Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ja koliko vidim zabio je Reid, a ne Cleverly...Rooney88 je napisao/la:Ovako ga necemo zabiti za 5 dana, ustvari hocemo ako Park udje pa nas izvuce jos jednom. Fkt nije neka bajna igra, Evans je malj obicni dok Smalling uopste nije los. Moramo brze i agresivnije dosta igrati ako hocemo 3 boda ovdje, netrebamo se zamarati Arsenalom i uzdati se u timove kao sto su West Brom jer je cinjenica da Arsenal ima dovoljno snage da dobije ovo u drugom dijelu. Mi moramo zaigrati dosta agresivnije jer je Bolton pokazao da je opasan u par navrata.
P.S: Cleverley zabio za Wigan.
Cleverley je zabio. Na prazan gol.Hawking je napisao/la:Ja koliko vidim zabio je Reid, a ne Cleverly...Rooney88 je napisao/la:Ovako ga necemo zabiti za 5 dana, ustvari hocemo ako Park udje pa nas izvuce jos jednom. Fkt nije neka bajna igra, Evans je malj obicni dok Smalling uopste nije los. Moramo brze i agresivnije dosta igrati ako hocemo 3 boda ovdje, netrebamo se zamarati Arsenalom i uzdati se u timove kao sto su West Brom jer je cinjenica da Arsenal ima dovoljno snage da dobije ovo u drugom dijelu. Mi moramo zaigrati dosta agresivnije jer je Bolton pokazao da je opasan u par navrata.
Meni na rezultaticom pise Cleverley.Hawking je napisao/la:Ja koliko vidim zabio je Reid, a ne Cleverly...Rooney88 je napisao/la:Ovako ga necemo zabiti za 5 dana, ustvari hocemo ako Park udje pa nas izvuce jos jednom. Fkt nije neka bajna igra, Evans je malj obicni dok Smalling uopste nije los. Moramo brze i agresivnije dosta igrati ako hocemo 3 boda ovdje, netrebamo se zamarati Arsenalom i uzdati se u timove kao sto su West Brom jer je cinjenica da Arsenal ima dovoljno snage da dobije ovo u drugom dijelu. Mi moramo zaigrati dosta agresivnije jer je Bolton pokazao da je opasan u par navrata.
Znaci odmah da ga vrate u United, neznam zasto su ga i davali, mogao je komotno da predvodi sredinu Uniteda u ovoj sezoni!Cartman je napisao/la:Cleverley je zabio. Na prazan gol.
Ma nidje veze, ovaj je dao za WBA, mjesam babe i zabeRooney88 je napisao/la:Meni na rezultaticom pise Cleverley.Hawking je napisao/la:Ja koliko vidim zabio je Reid, a ne Cleverly...Rooney88 je napisao/la:Ovako ga necemo zabiti za 5 dana, ustvari hocemo ako Park udje pa nas izvuce jos jednom. Fkt nije neka bajna igra, Evans je malj obicni dok Smalling uopste nije los. Moramo brze i agresivnije dosta igrati ako hocemo 3 boda ovdje, netrebamo se zamarati Arsenalom i uzdati se u timove kao sto su West Brom jer je cinjenica da Arsenal ima dovoljno snage da dobije ovo u drugom dijelu. Mi moramo zaigrati dosta agresivnije jer je Bolton pokazao da je opasan u par navrata.
P.S: Cleverley zabio za Wigan.Ako grijese oni grijesim i ja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.