Bit ce veselo.
Sjajan model poslovanja

Moderator/ica: GracanicaAA
hahahahahahaha tješite se da ima istine u tim pričama
Nemaju nam igrači šta jest, došli svi na prozivku da iskažu nezadovoljstvo jer nisu platu dobili od augusta
Od Stupcanice cete izgubit i bez premija i sa premijama, a na Tusnju nemate sta trazit, mi se polako pojacavamo na svim pozicijama, nova oprema stigla, plate bile sve ide po loju a Likce?
Tako ste pisali i tokom polusezone pa dođe 93’ i 1-0 za Čelik
Jedno je gostujuca utakmica, drugo domaca. Znam da niko boda na Tusnju ove sezone nece uzetistopkriminalu je napisao/la: ↑02 feb 2024, 11:16Tako ste pisali i tokom polusezone pa dođe 93’ i 1-0 za Čelik![]()
![]()
Ne znaš nego se samo nadašDamirT je napisao/la: ↑02 feb 2024, 11:39Jedno je gostujuca utakmica, drugo domaca. Znam da niko boda na Tusnju ove sezone nece uzetistopkriminalu je napisao/la: ↑02 feb 2024, 11:16Tako ste pisali i tokom polusezone pa dođe 93’ i 1-0 za Čelik![]()
![]()
![]()
Znam, znam. Je li dosad neko uzeo makar jedan bod na Tusnju? Nije. Ne znam zasto bi bilo drugacije i u drugom dijelu sezone.stopkriminalu je napisao/la: ↑02 feb 2024, 12:06Ne znaš nego se samo nadašDamirT je napisao/la: ↑02 feb 2024, 11:39Jedno je gostujuca utakmica, drugo domaca. Znam da niko boda na Tusnju ove sezone nece uzetistopkriminalu je napisao/la: ↑02 feb 2024, 11:16
Tako ste pisali i tokom polusezone pa dođe 93’ i 1-0 za Čelik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pred nama je da sve vidimoDamirT je napisao/la: ↑02 feb 2024, 12:16Znam, znam. Je li dosad neko uzeo makar jedan bod na Tusnju? Nije. Ne znam zasto bi bilo drugacije i u drugom dijelu sezone.![]()
Postenostopkriminalu je napisao/la: ↑02 feb 2024, 12:20Pred nama je da sve vidimo![]()
![]()
Tako ste pričali da je samo pitanje razlike kad ste dolazili na Bilino, pa niste ozbiljne šanse napravili, djeca iz juniora vas nadigrala.
Jedini on klub reketira svojim seljačkim pokušajima. Da mu se duguje 3 plate, može odmah danas raskinuti ugovorWanderson je napisao/la: ↑02 feb 2024, 13:43Reketiraju dijete 800KM plata kao u 1. kantonalnoj TK i to mu ostali duzni 2500KM, kad mali pobjegne trbuhom za kruhom, ne daju mu papire.
Kakav socios model, vrhunsko poslovanje.![]()
![]()
Seosko-seljacki klub. Inace da sam roditelj od momka papiri bi bili za 5 minuta.
SIPA se treba pozabaviti ovim stvarima.
Upravo si pogodio u sami centar bravo.Wanderson je napisao/la: ↑02 feb 2024, 13:43Reketiraju dijete 800KM plata kao u 1. kantonalnoj TK i to mu ostali duzni 2500KM, kad mali pobjegne trbuhom za kruhom, ne daju mu papire.
Kakav socios model, vrhunsko poslovanje.![]()
![]()
Seosko-seljacki klub. Inace da sam roditelj od momka papiri bi bili za 5 minuta.
SIPA se treba pozabaviti ovim stvarima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.