Ja sam Menso i mene niko ne voli

I onda ozbilja , yeben spot
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vec jesam, ali neko je slusao Edvina Poa, a neko mixeve zenskih uzdaha zadovoljstva dok penetriram u njihVensanKasel je napisao/la: ↑04 feb 2024, 15:33I ti ćeš biti matorac , yebi ga tako ti je kako ti je![]()
Yebi ga , mi smo tada šlajfali , svaka tebi čast kada si sa 10 godina penetriraoPereira je napisao/la: ↑04 feb 2024, 15:37Vec jesam, ali neko je slusao Edvina Poa, a neko mixeve zenskih uzdaha zadovoljstva dok penetriram u njihVensanKasel je napisao/la: ↑04 feb 2024, 15:33I ti ćeš biti matorac , yebi ga tako ti je kako ti je![]()
![]()
Fala brateVensanKasel je napisao/la: ↑04 feb 2024, 15:39
Yebi ga , mi smo tada šlajfali , svaka tebi čast kada si sa 10 godina penetrirao![]()
A ovo
Da Knez je przio, pa cekas na radiju kad ce pjesma da je snimis na kasetu, citav dan provedes dok snimis mix
VensanKasel je napisao/la: ↑04 feb 2024, 15:39Yebi ga , mi smo tada šlajfali , svaka tebi čast kada si sa 10 godina penetriraoPereira je napisao/la: ↑04 feb 2024, 15:37Vec jesam, ali neko je slusao Edvina Poa, a neko mixeve zenskih uzdaha zadovoljstva dok penetriram u njihVensanKasel je napisao/la: ↑04 feb 2024, 15:33
I ti ćeš biti matorac , yebi ga tako ti je kako ti je![]()
![]()
![]()
Ja bolan.. pa prsti zabole od držanja onih dugmadi na kasetofonu.
Ma ja, ma dobro ima to sve svoje, zato si ti sa 14-15 godina imo mentalni sklop k'o ovaj danas sa 21-22. Srednja skola tad vec momci bili, kafici, derneci, cuga.
SMS je imao vjerovatno najjači spot u ex yu za onu pjesmu "Dao bih ti sve". I dan danas se sjećam kad se vrtio po TV-u, u onaj vakat a to je moglo biti nekad krajem devedesetih-početkom 00-tih imati onakvu produkciju i efekte bilo je faktički nezamislivo, pogotovo kod nas.
Jesam ja, petica i gas
Znam tu pjesmu, jedna od meni dražih. Pjesma je s njegovog prvog albuma, iz 2002. ili 2003., nisam 100% siguran.Raonffa je napisao/la: ↑04 feb 2024, 17:37SMS je imao vjerovatno najjači spot u ex yu za onu pjesmu "Dao bih ti sve". I dan danas se sjećam kad se vrtio po TV-u, u onaj vakat a to je moglo biti nekad krajem devedesetih-početkom 00-tih imati onakvu produkciju i efekte bilo je faktički nezamislivo, pogotovo kod nas.
To je ova![]()
Da, sjecam se za Hugu. Mumijevi, South park je bio popularan, onaj Goku Dragon ball z kako vec, Pokemon, Simpsons, onaj kauboj sto je vazda govorio Fata Morgana....Ma bolje je ovoj djeci danas sto se tice nekih stvari, jebte stari me postavi jagnje da okrecem, ne smijes reci necu, ucrvas se dok se ispece, danas lagano samo okreceCentre forward je napisao/la: ↑04 feb 2024, 18:01Jesam ja, petica i gas![]()
Al' nas ima matorih ovdje. Meni je nekako najdraže da sam odrast'o na Mumijevima. Ovi današnji crtani su na nivou prvih dijelova Final Destination jbt. Napeto k'o u brijačnici.
@aleme, HTV hugo je bio beton. Ivana, Boris i nmg se sjetit onog još jednog što je vodio.
Njihov album "Fluid" iz 2001. je nešto posebno, jedan od meni dražih albuma. Rahmetli Adi je definitivno jedan od najzaslužnijih što je Merlinov album "Sredinom" bio onako uspješan. Donio je nešto novo na naše prostore, istinski pionir elektronske muzike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.