U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Imajednabrigada
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Imajednabrigada » 05 feb 2024, 20:16

mostar35 je napisao/la:
05 feb 2024, 19:36
Imajednabrigada je napisao/la:
05 feb 2024, 15:19

Daleko od toga da zelim upravljati necijim emocijama i odredjivati gdje Ce ko igrati i navijati samo zelim reci da nije ljudski niti realno vec je Podmuklo to sto rade a to je da oni ovde rade za interese susjednih drzava.

Nemam nista protiv sto igraju ili navijaju tamo to je stvar emocija ali brate radi ovdje u strukturama drzave i saveza najbolje sto znas s ciljem da ih jačaš a za koga CES navijati i igrati to me apsolutno ne zanima.
Shvati da rat nije završio. Trenutno se vodi drugim sredstvima i čeka se nova prilika za akciju.

Pa ja to shvatam ali nazalost vecina glupih bosnji ne shvataju. Bosnji samo da je kladionica, pive i rakije

Ali kako god i sta god ovaj put ma koliko bio glup i neosviješten, i bosnjo konja za utrku ima.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 05 feb 2024, 20:24

Horoz je napisao/la:
05 feb 2024, 20:10
05 feb 2024, 15:19

Samo zelim da kazem, da Srbi i Hrvati koriste nedostatke ovog sistema i podrsku koju imaju u svijetu kako bi i dalje degradirali ovu drzavu jer njihov konačan cilj je da je slabe na sve načine,koriste sve sto mogu, izdaju, prodaju i na kraju da i nama samima koji je volimo iz sve tri naroda ,....ogade i onda je sve lako za ostvarit sto oduvijek zele.
Da ne idemo u politiku, velika većina problema u fudbalu ne bi postojala, da Bošnjaci igraju konstruktivnu ulogu. Nažalost, Bošnjaci rade apsolutno isto što i ovi drugi. Boli ih k.... za državu, reprezentaciju, samo se krade.
Kad se postavi pitanje, oni upru prstom u Hrvate i Srbe kao alibi.
Pa to ti pricam, kao sto sam rekao te pokvarene Bosnje koriste los sistem i ostvaruju svoje ciljeve, npr Rascici ovi.

Ali znas li zasto nisu konstruktivni?

Zato sto su ucijenjeni od strane ova dva zlotvora, te da bi ostvarili neke benefite za lokalne saveze moraju pristati na sve njihove ucjene i zahtjeve, uostalom tako je i u svim sferama društvenog i ono najgore političkog života. 2 su uvijek bili jaci od 1.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 05 feb 2024, 20:51

05 feb 2024, 20:24

Pa to ti pricam, kao sto sam rekao te pokvarene Bosnje koriste los sistem i ostvaruju svoje ciljeve, npr Rascici ovi.

Zato sto su ucijenjeni od strane ova dva zlotvora, te da bi ostvarili neke benefite za lokalne saveze moraju pristati na sve njihove ucjene i zahtjeve, uostalom tako je i u svim sferama društvenog i ono najgore političkog života. 2 su uvijek bili jaci od 1.
Nisu 2 uvijek jača 1. Ne bi niko naše mogao natjerati da rade protiv interesa bh fudbala, da nisu najobičniji kriminalci koje zanima jedino lični interes.
I jednim, i drugim, i trećim, država i zakon su najveći neprijatelji. Uređen savez je za njih poraz, za Bošnjake isto kao i za ova dva..
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 05 feb 2024, 21:03

Horoz je napisao/la:
05 feb 2024, 20:51
05 feb 2024, 20:24

Nisu 2 uvijek jača 1. Ne bi niko naše mogao natjerati da rade protiv interesa bh fudbala, da nisu najobičniji kriminalci koje zanima jedino lični interes.
I jednim, i drugim, i trećim, država i zakon su najveći neprijatelji. Uređen savez je za njih poraz, za Bošnjake isto kao i za ova dva..

Pa naravno, rekao sam vec ta trulež, koristi slabosti sistema ali vjeruj ima tu i moralnih ljudi koji bi i radili ali nazalost moraju pristati na ucjene da bi savez uopce funkcionisao i da bi lokalni klubovi opstali.

