Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Uglavnom bi uradio bolje nego ijedan vezni igrač večeras ( Lyona )Nail for Real je napisao/la:K'o da bi Pjanic nesto promijenio.
Jeli igrao Lisandro vacerasMa brate vjeruj mene oni ne zanimaju, kad vidim ovakvog raspucanog Lopeza ulijeva mi nadu samo eto strah me za tog lijevog beka. Cris nece izgleda igrat, al et i Diakhate se ustelio i ne grijesi vise kao prije. Veceras je jako dobro odigrao i spasio nekolko prilika fudbalera Sochaux-a.
Halo ba sta ti pricas? Ima covjek svoje misljenje. Vidim ti si 1000000000% uvjeren da ce Real proci, e radi takvih bi volio da vas opet oderemo.
Jasta spanski politicki klubAdmina molim da izbirise ove zadnje postove o Spanskom politickom klubu na temi ljubitelja Lyona. Ja ne vidim nijedan post nas navijaca Lyona na vasoj temi, ok da ste dosli sa nekom normalnom raspravom ali ste dosli da poredite Lyon sa klubovima kao Tottenham i Shalke 04.
Lyon je trenutno top 8 najboljih klubova u Evropi i Svijetu pa vi pricajte sta hocete.
JastaBrate mi smo ih redovno izbacivali, ovaj rezultat 1-1 im je najbolji rezultat na Gerlandu ikad.
Nisi razocaran, a sanjao si danas odereteOcekivan poraz, nisam razocaran.
Bio sam pravo optimistican, al kad na TV-u pre pocetka meca ugleda svinjastu facu Puela, sav moj optimizam je u supak se slio.
Kolko ce Aulas vise nervirati navijace Lyona sa drzanjem anticovjeka na klupi? Daj mu vise otkaz, i nek povede i Bastosa i Gourcuffa zajedno. Hebli ga oni, ko da ce smrtnu kaznu dobiti ako navikane igracine stavi na klupu.
Normalno da ce ostat.warden je napisao/la:Ja nisam razocaran sto ste izgubili ,nego sam razocaran Puelom zbog Pjanica,jos ovaj konj sav sretan govori kako ce ostati u Lyonu
Kako je branio ove sezone i kakve je golove rpimao,dobro je sto ga i ovi iz Lyona zele.Licha Lopez je napisao/la:http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=81265
Neznam koliko trba vjerovati stranici al ako je istina ovo je jedna odlicna vjest
moze,sto da ne. Dobrog trenera (Murinha ili Fergusona) i jos neku sicu za pojacanje (oko 500 mill) i moci cete ganjati trofej LP.BIHfan je napisao/la:Ma Llorisu je odlicno u Lyonu, ima sve sto treba jednom velikom golmanu. Ako dovedemo dobrog trenera sledece sezone i nekolko kvalitetnih pojacanja mozemo i ganjat trofej Lige Prvaka.
majestic24 je napisao/la:moze,sto da ne. Dobrog trenera (Murinha ili Fergusona) i jos neku sicu za pojacanje (oko 500 mill) i moci cete ganjati trofej LP.BIHfan je napisao/la:Ma Llorisu je odlicno u Lyonu, ima sve sto treba jednom velikom golmanu. Ako dovedemo dobrog trenera sledece sezone i nekolko kvalitetnih pojacanja mozemo i ganjat trofej Lige Prvaka.
Ne, eto vi možete. Ne nabija Lille Lyona 5:0.Nail for Real je napisao/la:Lyon ne moze da ganja Le Championat a ne Ligu Prvaka![]()
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.