Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Standardni Allegrijev Juve....Bez ikakve igre, cilja i plana. Stojis u bloku i to je to, a gore ako sta bude-bude.
Ako ga fasujes prvi, kao veceras, tu je i kraj.
Ako ga fasujes prvi, kao veceras, tu je i kraj.
Kakve su obo izmjene 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Allegri gigant
Gdje zavrs iling junior
Gdje zavrs iling junior
ne znam, osjećaj na osnovu drugog poluvremena je da se ovdje moglo izjednačiti, nekih 4-5 situacija je bilo s pogrešnim odlukama i to je to, pristup bolji, ali klasika uvijek kada gubiš.
Chiesa nije donio nista, momak se glupira prečesto, simulira, Yildiz mora biti neupitan i tu se prosto mora u nekim fazama prelaziti na 3 naprijed.
Steta, nisam nezadovoljan drugim poluvremenom, osjećaj koji sam imao je da fakat se moglo vise.
Chiesa nije donio nista, momak se glupira prečesto, simulira, Yildiz mora biti neupitan i tu se prosto mora u nekim fazama prelaziti na 3 naprijed.
Steta, nisam nezadovoljan drugim poluvremenom, osjećaj koji sam imao je da fakat se moglo vise.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Moglo se vise dati od sebe, ali to je derbi i realno stanje odnosa.
Na ovakvu utakmicu se ne mozes ni previse ljutiti i zamjeriti nekome, to je fudbal. Forza Juve
Na ovakvu utakmicu se ne mozes ni previse ljutiti i zamjeriti nekome, to je fudbal. Forza Juve
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Fudbal nije vidio vece trenerske prevare
GUBLJENJE VREMENA
GUBLJENJE VREMENA
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Da se Juventus ovako naguzi Interu.. Sramota cijele ekipe na čelu sa calma likom!!
Al majko draga da likovi za svaku gresku, svaki fail, crveni karton, gresku igraca, individualnu nesposobnost, realnu nemoc u odnosu ekipa, sudjenje ama za sve redom likovima je samo kriv Allegri, a ovo ostalo sve je fenomenalno i sve funkcionise. Oj zivote
Znaci 3 sezone vezane bez titule, i liku se sprema produzenje ugovora....aferim.
Mislim da ce i chiesa i vlahovic traziti transfere na kraju sezone. Ovo je gubljenje vremena za nadprosjecne talente koji stoje 50 metara od gola ili igraju 1 na 5 u napadu.
Ako neko u ovome vidi neki projekar, skidam kapu, ja vidim gubljenje vremena, nepovratno dok ne postanemo kao ferrari (ne bitan fakror). To je nedopustivo.
Ali eto to nam realnost.
Mislim da ce i chiesa i vlahovic traziti transfere na kraju sezone. Ovo je gubljenje vremena za nadprosjecne talente koji stoje 50 metara od gola ili igraju 1 na 5 u napadu.
Ako neko u ovome vidi neki projekar, skidam kapu, ja vidim gubljenje vremena, nepovratno dok ne postanemo kao ferrari (ne bitan fakror). To je nedopustivo.
Ali eto to nam realnost.
Drugo poluvrijeme mnogo bolje, samo nekako i dalje previse mrljavo, bez previse zara za jednu ovakavu utakmicu, jos pri tom Inter je igrao Alegrijevu igru drugo poluvrijeme. Na kraju su nas mogli iz kontri dokrajciti, ali Poljak odlicne odbrane.
Mozda je i ovako bolje, da se odradi ovaj dio do kraja sezone rahat, da je pameti, do kraja sezone pokusati sa tri naprijed, i pripremiti ekipu za narednu sezonu.
Mozda je i ovako bolje, da se odradi ovaj dio do kraja sezone rahat, da je pameti, do kraja sezone pokusati sa tri naprijed, i pripremiti ekipu za narednu sezonu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Odlično pripremljena utakmica, u kojoj se moralo vise! Mnogo losih odluka u zadnjoj trećini kumovalo tome da smo ostali bez gola.
Max Allegri
Pa ti nisi normalan covjece. Vazda branis najveceg krivca.
Cuj derbi je to , ne moze se to zamjerti.
