Ovo sa loveparade, predobro jbt.
Nama san bio da odemo u Berlin na loveparade

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovo sa loveparade, predobro jbt.
Sve je to tako bilo, vise informacija nego danas u smislu trenda, "in", nije bio bitan smjer, zanr itd. Bitno je da se desava, i svako tako (ili barem velika vecina). Ma najjaca decenija realno, goat reper, goat kosarkas, zadnji teskas boxa (svaka cast braci iz Ukrajine), ali kao persona, velicina i to zadnji je bio Tyson, goat Sumaher, filmovi top bili, muzika top, ok smo se i oblacili (tregeri laganodonDondon je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:18Ama sve na stranu i muzika i ovi poznati sportovi ali ništa se ne može poraditi sa subotnjim kvalifikacijama I nedjeljnom utrkom Barikelo, Kultard, hakinen, sumaher...
Iz škole se bjezalo da se gleda turneja 4 skakaonice
Adam malis,kasai, sven hanavald, Simon haman, prevc...
Nisi imao interneta a sve moguće informacije si imao
Uvečer pogledam film Roki Balboa ujutro plačem tražim od roditelja da boks treniram
Ma mogu pricati 100 godina da smo mi ostarili pa pricamo tako, jednostavno, nije to to...alemsa je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:43Sve je to tako bilo, vise informacija nego danas u smislu trenda, "in", nije bio bitan smjer, zanr itd. Bitno je da se desava, i svako tako (ili barem velika vecina). Ma najjaca decenija realno, goat reper, goat kosarkas, zadnji teskas boxa (svaka cast braci iz Ukrajine), ali kao persona, velicina i to zadnji je bio Tyson, goat Sumaher, filmovi top bili, muzika top, ok smo se i oblacili (tregeri laganodonDondon je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:18Ama sve na stranu i muzika i ovi poznati sportovi ali ništa se ne može poraditi sa subotnjim kvalifikacijama I nedjeljnom utrkom Barikelo, Kultard, hakinen, sumaher...
Uvečer pogledam film Roki Balboa ujutro plačem tražim od roditelja da boks treniram).
Ne mora da znaci bruda, malo si ti vise sentimentalno vezan za taj period, pa ti se cini. Bar sto se sportskog segmenta tice.alemsa je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:43
Sve je to tako bilo, vise informacija nego danas u smislu trenda, "in", nije bio bitan smjer, zanr itd. Bitno je da se desava, i svako tako (ili barem velika vecina). Ma najjaca decenija realno, goat reper, goat kosarkas, zadnji teskas boxa (svaka cast braci iz Ukrajine), ali kao persona, velicina i to zadnji je bio Tyson, goat Sumaher, filmovi top bili, muzika top, ok smo se i oblacili (tregeri lagano).
Kosarka Lakersi sa pocetka 00ih (a i to je nastavak 90ih) u smislu igre, poslije drugi sport, ali nista sto @deni nije vidio prije, dapace, bolja bila kosha, cak je gledo i Cartera kako zakucava, ovi pucaju s centra i ne idu na obruc. Fudbal ok ta dvojica, ali i tad si imo velikane Ronalda, Zidane, Rivaldo, Del Piero, Batistuta. United bio jak k'o zemlja, ono finale protiv Bayerna kad su 2 gola zabili u sudijskom, (Norvezanin i Teddy), je vazilo za najbolje finale ikad. Svako bi radije gledao Tysona nego sve iz UFC skupa, box ima vecu kako bi reko tezinu kroz ljudsku historiju. Tenis ok. A i ne samo sport nego onako sveukupno. U prethodnom postu sam samo spomenuo neke goat-ove iz tog doba.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 01:10Ne mora da znaci bruda, malo si ti vise sentimentalno vezan za taj period, pa ti se cini. Bar sto se sportskog segmenta tice.alemsa je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:43
Sve je to tako bilo, vise informacija nego danas u smislu trenda, "in", nije bio bitan smjer, zanr itd. Bitno je da se desava, i svako tako (ili barem velika vecina). Ma najjaca decenija realno, goat reper, goat kosarkas, zadnji teskas boxa (svaka cast braci iz Ukrajine), ali kao persona, velicina i to zadnji je bio Tyson, goat Sumaher, filmovi top bili, muzika top, ok smo se i oblacili (tregeri lagano).
Pogledaj samo zadnju deceniju, u fudbalu smo imali najvece rivale svih vremena, Ronalda i Messija, mozda cak i 2 najveca igraca u historiji, Messi to vjerovatno jeste.
U kosarci imas LeBrona, Bryanta, najboljeg sutera Currya i jos hrpu njih.
