Krembilu, oskudno inteligentni, popišam se i na tebe i na plave i na zelene i crvene,
ali drago mi je da si se pronašao i da sam ti našao žicu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Krembilu, oskudno inteligentni, popišam se i na tebe i na plave i na zelene i crvene,
Nije. Najveći dušmani su mongoloidi kao ovaj iznad koji glasaju za njih. Bez njih bi se davno ugasili.
Slazem se.
Ali krembilu oskudno inteligentni, uzalud ponavljaš tu laž da ja glasam za nekoga. Vjerovatno ti se dva podatka sudaraju u glavi pa ti procesor javlja grešku.
Ramo je nužno zlo da bi se razvlastila zelena kriminalna hobotnica. Meni sasvim ok, ako je to cijena koja se morala platiti da danas Fadila, Osmicu, Skaku, Memića i kompaniju gledamo u zatvoru.Kajzer10 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 23:32Sto je najgore Ramo i nije na nekom losem glasu samo jer se on preko medija nagovori tamo nekom. A obicno spadalo.
Jos kad pocne nesto trabunjati u vezi kriminala i sta ce se istrazivati, ko da je on nadredjen kantonalnim mupovima, pa ce on nesto rukovoditi.Nebitan si stari.
120÷12=10GIBRA je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:21Sa 30km na 120km je tebi 10ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 feb 2024, 18:22Jel realno da se ovoliko naroda diglo u Bužimu zbog 10 maraka mjesečno?![]()
Predavali mi i njegov otac i on u srednjoj. Ljudine
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.