Da je Allegri popustio malo kocnicu sigurno bi imali vece sanse nego ovo sto smo sinoc pokazali.
Pa nismo **** Siena da se naguzimo i da nas tuku Kako god ?
Pricas ovdje kao da je neka velika razlika u kvalitetu.
Ovaj pristup je sramota. A najveci je krivac Allegri.
Jer on priprema i postavlja taktiku..
Fujjj Kako mi se vise ovo gadi gledati
Da je Allegri popustio malo kocnicu sigurno bi imali vece sanse nego ovo sto smo sinoc pokazali.
- Burberry46
- Kontakt:
Drugo i nesto bolje ali opet nije bilo dovoljno.
Falilo je vise odlucnosti u prvom poluvremenu.
Lokateli samo vraca nazad loptu.
Idemo dalje nista ovdje nije gotovo ima da se igra jos.
Vratiti se pobjedama
Pretjeruje se sa pohvalama za inter od pojedinaca.
Falilo je vise odlucnosti u prvom poluvremenu.
Lokateli samo vraca nazad loptu.
Idemo dalje nista ovdje nije gotovo ima da se igra jos.
Vratiti se pobjedama
Pretjeruje se sa pohvalama za inter od pojedinaca.
1946
Ma ljudi, pricamo o finansijski jednakim ekipama. Po platama smo jos i ispred, ne igramo evropu, nemamo pritisak da moramo osvojiti.....a uzasan smo underdog.
1-0 je samo zato sto stativa i woy 3 puta i jos jedno 2 puta ljudima nije prosao pas u nasem petercu. O cemu procamo. Zgazeni smo ko macka fapom.
Ljudi su nam dali loptu sa kojom nista nismo uradili alibsu nas zato 6 puta kontrirali za 4-0 realan rezultat.
1-0 je samo zato sto stativa i woy 3 puta i jos jedno 2 puta ljudima nije prosao pas u nasem petercu. O cemu procamo. Zgazeni smo ko macka fapom.
Ljudi su nam dali loptu sa kojom nista nismo uradili alibsu nas zato 6 puta kontrirali za 4-0 realan rezultat.
Niti koga branim, niti bilo koga kudim. Da zelim da kudim krenuo bih od:J1897 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 22:51Pa ti nisi normalan covjece. Vazda branis najveceg krivca.
- Vlahovica koji je imao 100% priliku i unistio je, poslije nista nije ni pokazao.
- Jildiza, Chiesu, Locu koji se vidjeli nisu
- Cambijasa, Bremera i Danila koji su odigrali mozda najgore utakmice ikada (direktni krivci)
itd itd
Ali jel poenta stalno nekog krivi, okrivljavati, protestvovati ili nekad mozemo realno prihvatiti stvari da je Beppe Marotta napravio daleko daleko jacu ekipu (ne OVE GODINE, VEC JE PRAVI 4 GODINE KOJA JE I PRIJE 3 GODINE I PRIJE 2 GODINE I PROSLE GODINE BILA DALEKO DALEKO JACA OD JUVENTUSA, A PO POJACANJIMA OVE GODINE, A EVO I OVE ZIME I DALJE NASTAVLJA U ISTOM RITMU - ZNACI LINIJA RASTA KOD INTERA JE KONSTANTA, A KOD NAS JE KONSTANTNO U PADU ILI STAGNACIJI)
Ciljevi i realnosti Juventusa su vam receni na ljeto 2023. godine. Ne od strane Dušana Vlahovića, Alessadnra Del Piera niti Gorana Pandeva, već od Uprave kompanije Juventus d.o.o. sto bi se reklo.
Bla bla bla bla
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Plate ne igraju nikakvu ulogu, pa Sandro ti je jedan od placeniji, a bolje da ga nemas.dinoo je napisao/la: ↑04 feb 2024, 22:58Ma ljudi, pricamo o finansijski jednakim ekipama. Po platama smo jos i ispred, ne igramo evropu, nemamo pritisak da moramo osvojiti.....a uzasan smo underdog.
Inter je bolja uigranija ekipa, bolja sirina, mi u vezi imamo jednog igraca Rabiota koji vrijedi nesto, ostalo je goli prosjek i ispod toga. I tu lezi najveci problem, bez jake veze nema jake ekipe, bar da je uigrana, a ko nas igru organizuje Gatti i salje pasove, dok njegovu loptu smiris i ako je uopste smiris, nemas od nje nikakve koristi.
