Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
U onom clipu "Sam" Adija i Dine.....mislim da je Brano Jakubovic na sazu, a i svakako mislim da je bio dio ekipe Ornamenti
Brano i Vedran iz Dubioze su bili u Ornamentima, evo provjerio na Wikipediji.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Odlična je, mada mahom su sve njegove pjesme top.PikachuSA je napisao/la: ↑04 feb 2024, 18:10Znam tu pjesmu, jedna od meni dražih. Pjesma je s njegovog prvog albuma, iz 2002. ili 2003., nisam 100% siguran.Raonffa je napisao/la: ↑04 feb 2024, 17:37SMS je imao vjerovatno najjači spot u ex yu za onu pjesmu "Dao bih ti sve". I dan danas se sjećam kad se vrtio po TV-u, u onaj vakat a to je moglo biti nekad krajem devedesetih-početkom 00-tih imati onakvu produkciju i efekte bilo je faktički nezamislivo, pogotovo kod nas.
To je ova![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ono na hugi je bila prevara ,nemoguce da ti tipkama preko fiksnog telefona u doba bez interneta lafo pomjeraš animaciju lijevo desno, nego ima negdje u backplayu puste koliko ti daju bodova da osvojis i dobijes skejbord
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Fluid je bas odlican album, tada izbaciti takav kvalitet muzike je bas veliko nesto i za BiH bilo, sjecam se tada gledam neki njemacki muzicki kanal, njegov album predstavili, svi odusevljeni.PikachuSA je napisao/la: ↑04 feb 2024, 18:19Njihov album "Fluid" iz 2001. je nešto posebno, jedan od meni dražih albuma. Rahmetli Adi je definitivno jedan od najzaslužnijih što je Merlinov album "Sredinom" bio onako uspješan. Donio je nešto novo na naše prostore, istinski pionir elektronske muzike.
Žalosno je što većina moje generacije ne zna za Adija i Ornamente, u srednjoj sam uspio navući jednog svog jarana na njihovu muziku.![]()
Ali to je svakako i drugacije vrijeme bilo, muzika se zivjela tada, od rokera do rejvera, pa onih likova sto su 2PAC ispisivali gdje god stignu, onda ove nase domace meraklije sa narodnjacima, udjes u diskoteku sarenilo zivo, i svako ceka svojih pola sata muzike...jbg DJ mora ih ispostovati sve

- kraljttbvb
- Kontakt:
Gdje cu igrati, telefon mi bio sa onim okretanjem

Samo gledao

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jest okretanjekraljttbvb je napisao/la: ↑04 feb 2024, 20:25Gdje cu igrati, telefon mi bio sa onim okretanjem![]()
Samo gledao![]()

@deni
Ne sjecam se da je 2Pac bilo ispisano, jest se sluso, imo sam kasetu 97e/98e. Ali Eminem jeste, svaki tramvaj, zid gdje su bili grafiti, furka bila ofarbat kosu u plavo.
Muzika se tacno zivjela jebga
Kod mene u srednjoj na svakom stolu 2pac urezano, onda im ovi rejveri dopisivali, pa ispadne 2pacovaalemsa je napisao/la: ↑04 feb 2024, 20:33Jest okretanjekraljttbvb je napisao/la: ↑04 feb 2024, 20:25Gdje cu igrati, telefon mi bio sa onim okretanjem![]()
Samo gledao![]()
ko je imo bezicni je bila napredna tehnologija. Imo je poneko i mobitel ali slabo, tek pocetkom 2000ih je pocelo Nokia 3310, kakav je ono mobitel bio, baterija 3 dana trajala.
@deni
Ne sjecam se da je 2Pac bilo ispisano, jest se sluso, imo sam kasetu 97e/98e. Ali Eminem jeste, svaki tramvaj, zid gdje su bili grafiti, furka bila ofarbat kosu u plavo.
Muzika se tacno zivjela jebga

A i ja sam bio u toj grupi, vazda slusao elektronsku muziku, plus ovo sto nam se zaleti Tekashi pa stavlja iz devedesetih, ma dobre muzike bilo bas, ali bilo je i trash dosta.
- muhamedhulk
- Kontakt:
mtv top lista, uh to se cekalo ko ozeblo sunce.
doppelpass na dsf kanalu nedjeljom ujutro.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jbg kad nisi mogao muziku da slusas kao danas, sjedi za racunar sluske nabaci i trazi sta hoces. Ono vrijeme jbt, pa cekas ili na radiu da snimis, ili pripremis videorekorder, pa snimas na onom VIVA, MTV...al najjace mi bilo kad ti docekas pjesmu da snimis na radiu, ubace ti jingl u pola pjesme 
Ili kupis na pijaci VIVA hits, za petaka, kvalitet zvuka ko K.
A ostarilo se u PM.