Dobro si rekao uredjen Savez je za sviju neprijatelj, sto bi ga ovi i uredjivali pa upravo oni rade suprotno a Bosnjaci i onako nisu u mogućnosti nesto promijeniti i jedino sto im preostaje pomiriti se takvim stanjem, neka ide kako ide i u takvom odnosu snaga i ambijentu stvori se slika da su svi isti, mozda i jesu ali nisu bas svi.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 05 feb 2024, 21:51

05 feb 2024, 21:03
Pa naravno, rekao sam vec ta trulež, koristi slabosti sistema ali vjeruj ima tu i moralnih ljudi koji bi i radili ali nazalost moraju pristati na ucjene da bi savez uopce funkcionisao i da bi lokalni klubovi opstali.

Dobro si rekao uredjen Savez je za sviju neprijatelj, sto bi ga ovi i uredjivali pa upravo oni rade suprotno a Bosnjaci i onako nisu u mogućnosti nesto promijeniti i jedino sto im preostaje pomiriti se takvim stanjem, neka ide kako ide i u takvom odnosu snaga i ambijentu stvori se slika da su svi isti, mozda i jesu ali nisu bas svi.
Vrtimo se u krug. :D
Bošnjaci ne mogu promijeniti sistem po kom funkcioniše savez i država, ali mogu spriječiti katastrofalnu korupciju i javašluk, na štetu reprezentacije i fudbala. Nažalost oni to ne rade, nego predstavljaju jedinstvenu kriminalnu strukturu sa Srbima i Hrvatima. To je poenta i tu nema opravdanja za naše.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 05 feb 2024, 21:57

Horoz je napisao/la:
05 feb 2024, 21:51

Bošnjaci ne mogu promijeniti sistem po kom funkcioniše savez i država, ali mogu spriječiti katastrofalnu korupciju i javašluk, na štetu reprezentacije i fudbala. Nažalost oni to ne rade, nego predstavljaju jedinstvenu kriminalnu strukturu sa Srbima i Hrvatima. To je poenta i tu nema opravdanja za naše.

Kako mogu spriječiti?

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 05 feb 2024, 22:10

05 feb 2024, 21:57
Kako mogu spriječiti?
Tako što ne pristaneš da igraš utakmicu protiv Rusije. Jednostavno kažeš - ne. To je banalan primjer, ali se odnosi na cjelokupnu situaciju.
Ali naši su vidiš pristali, jer im je Vico obećao neki ustupak pretpostavljam. To je ta priča u kojoj su svi isti.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 05 feb 2024, 22:30

Horoz je napisao/la:
05 feb 2024, 22:10
05 feb 2024, 21:57
Kako mogu spriječiti?
Tako što ne pristaneš da igraš utakmicu protiv Rusije. Jednostavno kažeš - ne. To je banalan primjer, ali se odnosi na cjelokupnu situaciju.
Ali naši su vidiš pristali, jer im je Vico obećao neki ustupak pretpostavljam. To je ta priča u kojoj su svi isti.

Heh utakmica protiv Rusije je najmanji problem. Ali eto to je ono sto sam rekao npr sarajevski krezubas Colpa je podrzao dok npr ovaj naš Duric kakav je da je,... je bar ostao suzdržan.

Evo ti banalan primjer, sta se dešavalo Velezu kakve kradje, tuzili Savez, skoro do sukoba doslo i obeca Vico teren dole sve se smiri. Da je Velez mogao regularno uzeti sredstva za travnjak pitao bih te ja bi li se smirilo ili Sarajevo npr
Znaci prinudjen si izmedju dva zla birati manje zlo i pristati na to ako zelis uopce funcionisati.

