Neko iz sadašnje generacije te sekusalno zlostavljaopadobranac1978 je napisao/la:meni je itekako lijepo bilo u to vrijeme i da je onako kako se ja sjecam bilo bi ok,ali ova sadasnja generacija maloumnika koja vas predstavlja je izazvala tu odbojnost prema vama...Frutek je napisao/la:Sudeći po tvojim traumama rekao bih da te neko seksualno zlostavljao dok si služio vojni rok u Tuzli, pa imaš tolike frustracije u vezi Tuzlepadobranac1978 je napisao/la:
ma nebitno,treba vas handriti svakako,iz poznatih razloga
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Padobranac, idi liječi komplekse negdje drugo, ne na temi FK Slobode.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
-
padobranac1978
- Kontakt:
znaci po tvom postu se da zakljuciti da si jedan od ovih koje sam pomenuo (maloumnik)
,jer takvi izgleda ne vide svoju avliju,a u tuđu vire redovno...i dok ne bude jedno normalno gostovanje kao u par gradova,moja noga nece u vas tonuci grad...budi pozzz...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Neko iz sadašnje generacije te sekusalno zlostavljao
[/quote]
hahaha al me nasmija
....eeee padobranac al ti ga momak postenski spusti 
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Šta bi se tek dalo zaključiti po tvojim postovima ?padobranac1978 je napisao/la:znaci po tvom postu se da zakljuciti da si jedan od ovih koje sam pomenuo (maloumnik),jer takvi izgleda ne vide svoju avliju,a u tuđu vire redovno...i dok ne bude jedno normalno gostovanje kao u par gradova,moja noga nece u vas tonuci grad...budi pozzz...
Spammer
-
padobranac1978
- Kontakt:
pa reci mi,sta ?AulleTa je napisao/la:Šta bi se tek dalo zaključiti po tvojim postovima ?padobranac1978 je napisao/la:znaci po tvom postu se da zakljuciti da si jedan od ovih koje sam pomenuo (maloumnik),jer takvi izgleda ne vide svoju avliju,a u tuđu vire redovno...i dok ne bude jedno normalno gostovanje kao u par gradova,moja noga nece u vas tonuci grad...budi pozzz...
padobranac mislim da si ti zasluzio ban sto se tice teme Fk Sloboda, previse si neozbiljan stvarnoo...dodjes samo da bi provocirao i nezz vise sta ti uopste hoces na ovoj temi ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ne želim da se vulgarno izražavam, niti želim da više skrećem sa teme i ulazim u svađe sa ljudima koji nisu toga vrijedni. Znaš onu: Ne vrijedi se svađati sa budalom, prvo te poistvojeti sa sobom a onda te dotuče na iskustvo.padobranac1978 je napisao/la:pa reci mi,sta ?AulleTa je napisao/la:Šta bi se tek dalo zaključiti po tvojim postovima ?padobranac1978 je napisao/la:znaci po tvom postu se da zakljuciti da si jedan od ovih koje sam pomenuo (maloumnik),jer takvi izgleda ne vide svoju avliju,a u tuđu vire redovno...i dok ne bude jedno normalno gostovanje kao u par gradova,moja noga nece u vas tonuci grad...budi pozzz...
Tebe treba banovati, da smiriš malo komplekse.
Spammer
-
padobranac1978
- Kontakt:
haj sad ozbiljno...sta je po vama provokacija ? jeli mozda to sto sam rekao da vam treba naplacivati karte sve dok se ne opametite pa da i ostali navijaci koji dođu u Tz na gostovanje imaju uslove kakvi se i ocekuju...ako je to provokacija,necu vas vise PROVOCIRATI...
P.S. KOMPLEKSE
P.S. KOMPLEKSE
Rasplako si me što nećeš doći u Tuzlu, topim se od tuge, molim te dođi na gostovanje u TZpadobranac1978 je napisao/la:znaci po tvom postu se da zakljuciti da si jedan od ovih koje sam pomenuo (maloumnik),jer takvi izgleda ne vide svoju avliju,a u tuđu vire redovno...i dok ne bude jedno normalno gostovanje kao u par gradova,moja noga nece u vas tonuci grad...budi pozzz...
