Imali su ono poslije "ne sam Safete" i to he toSage je napisao/la: ↑04 feb 2024, 08:32Da su ostali u obom sastavu i sa onakvim pjesmama, daleko bi dogurali...ali kao u ostalih 80% bendova, uvijek imas pametologa i koji su vise vrijedniji od drugih clanova.kraljttbvb je napisao/la: ↑04 feb 2024, 07:43Jedan od najjačih albuma iza rata, šteta što nisu duže bili na okupu...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- kraljttbvb
- Kontakt:
Tad je bila sa nekim likom što je bio naš konzul u Minhenu. Poslije je i on došao i prisustvovao koncertu, znam jer su mu raja prilazila da se upitaju sa njim, on je tamo bio neka faca medju ovon našom rajom...VensanKasel je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:16Hodala je sa onim Šuletom koji je bio vlasnik Intakta oko 11 godina , razyebu se i poslije pola godine uda se za nekog ...
I tad su naši na državnoj televiziji pustali spotove Grase, Gulijana, Colonije, Nine Badric isto kao i naše domaće pjevače, a na HRT-u nisu ni pomišljali da bilo koga našeg prikazualemsa je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:08Bilo je burazeru i tad Aca Lukas Licna karta se przila, Zeljko Joksimovic ono Telo vreteno kad je izaslo, Zeljko Sasic, Knez, Sasa Matic, Karleusa, Luna, B3 itd. Bila je ona grand produkcija, Hrvati Colonija, Magazin, Graso, Nina Badric, Doris Dragovic itd. samo su i nasi imali sta za ponuditi.AshburtonG je napisao/la: ↑04 feb 2024, 10:53Pa zar nije Puskar otisao pjevat Merlinu back vokale? Ja sam bio na dva koncerta (Pula i Vodnjan) i oba puta je Pusko pjevao.
Taj period je bio zlatno doba bh umjetnosti, kulture i televizije. Mnogo sportskih dogadjaja se prenosilo, mnogo autorskih emisija na BHT i FTV 1/2, vazda se gurala domaca muzika u pauzama istih. Cim je dosao Pink i reklamiranje srbijanskih zvijezda, tu nam je i poceo krah.

Poserem se na našu politiku da budemo dobri sa komsijama, pa nam preče njihovo nego naše

Zadnja izmjena: kraljttbvb, dana/u 04 feb 2024, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ja sam svirao svagdje negdje i sa svakakvim kalibrom ljudi, samo znam da je zaj.ebano zanimanje totalno. Prodaje se zrak, to stoji, ali dogovori s gazdama, dogovori u bendu, jos ako sviras narodnu, tu si u kafani skoro do zore, moras pit da to podneses a trpe i kod kuce jer te nema, nosanje opreme, skladistenje iste, probe, kupovina i odrzavanje instrumemta...
Ko moze raditi neki normalan poso, i odradit 2-3 svirke mjesecno za neku dnevnicu 150-200km je top...
Ko moze raditi neki normalan poso, i odradit 2-3 svirke mjesecno za neku dnevnicu 150-200km je top...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Rudarski posao.Sage je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:39Ja sam svirao svagdje negdje i sa svakakvim kalibrom ljudi, samo znam da je zaj.ebano zanimanje totalno. Prodaje se zrak, to stoji, ali dogovori s gazdama, dogovori u bendu, jos ako sviras narodnu, tu si u kafani skoro do zore, moras pit da to podneses a trpe i kod kuce jer te nema, nosanje opreme, skladistenje iste, probe, kupovina i odrzavanje instrumemta...
Još kad dogovoris mjesec unaprijed, pa te spuca temperatura ili nešto slično, niko te ne pita mozes li, šuti i pjevaj, a nije ti do života...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Przio se i kod njih Halid pusti to, muzika je univerzalna. Samo sto je tad veci fokus bio na "nase" odnosno nas jezik, mada se przila i strana muzika.kraljttbvb je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:39Tad je bila sa nekim likom što je bio naš konzul u Minhenu. Poslije je i on došao i prisustvovao koncertu, znam jer su mu raja prilazila da se upitaju sa njim, on je tamo bio neka faca medju ovon našom rajom...VensanKasel je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:16Hodala je sa onim Šuletom koji je bio vlasnik Intakta oko 11 godina , razyebu se i poslije pola godine uda se za nekog ...
I tad su naši na državnoj televiziji pustali spotove Grase, Gulijana, Colonije, Nine Badric isto kao i naše domaće pjevače, a na HRT-u nisu ni pomišljali da bilo koga našeg prikazualemsa je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:08Bilo je burazeru i tad Aca Lukas Licna karta se przila, Zeljko Joksimovic ono Telo vreteno kad je izaslo, Zeljko Sasic, Knez, Sasa Matic, Karleusa, Luna, B3 itd. Bila je ona grand produkcija, Hrvati Colonija, Magazin, Graso, Nina Badric, Doris Dragovic itd. samo su i nasi imali sta za ponuditi.AshburtonG je napisao/la: ↑04 feb 2024, 10:53Pa zar nije Puskar otisao pjevat Merlinu back vokale? Ja sam bio na dva koncerta (Pula i Vodnjan) i oba puta je Pusko pjevao.
Taj period je bio zlatno doba bh umjetnosti, kulture i televizije. Mnogo sportskih dogadjaja se prenosilo, mnogo autorskih emisija na BHT i FTV 1/2, vazda se gurala domaca muzika u pauzama istih. Cim je dosao Pink i reklamiranje srbijanskih zvijezda, tu nam je i poceo krah.![]()
Poserem se na našu politiku da budemo dobri sa komsijama, pa nam preče njihovo nego naše![]()
Rat bendova na OBN televiziji. 

Meni prva muzicka sjecanja idu na Severinin Gas Gas na BHT-u. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ja tad nisam bio ni u planu.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
The saddest thing in life is wasted talent.
Jbt ovo nisam čuo brat bratu jedno 20 godina.

Pa onda ono glasanje na radiju.. tri glasa za Hanku Paldum, a tamo iz pozadine "prviiii, drugiiii, trećiiiii".

Hrvati 90ih i 00ih najbolja muzika na ovim prostorima. Magazin, colonia, et, petar graso, vesna pisarovic, doris dragovic, dalmatino, guliano itd. To se zvala kvalitetna muzika
Zadnja izmjena: leo1946, dana/u 04 feb 2024, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
1946-1987
- VensanKasel
- Kontakt:
alemsa je napisao/la: ↑04 feb 2024, 15:18
I ovaj je bio jak hit
Da, da, glasalo se, zvao sam nonstop![]()
Moj život je mrak

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Rađe bi motorku 24/7 slušao nego Petra Grašu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
alemsa je napisao/la: ↑04 feb 2024, 15:18
I ovaj je bio jak hit
Da, da, glasalo se, zvao sam nonstop![]()

Kucamo na vrata ikona rođendanskih proslava tih godina.

Glasalo se, nego šta.. morao je neko impulse trošiti.

Da ta i ona Nikad vise od njegVensanKasel je napisao/la: ↑04 feb 2024, 15:23
Moj život je mrak![]()
![]()
![]()
Ma isto se sve slusalo, tu smo mi, ti si stariji 3 godine.
- VensanKasel
- Kontakt:
I ti ćeš biti matorac , yebi ga tako ti je kako ti je

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.