Ali kljucna rijec ovdje sto si rekao je "ustupak" eto vidis to je to, ako necemo pravit ustupke, hajmo onda povuci se skroz iz Saveza i svih državnih institucija jer drugog izbora i nemamo niti ima smisla da smo tu jer nista drugo uciniti i ne mozemo, nazalost i oni koji bi htjeli.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 feb 2024, 22:35

slika

Sta je rec?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 05 feb 2024, 23:02

05 feb 2024, 20:16

Pa ja to shvatam ali nazalost vecina glupih bosnji ne shvataju. Bosnji samo da je kladionica, pive i rakije

Ali kako god i sta god ovaj put ma koliko bio glup i neosviješten, i bosnjo konja za utrku ima.
Kakvog to konja?

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 05 feb 2024, 23:07

05 feb 2024, 22:30
Heh utakmica protiv Rusije je najmanji problem. Ali eto to je ono sto sam rekao npr sarajevski krezubas Colpa je podrzao dok npr ovaj naš Duric kakav je da je,... je bar ostao suzdržan.

Evo ti banalan primjer, sta se dešavalo Velezu kakve kradje, tuzili Savez, skoro do sukoba doslo i obeca Vico teren dole sve se smiri. Da je Velez mogao regularno uzeti sredstva za travnjak pitao bih te ja bi li se smirilo ili Sarajevo npr
Znaci prinudjen si izmedju dva zla birati manje zlo i pristati na to ako zelis uopce funcionisati.

Ali kljucna rijec ovdje sto si rekao je "ustupak" eto vidis to je to, ako necemo pravit ustupke, hajmo onda povuci se skroz iz Saveza i svih državnih institucija jer drugog izbora i nemamo niti ima smisla da smo tu jer nista drugo uciniti i ne mozemo, nazalost i oni koji bi htjeli.
Ma nismo djeca, zna se šta su racionalni ustupci koji se moraju praviti, a zna se šta su lopovske igre, koje se maskiraju pričama o kompromisu.
Jednostavno kod nas (Bošnjaka) dominira kadar koji je korumpiran i kom stagniranje i javašluk odgovara. Kao i Srbima i Hrvatima, samo što to njima odgovara i iz političkih razloga.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 05 feb 2024, 23:23

mostar35 je napisao/la:
05 feb 2024, 23:02
05 feb 2024, 20:16

Kakvog to konja?
Misli na ponija Lil' Sebastiana, koji bi bio glavni logisticar na Poljinama kad zapuca ... :zviz:

slika
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 05 feb 2024, 23:59

Horoz je napisao/la:
05 feb 2024, 21:51

E tako da, slazemo se u ovom zadnjem dijelu sto si napisao.
Nazalost tako je, i ovi nasi u kantonalnim savezima biraju neke anonimuse, odnosno vecinom su to lokalne kabadahije koji imaju pare a ovdje ko ima pare skoro sve moze.
A sam sistem je previse kompliciran da bi ko nema lose namjere usao u Savez uopste , kao npr neki od bivsih reprezentativaca

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 feb 2024, 17:41

Bravo Rascicu imbecilu. Nek si ti sina uvalio u reprezentaciju, boli te qrc sto nas Slovenija rastavlja od zivota...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 feb 2024, 20:13

Evo Mainz izbacio Barcelonu u omladinskoj ligi prvaka neki Jusuf Ugljanin 17 godina ima usao pred kraj i lijevog beka igra
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 feb 2024, 11:47

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 08 feb 2024, 17:31

jel gledao neko cijelu tekmu, osim gola, kakva mu je igra u polju.... mozemo li ocekivati da dostojno zamjene wirtza, kad ga leverkusen proda za godinu-dvije ? :kafa:

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 10 feb 2024, 14:39

E pa ljudi moji hoće li ovaj Bristrić ikad dati gola!? Ne znam napadača da je više šansi dobio za igranje, bez gola

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 feb 2024, 14:44

Dobro on ikako i igra, koliko vremena nije dao gol.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 10 feb 2024, 15:20

NoDi80 je napisao/la:
06 feb 2024, 20:13
Evo Mainz izbacio Barcelonu u omladinskoj ligi prvaka neki Jusuf Ugljanin 17 godina ima usao pred kraj i lijevog beka igra
Sandzaklija je, sanja dres orlova.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Kaunas, s4mke, xinxee i 31 gost.