63' Hamburger SV 6 - 1 1. FC Cologne
Sve misli su okrenute kupudrH je napisao/la:Nesto meni ovdje smrdi, ovo mora da je neki bojkot ili siroki zna nesto sto mi neznamo!
A jbt da niste dosli nikako u Gradacac opet nebi primili 6 komada, a ne da ste kao okrenuti kupu, sumljivo, sumljivo!Dabar je napisao/la:Sve misli su okrenute kupudrH je napisao/la:Nesto meni ovdje smrdi, ovo mora da je neki bojkot ili siroki zna nesto sto mi neznamo!jednostavno rečeno...
Ma nije to, neznam vidjecemo, vrijeme ce pokazati!Dabar je napisao/la:Neznam onda šta je tebi sumnjivo ovdje,da nismo opet namjestili![]()
![]()
ma daj koga blefirate za vas je prvenstvo zavrsenosb citizen je napisao/la:ma zgaženi smo i gotovo.al smiješno mi je da se rugaju navijači kluba čiji je tim KUĆI popio od širokog 5 komada..e to je sramota veća od ove
kakva crna evropa...jel ti pratis desavanja u nasem fudbalu...svi ce u evropu i ligu sampiona al 1.aprilatareizo je napisao/la:ma daj koga blefirate za vas je prvenstvo zavrsenosb citizen je napisao/la:ma zgaženi smo i gotovo.al smiješno mi je da se rugaju navijači kluba čiji je tim KUĆI popio od širokog 5 komada..e to je sramota veća od ove
zato i ne igrate dobro prbenstvene utakmice ali vam je zato
europa preko kupa obecana zar ne
fifa nas jedino moze spasiti i izbaciti iz svih opcija sto se tice nogometa/ fudbala
Vec su.mak_033 je napisao/la:Jos samo da vas Travnik nakanta
markic je dobar igrac skroz,njega ste otpisali a uzeli dzidu haahahah nezna hodatmagic je napisao/la:Ja neznam sta su gledali ovi u Sirokom kad su dali Markicu papire,pa on je ministar za ove sto njima igraju u odbrani,al u svakom slucaju,hvala im !