, nekako ta grupa ljudi koja će prije korištenja nekog suplementa otići ljekaru i provjeriti nalaze kod nas je toliko rijetka, da mislim da ne čine ni 3%, znaš i sam kako to inače ide, neko je čuo, preko nekog drugog da ćeš ako uzimaš anavar biti strašno jak i tako krenu uzimati samo anavar bez testosterona i syebu zdravlje.harden je napisao/la: ↑07 feb 2024, 00:45Ne moras, samo mozes na ispravan nacin koristiti steroide i kvalitetne a ne neki metan koji je neko skuhao u podrumu. Moze se oboje bez problema, samo jeste vecina slucajeva naravno da fitness treneri unistavaju zdravlje klijenata.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 feb 2024, 00:38Da, ali trebas ici kod doktora da te prikači na TRT terapiju, a ovdje se priča o fitnes trenerima koji podvaljuju raznorazne steroide.
Kod nas baš dominira taj kompleksaški način vježbanja.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ne pricamo o suplementima nego o anabolicima, valjda jelSurreal je napisao/la: ↑07 feb 2024, 00:51Ma @harden, nekako ta grupa ljudi koja će prije korištenja nekog suplementa otići ljekaru i provjeriti nalaze kod nas je toliko rijetka, da mislim da ne čine ni 3%, znaš i sam kako to inače ide, neko je čuo, preko nekog drugog da ćeš ako uzimaš anavar biti strašno jak i tako krenu uzimati samo anavar bez testosterona i syebu zdravlje.
Kod nas baš dominira taj kompleksaški način vježbanja.

Znam, kazem da je u vecini slucajeva tako, al ako se pravilno koristi a ne kako ti je neki frajer iz teretane rekao onda mozes dobro proci. Najzdravija opcija je test, najcesce enantat jer je najpristupacniji a da je kvalitetan. Kod nas vlada zabluda da su tablete zdravije od igle sto nikako nije istina, pogotovo jer je kvalitet oralnih anabolika mrtva nula
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dua je nasa. Ima nanu u Zenici.
Bez zajebancije.
Bez zajebancije.
no mercy <3
Pijes sine,puno pijes.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Imal neko da je kupovo pelet kod Drvosjece i da ima iskustva??
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Proljece, oca mi.
Kaze mi drug radi za Korpu po čitav dan joj nosi hranu iz restorana, sva tri obroka. Pizze nana dere ko luda.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Moj babo prije godinu i po. Bio je OK, nismo imali problema. Sve što se prodaje na našem tržištu je u 5 deka.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- numanumaye22
- Kontakt:
Hardene mlohava ti cunaharden je napisao/la: ↑07 feb 2024, 00:45Ne moras, samo mozes na ispravan nacin koristiti steroide i kvalitetne a ne neki metan koji je neko skuhao u podrumu. Moze se oboje bez problema, samo jeste vecina slucajeva naravno da fitness treneri unistavaju zdravlje klijenata.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 feb 2024, 00:38Da, ali trebas ici kod doktora da te prikači na TRT terapiju, a ovdje se priča o fitnes trenerima koji podvaljuju raznorazne steroide.
20 stepeni u Banjaluci.
Neki vjetar neugodan duva, preunojiš se pa te produva, pa sutra tyol hot pijes.
Hebo ti ovakav februar.
Neki vjetar neugodan duva, preunojiš se pa te produva, pa sutra tyol hot pijes.
Hebo ti ovakav februar.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Pa prestani je cuclati, sladak si al volim samo zene
Kad ste kod cuna, jeste li vidjeli drakeovu?
-
- Kontakt:
Prangija ipo, nema sta
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