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
padobranac1978
- Kontakt:
ne,nego dođem i kazem realno...a sad sto to vama ne odgovara,ne mogu vam pomoci i ovo nije tvoja tema,nego nasa...kupi sebi jednu pa određuj ko ce pisati,a ko ne...fukara87 je napisao/la:padobranac mislim da si ti zasluzio ban sto se tice teme Fk Sloboda, previse si neozbiljan stvarnoo...dodjes samo da bi provocirao i nezz vise sta ti uopste hoces na ovoj temi ...
- Probisvjet
- Kontakt:
Padobranac nisi ni bio na utakmici u Tuzli, ne zajbavaj.Frutek je napisao/la:Rasplako si me što nećeš doći u Tuzlu, topim se od tuge, molim te dođi na gostovanje u TZpadobranac1978 je napisao/la:znaci po tvom postu se da zakljuciti da si jedan od ovih koje sam pomenuo (maloumnik),jer takvi izgleda ne vide svoju avliju,a u tuđu vire redovno...i dok ne bude jedno normalno gostovanje kao u par gradova,moja noga nece u vas tonuci grad...budi pozzz...
Najbolje je da svi placaju ulaznice! Ja nikada nisam dosao na Kosevo, a da nisam platio ulaznicu! Nikada!
Ako si bio stavi na forum ulaznicu koju si platio.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
To ako je "nasa" tema ti imas pravo da je spamujes i pises svasta jeli, stvarno te ne kontam jarane , to sto ti imas ruzna sjecanja iz Tuzle to nije moja stvar ...niti bilo cija ovdje .. Ako imas sta konstruktivno dodji , koliko god ja vjerovao u tebe i tvoj Iq izgleda da je jako mali , cim koristis handriti i slicne fore ....
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- UrbanBatalion
- Kontakt:
- slani grad
- Kontakt:
sutra ocekujem borbenu igru i da igraci izgaraju na terenu....nadam se potajno makar bodu jer imamo dobru ekipu a zeljo je igrao u subotu a mi jos uz to nemamo nikakvog pritiska jer nemamo snage za evrope a ispadaju drina i buducnost..u svakom slucaju...sretno nam sutra...i da zelji otkidanjem boda se p.o.s.e.r.e.m.o na borbu za titulu 
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Opusteno, ignorirat samo djecu i maloumnike.
Nadat se pobijedi, ali realno sutra kiks.
Nadat se pobijedi, ali realno sutra kiks.
- Omerbavarac
- Kontakt:
U Sarajevo nikad nismo putovali sa misljenjem da smo favoriti i da mozemo lagano do bodova, a tako ce biti i danas.
Zeljo je u naletu, zajedno sa Borcem prema tituli prvaka i dace sve od sebe da dodje do pobjede, ali vjerujem da ce i Sloboda isto to uraditi, jer bodovi sa gostovanja imaju sentimentalnu vrijednost.
Zeljo je u naletu, zajedno sa Borcem prema tituli prvaka i dace sve od sebe da dodje do pobjede, ali vjerujem da ce i Sloboda isto to uraditi, jer bodovi sa gostovanja imaju sentimentalnu vrijednost.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja očekujem minimalac Želje, imam neki predosjećaj da će tako i biti. Kako bi samo lijepo bilo da se vratimo sa Grbavice u Tuzlu sa bod(ovima), momci bi dobili puno na samopouzdanju.
Spammer
Hoceli ko ici na grbavicu danas ..... 
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
halo tuzlaci,kako mozete tako govoriti.ne mogu shvatiti da ima nekih koji ocekuju poraz svoje ekipe.vidjeli ste ih u kupu.nema tu materijala.samo hrabro i svasta moze biti.
sretno momci
sretno momci
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.