U rukometu dominirali Karabatic i Hansen. MMA podignut na jedan daleko veci nivo sa Jon Jonesom, McGregorom, Khabibom, DCem.
U skijanju Marcel Hirscher, najbolji skijas svih vremena. Hamilton moze komotno rame uz rame za Schumacherom, bar po broju titula.
Tenisom harao trojac Nadal-Federer-Ðoković...ima toga dosta.
Zaato je Adam Malis nekako prva asocijacija ski skakaca iz tog vremena kad je Janne Ahonnen bio neuporedivo bolji skakacdonDondon je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:18Ama sve na stranu i muzika i ovi poznati sportovi ali ništa se ne može poraditi sa subotnjim kvalifikacijama I nedjeljnom utrkom Barikelo, Kultard, hakinen, sumaher...
Uvečer pogledam film Roki Balboa ujutro plačem tražim od roditelja da boks treniram
Nije bio, mozda ti se cini jer si samo gledo 4 skakaonice a tu je Ahonen babuka a all-around titula malis ima duplo viseL-Train je napisao/la: ↑05 feb 2024, 02:12Zaato je Adam Malis nekako prva asocijacija ski skakaca iz tog vremena kad je Janne Ahonnen bio neuporedivo bolji skakacdonDondon je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:18Ama sve na stranu i muzika i ovi poznati sportovi ali ništa se ne može poraditi sa subotnjim kvalifikacijama I nedjeljnom utrkom Barikelo, Kultard, hakinen, sumaher...
Uvečer pogledam film Roki Balboa ujutro plačem tražim od roditelja da boks treniram![]()
Realno 4 skakaonice su grand slam ski skokova.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 feb 2024, 03:21Nije bio, mozda ti se cini jer si samo gledo 4 skakaonice a tu je Ahonen babuka a all-around titula malis ima duplo viseL-Train je napisao/la: ↑05 feb 2024, 02:12Zaato je Adam Malis nekako prva asocijacija ski skakaca iz tog vremena kad je Janne Ahonnen bio neuporedivo bolji skakacdonDondon je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:18Ama sve na stranu i muzika i ovi poznati sportovi ali ništa se ne može poraditi sa subotnjim kvalifikacijama I nedjeljnom utrkom Barikelo, Kultard, hakinen, sumaher...
Uvečer pogledam film Roki Balboa ujutro plačem tražim od roditelja da boks treniram![]()
Kod nas je Babala bio najbolji skakačavenija je napisao/la: ↑05 feb 2024, 02:33Toliko sam bio opčinjen Adamom Mališem da sam nabavio skije 2.20 cm sa vezovima žičanim za ski skokove i cijelo to vrijeme(5-6 godina) tokom zime proveo sa rodjacima i drugovima praveci skokove i skakajuci. Nisu to bili neki skokovi, oko 8-9 metara dužine ali stil i telemark sam bio usavršio. Imam i danas te skije i slike kao uspomenu.
Do srednje škole nosio sta mi mati kupi ako prodjem s pet mozda neke dobre patike uzmu i to broj dva veci da ti budu i za kasnijealemsa je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:43Sve je to tako bilo, vise informacija nego danas u smislu trenda, "in", nije bio bitan smjer, zanr itd. Bitno je da se desava, i svako tako (ili barem velika vecina). Ma najjaca decenija realno, goat reper, goat kosarkas, zadnji teskas boxa (svaka cast braci iz Ukrajine), ali kao persona, velicina i to zadnji je bio Tyson, goat Sumaher, filmovi top bili, muzika top, ok smo se i oblacili (tregeri laganodonDondon je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:18Ama sve na stranu i muzika i ovi poznati sportovi ali ništa se ne može poraditi sa subotnjim kvalifikacijama I nedjeljnom utrkom Barikelo, Kultard, hakinen, sumaher...
Uvečer pogledam film Roki Balboa ujutro plačem tražim od roditelja da boks treniram).
kad Kasai krene znas da nece biti prvi ali ce imati najbolje ocjeneavenija je napisao/la: ↑05 feb 2024, 02:33Toliko sam bio opčinjen Adamom Mališem da sam nabavio skije 2.20 cm sa vezovima žičanim za ski skokove i cijelo to vrijeme(5-6 godina) tokom zime proveo sa rodjacima i drugovima praveci skokove i skakajuci. Nisu to bili neki skokovi, oko 8-9 metara dužine ali stil i telemark sam bio usavršio. Imam i danas te skije i slike kao uspomenu.
