Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
bili su zreli za jos jedan gol, ali naravno umrtvimo igru i dopustimo njima da se sastave
ne kontam stvarno
white je debil iskreno
ne kontam stvarno
white je debil iskreno
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 04 feb 2024, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ode me podsjeca ma mene kad sam igro rukomet i morao organizirati akcije, al sam po prirodi mirniji malo pa mi je trebalo da se naviknem na to da moram koji put zagalamiti i biti agresivniji.
ARSENAL4ever
-
- Kontakt:
A tek to, 2 godine govorim to za OdegaardaAshburtonG je napisao/la: ↑04 feb 2024, 17:58Nije gori od Odegaardovog namjestanja na lijevu nogu. Bukvalno znas tacno milisekund kad ce sutnut i 90% bude blokirano, jer uvijek ima taj laznjak, kojeg svi procitaju i koji je toliko ocit. Sto je najgore, ima jako precizan i dobar sut ali ga to usporavanje kosta mnogo vise golova. Stalno se nalazi u dobrim pozicijama za sut i uglavnom ih usere. Kad treba sutat, onda daje pas ili pravi taj nepotrebni laznjak, a kad treba dodat onda pokusava nesto poput ovog maloprije. Nevjerovatno iritantno za gledat.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
al sto Saka zna da ubije kontru to niko ne zna, kako ovako ustopa loptu i dopusti da se svi protivnici vrate na svoje pozicije, yebote nije nimalo hitar na nogama kad primi loptu
Morali smo još bar 1 go dati, ako ne i dva.
U drugom izlazi novi, preporodjen Liverpool a mi po običaju ćemo biti ko prebijeni i eto prosutih bodova.
U drugom izlazi novi, preporodjen Liverpool a mi po običaju ćemo biti ko prebijeni i eto prosutih bodova.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Da, i onda twitter strucnjaci kazu dupliraju ga. Pa svakog ce duplirat ko saceka da se protivnici vrate
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne treba nama ni poluvrijeme, sami smo sebi krivi za sve ovo
**** majku moras biti proklet da ovakav gol primis
**** majku moras biti proklet da ovakav gol primis
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 04 feb 2024, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Eto nismo ni pauzu morali čekati …
Idioti.
Idioti.
Ugasi klub cijeli nakon ovog
Apsolutno. U životu nisam vidio ekipu koja svaki ali svaki put stane čim zabije jedan go. Zašto? Pa kad si kreno slomi ih do kraja ….
Ovi naši ko da ne znaju da je poenta dati sto vise golova

vjeciti luzeri i mentalni patuljci, nikad se to iz ovog kluba isprati nece da sa nebesa sidjes
Oni uopste ne igraju da daju gol, da napadaju gol, da pobijede. Oni igraju zbog dodavanja i kombinacija. Covjece pa ovo nije fudbal, ovo je trening jer na treningu je bitnija kombinatorika od gola.
Ne mozes 20 godina govoriti jednu te istu recenicu jbg, mi bolji oni daju golove
Ne mozes 20 godina govoriti jednu te istu recenicu jbg, mi bolji oni daju golove
Al isti qurac sa ovim timom bukvalno od pamtivijeka. Rodio bi se ponovo kad bi mi ovaj tim potpuno ohladio
gledaj ih isto 11 pizdi na terenu snuzdili se i prepali, pa kakva mi ocekivanja da imamo kad su ovakvi izasli nakon onog gola ybt
odegaard je qrac od igraca
zasto suta kad ima saigrace u boljim pozicijama????
odegaard je qrac od igraca
zasto suta kad ima saigrace u boljim pozicijama????
Predali se ko da gubimo 35-0 
Daj im Sudija crveni pa da mi skroz prestanemo igrati
Daj im Sudija crveni pa da mi skroz prestanemo igrati
Saka je veci problem od Odegaarda
bilo bi fino da Saka malo ode van terena, pored gola koji je kucao na praznu mrezu nista nije uradio, ne osjeti se da igra ikako naspram Martinellija
Sta mislite kad Arteta pravi neku izmjenu? Vjerovatno tamo nekas 80+ kad nam se sva igra raspadne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.