A ostarilo se u PM.
Prije toga je bio onaj pregled kola.. i Hattrick za 2. Bundesligu - kako su to bile vrhunske stvari.muhamedhulk je napisao/la: ↑04 feb 2024, 20:50mtv top lista, uh to se cekalo ko ozeblo sunce.
Generalno je satelitska u vakat bila baš beton.

The saddest thing in life is wasted talent.
Nisam snimo spotove, nego filmove na vhsdenimb je napisao/la: ↑04 feb 2024, 20:57Jbg kad nisi mogao muziku da slusas kao danas, sjedi za racunar sluske nabaci i trazi sta hoces. Ono vrijeme jbt, pa cekas ili na radiu da snimis, ili pripremis videorekorder, pa snimas na onom VIVA, MTV...al najjace mi bilo kad ti docekas pjesmu da snimis na radiu, ubace ti jingl u pola pjesme
A ostarilo se u PM.

Nadjoh ga, koji je to babo bio nekad

- VensanKasel
- Kontakt:
kraljttbvb je napisao/la: ↑04 feb 2024, 20:25Gdje cu igrati, telefon mi bio sa onim okretanjem![]()
Samo gledao![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
alemsa je napisao/la: ↑04 feb 2024, 21:16Nisam snimo spotove, nego filmove na vhsdenimb je napisao/la: ↑04 feb 2024, 20:57Jbg kad nisi mogao muziku da slusas kao danas, sjedi za racunar sluske nabaci i trazi sta hoces. Ono vrijeme jbt, pa cekas ili na radiu da snimis, ili pripremis videorekorder, pa snimas na onom VIVA, MTV...al najjace mi bilo kad ti docekas pjesmu da snimis na radiu, ubace ti jingl u pola pjesme
A ostarilo se u PM.2pac jeste bio furka ali se ne sjecam da je bilo ispisano. Pa onom Veci sto ga zna @aki 2pac bio preci od babe, nije dao kasete da presnimis, s bjim sam i orvi put cuo 2Paca. Ali Eminem je fakat bio furka zesca onaj spot kad pada sa zgrade se ceko k'o sunce kad ce pustiti
Nadjoh ga, koji je to babo bio nekad![]()
Ovo je meni njegova najjaca ikada, imao je dobrih pjesama sto jest jest.
Ovu sam cak i sefu svom poslao kad me ukanalio par puta, od tad smo bas dobri

On, Iverson i pravi Ronaldo su kategorija za sebe. To već graniči sa mitovima.alemsa je napisao/la: ↑04 feb 2024, 21:16
Nisam snimo spotove, nego filmove na vhs2pac jeste bio furka ali se ne sjecam da je bilo ispisano. Pa onom Veci sto ga zna @aki 2pac bio preci od babe, nije dao kasete da presnimis, s bjim sam i orvi put cuo 2Paca. Ali Eminem je fakat bio furka zesca onaj spot kad pada sa zgrade se ceko k'o sunce kad ce pustiti

The saddest thing in life is wasted talent.
- bavariapivo
- Kontakt:
Hahaha kad se starci sjećaju i pričaju kako je bilo prije…
Eto i mi takvi postali
Eto i mi takvi postali

Tako je, i Tyson, Tyson kad je boxo, to je bila k'o nova godina barem za mog starog, znaci iskupe se kod nas (njegovi jarani), rostilj krece oko 6-7, cuga i cekaju Tysona. I mene stari pusti da gledam ako uspijem ostat budan.scholsey je napisao/la: ↑04 feb 2024, 21:41On, Iverson i pravi Ronaldo su kategorija za sebe. To već graniči sa mitovima.alemsa je napisao/la: ↑04 feb 2024, 21:16
Nisam snimo spotove, nego filmove na vhs2pac jeste bio furka ali se ne sjecam da je bilo ispisano. Pa onom Veci sto ga zna @aki 2pac bio preci od babe, nije dao kasete da presnimis, s bjim sam i orvi put cuo 2Paca. Ali Eminem je fakat bio furka zesca onaj spot kad pada sa zgrade se ceko k'o sunce kad ce pustiti
![]()
Slažem se, devedesete su bile baš šarene što se tiče muzike. Iz tog perioda preferiram eurodance i trance, ostalo ubacim pomalo.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- VensanKasel
- Kontakt:
Kad se sjetim izbor za Miss baš bio događaj .
Ana Mirjana Račanović
Ana Mirjana Račanović

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: ASD, enobarca, JackW, TheTruth34 i 12 gostiju.