To i jeste problem , što imaš pristup svemu i svačemu , pa ti je važnije gledati story od neke drolje ili live nekog debila , nego 4 skakaonice .donDondon je napisao/la: ↑05 feb 2024, 08:18kad Kasai krene znas da nece biti prvi ali ce imati najbolje ocjeneavenija je napisao/la: ↑05 feb 2024, 02:33Toliko sam bio opčinjen Adamom Mališem da sam nabavio skije 2.20 cm sa vezovima žičanim za ski skokove i cijelo to vrijeme(5-6 godina) tokom zime proveo sa rodjacima i drugovima praveci skokove i skakajuci. Nisu to bili neki skokovi, oko 8-9 metara dužine ali stil i telemark sam bio usavršio. Imam i danas te skije i slike kao uspomenu.
![]()
![]()
kasnije pocese praviti ona sranj.a skokovi na travi ,4 skakonice nedovoljno ispracene usponom i hajpom oko mnogo placenijih sportova ,tako da sad ne znam 2 skakaca a imam pristup svemu i svacemu
Uključiš teletext i staviš kombinovano slika ekrana i teletext pa čekap kad će šta da pozeleni19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:38Ja odrastao na teletextu, to mi bio jedini izvor informacija o sportu.
Na BHTu, od broja 200 pa nadalje bile fudbalske lige, tabele i rasporedi, pa kosarka i ostali sportovi.
A na 282 bile sportske vijesti, ako se dobro sjecam.
Ne znam ni postoji li to danas na teletextu.
U kafićima bilo normala da gore na vrhu ekrana stoje 3 zadnje promjene , ja se svađao u Boratu na Vojničkom kako se ne može normalno gledati utakmicaFoSte95 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 08:33Uključiš teletext i staviš kombinovano slika ekrana i teletext pa čekap kad će šta da pozeleni19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:38Ja odrastao na teletextu, to mi bio jedini izvor informacija o sportu.
Na BHTu, od broja 200 pa nadalje bile fudbalske lige, tabele i rasporedi, pa kosarka i ostali sportovi.
Ne znam ni postoji li to danas na teletextu.![]()
vala nije to samo internet kriv kriva je i organizacija tih skakaonica sto se ne trude da to marketinski dignu,kladim se da ivana knol ima vise pratilaca nego svi skakaci unazad 10 godina i da prosjecna utakmicu engleske lige ima vise pregleda nego 4 skakaonice skupaVensanKasel je napisao/la: ↑05 feb 2024, 08:30To i jeste problem , što imaš pristup svemu i svačemu , pa ti je važnije gledati story od neke drolje ili live nekog debila , nego 4 skakaonice .donDondon je napisao/la: ↑05 feb 2024, 08:18kad Kasai krene znas da nece biti prvi ali ce imati najbolje ocjeneavenija je napisao/la: ↑05 feb 2024, 02:33Toliko sam bio opčinjen Adamom Mališem da sam nabavio skije 2.20 cm sa vezovima žičanim za ski skokove i cijelo to vrijeme(5-6 godina) tokom zime proveo sa rodjacima i drugovima praveci skokove i skakajuci. Nisu to bili neki skokovi, oko 8-9 metara dužine ali stil i telemark sam bio usavršio. Imam i danas te skije i slike kao uspomenu.
![]()
![]()
kasnije pocese praviti ona sranj.a skokovi na travi ,4 skakonice nedovoljno ispracene usponom i hajpom oko mnogo placenijih sportova ,tako da sad ne znam 2 skakaca a imam pristup svemu i svacemu![]()
Al još veći merak bio tamo 2005 nismo imali TV sa teletextom,VensanKasel je napisao/la: ↑05 feb 2024, 08:57U kafićima bilo normala da gore na vrhu ekrana stoje 3 zadnje promjene , ja se svađao u Boratu na Vojničkom kako se ne može normalno gledati utakmicaFoSte95 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 08:33Uključiš teletext i staviš kombinovano slika ekrana i teletext pa čekap kad će šta da pozeleni19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:38Ja odrastao na teletextu, to mi bio jedini izvor informacija o sportu.
Ne znam ni postoji li to danas na teletextu.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mozes ti bas popularizovati sport koji se prati samo u Evropi. I kriket je drugi najpopularniji sport na svijetu, ali ga u Bosni prati mozda 2% populacije.donDondon je napisao/la: ↑05 feb 2024, 09:20vala nije to samo internet kriv kriva je i organizacija tih skakaonica sto se ne trude da to marketinski dignu,kladim se da ivana knol ima vise pratilaca nego svi skakaci unazad 10 godina i da prosjecna utakmicu engleske lige ima vise pregleda nego 4 skakaonice skupa