Pored svega toga imas Alegrija koji zaigra 5 kola lijep i ucinkovit fudbal i onda se vrati starim glupostima, sjebe sa Milikom sve proslo kolo, i ta je utakmica kumovala veceras, jer palo je i samopouzdanje vecini igraca, jer malo je ovdje sampiona.
Treba priznati i da si imao povratnika Rabiota i Chiesu na kojima se vidjelo da nisu jos u optimalnoj formi, nije ova utakmica dosla nikako u dobro vrijeme, ali i bez svega toga Inter je trenutno jaca ekipa, treba biti realan, ova ekipa je igrala finale LP prosle sezone.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Tako je. Nema se pola rijeci oduzeti, ali treba biti svjestan nekih stvari:Padovan je napisao/la: ↑04 feb 2024, 23:18Plate ne igraju nikakvu ulogu, pa Sandro ti je jedan od placeniji, a bolje da ga nemas.dinoo je napisao/la: ↑04 feb 2024, 22:58Ma ljudi, pricamo o finansijski jednakim ekipama. Po platama smo jos i ispred, ne igramo evropu, nemamo pritisak da moramo osvojiti.....a uzasan smo underdog.
Inter je bolja uigranija ekipa, bolja sirina, mi u vezi imamo jednog igraca Rabiota koji vrijedi nesto, ostalo je goli prosjek i ispod toga. I tu lezi najveci problem, bez jake veze nema jake ekipe, bar da je uigrana, a ko nas igru organizuje Gatti i salje pasove, dok njegovu loptu smiris i ako je uopste smiris, nemas od nje nikakve koristi.
Pored svega toga imas Alegrija koji zaigra 5 kola lijep i ucinkovit fudbal i onda se vrati starim glupostima, sjebe sa Milikom sve proslo kolo, i ta je utakmica kumovala veceras, jer palo je i samopouzdanje vecini igraca, jer malo je ovdje sampiona.
Treba priznati i da si imao povratnika Rabiota i Chiesu na kojima se vidjelo da nisu jos u optimalnoj formi, nije ova utakmica dosla nikako u dobro vrijeme, ali i bez svega toga Inter je trenutno jaca ekipa, treba biti realan, ova ekipa je igrala finale LP prosle sezone.
- ovakav kostic bi LETIO u interu, bio medju 3 najbolja igraca tima, jer ima sistem kada se napada.
- dusan bi na mjestu turama do sada bio zlatna lopta, turam je haman samo dns jedno 12 puta imao loptu ub16 metara protivnika, dusan dva puta, jednom ledjima iz prekida drugi puta u kontri kada je primio ko da se od drvo odbila.
- chiesa bi (kada je zdrav) bio najbolji igrac lige u svim nirmalnim sistemima, kod nas igra na centru terena i ocekuje se da ucini prevagu. A nama je dimarco danas vuse puta uposlen iza ledja stopera nego sto mi za sezonu uposlimo chiesu, a kamoli bekove, iza ledja peotivnicke odbrane.
Itd itd
A mi ovdje krivimo ove nabrojane kao glavne krivce...
NE IGRAMO SISTEMATSKI FUDBAL, NEGO ADHOC NA HAMPU POKUSAVAMO PRICI GOLU. To izaziva enormno mnogo gresaka.
3 sezone tako.
Ja vise nemam s tim problema, pomirio sam se sa cinjenicom da nam je juventus doo postavio cilj da budrmo medu 4.
Ali se ne mirim sa cinjenicom da se omalovazava kvalitet koji imamo, a ne znamo ga koristiti a onda okrivimo igrace....jer toboze nisu improvizovali neko cudo, svaki put....
Uvijek hvalim Alegrija ali je veceras jedina stvar koju je trebao i mogao uraditi - igrati ofanzivnije. On nije imao sta izgubiti a mogao je puno dobiti, tj morao je krenuti sa Dusanom, Chiesom i Yildizom od pocetka…
Ostalo, Dusanov zicer i Gatijev AG, nema se sta dodati…
Ostalo, Dusanov zicer i Gatijev AG, nema se sta dodati…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.