Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Marsal
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Marsal » 01 feb 2024, 00:26

A on, a jbt taj lik je baš psiho i naporan je troll.

Meni je glupo npr što me ovi forumski 🤡 prozivaju kao ja loš čovjek jer kretenima i debilima kažem dabogda umrli. Naravno da ne želim da umru ali kako vas ne iznerviraju spodobe ko npr Rollman i slični pa se onda malo opustite :mrgreen: iskreno smrt bih želio samo ljudima koji su totalno beskorisni za društvo poput npr ovog Šumana ili tih nekih krimosa.

Pa ja imam rođaka narkomana svima nam se sere u život zadnjih 40 godina, svaka prilika mu je data u životu 100 puta i on dođe danas od mog 78-godisnjeg oca posuđuje pare da ima šta pojest i krivo mu što mu ja ne uletim cenera. Ne dam jarane, umri al' ti ne dam, ja sam u zadnja 4 dana radio radio dvanaesku i 2 noćne smjene po 12 sati. I ne dam ti za cigare, kladionicu i vutru. Tetak rahmetli bio direktor rudnika, triput ga zapošljavo na dobro radno mjesto, on jadnik ne može sa seljacima radit, uzme platu i drogira se. Umri ba
Dao bih mu pare samo ako će uzet heroina dovoljno da se predozira.

Tako i ovih par ovdje ljudi, trollaju godinama, provociraju, seru, jedu gov.na i kad im uzvratiš ti ne valjaš. Ama znaš šta, dabogda ti kočnice otkazale niz Rostovo :mrgreen:

A ima sasvim dovoljno raje ovdje koje me je upoznalo uživo nek oni sude kakav sam čovjek a ne lažni moralisti poput onog baboedin i sličnih njemu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 01 feb 2024, 00:28

Gunther je podcijenjen trol, brat je pitao jedno 5 puta za promjenu profesije iz pravnika u pekara, IT, keramičara itd i pokretao dugačke diskusije dok ga se nije upratilo :mrgreen:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 01 feb 2024, 00:31

Jabroni je napisao/la:
01 feb 2024, 00:28
Gunther je podcijenjen trol, brat je pitao jedno 5 puta za promjenu profesije iz pravnika u pekara, IT, keramičara itd i pokretao dugačke diskusije dok ga se nije upratilo :mrgreen:
Mene je jednom upecao na pricu o porodici i bolesnim roditeljima.
Al' najjaci njegov post mi je bio kad je napravio spisak igraca koji bi bili pozvani u slucaju da prvi tim komplet izgine u avionskoj nesreci :rol: :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 feb 2024, 00:32

Jabroni je napisao/la:
Ja ga poslije treceg puta skontao, ovdje me ljudi napali, fol covjek pita posteno pitanje :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 01 feb 2024, 00:37

Marsal je napisao/la:
01 feb 2024, 00:26

Meni je glupo npr što me ovi forumski 🤡 prozivaju kao ja loš čovjek jer kretenima i debilima kažem dabogda umrli. Naravno da ne želim da umru ali kako vas ne iznerviraju spodobe ko npr Rollman i slični pa se onda malo opustite :mrgreen: iskreno smrt bih želio samo ljudima koji su totalno beskorisni za društvo poput npr ovog Šumana ili tih nekih krimosa.

Pa ja imam rođaka narkomana svima nam se sere u život zadnjih 40 godina, svaka prilika mu je data u životu 100 puta i on dođe danas od mog 78-godisnjeg oca posuđuje pare da ima šta pojest i krivo mu što mu ja ne uletim cenera. Ne dam jarane, umri al' ti ne dam, ja sam u zadnja 4 dana radio radio dvanaesku i 2 noćne smjene po 12 sati. I ne dam ti za cigare, kladionicu i vutru. Tetak rahmetli bio direktor rudnika, triput ga zapošljavo na dobro radno mjesto, on jadnik ne može sa seljacima radit, uzme platu i drogira se. Umri ba

Tako i ovih par ovdje ljudi, trollaju godinama, provociraju, seru, jedu gov.na i kad im uzvratiš ti ne valjaš. Ama znaš šta, dabogda ti kočnice otkazale niz Rostovo :mrgreen:

A ima sasvim dovoljno raje ovdje koje me je upoznalo uživo nek oni sude kakav sam čovjek a ne lažni moralisti poput onog baboedin i sličnih njemu.
Ma dosta nas ovdje kaze u pravom zivotu nekom dabogda umro logicno da ne zelimo stvarno da se to desi..
Za tebe sam primjetio to da nema razlike između foruma i osobe kakva si u pravom zivotu što treba pohvalit.

Ma joj ljudi su go.vna opcenito bices im dobar 100 puta nacugaj se jednom i pretjeraj u ponašanju oznacice te ko najvece go.vno.

Sad smo i ja i ti u godinama kad ce nas to sve manje i manje zanimati da drugima ugodiš.

A gunther je jedan od jacih trolova što je ovaj forum vidio. :rol:

Nekad ne uletim na temu po mjesec, dva i kako skrolam nazad samo se on pojavi i njegove zrtve..
Pa naleti opet za mjesec kad se sve zaboravi. :rol:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 01 feb 2024, 00:40

Sjeca li se neko kad je Marsal javio da je Kapiten umro. Ja s likom pio kafu par mjeseci prije i sjebo se, jadnik pisem momku i cekam da odgovori sav tuzan. :rol: :rol: :rol:

Pola foruma zalopojke pise. Cirkus na temi bio. :urnebes:

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 01 feb 2024, 00:41

AshburtonG je napisao/la:
01 feb 2024, 00:40
Sjeca li se neko kad je Marsal javio da je Kapiten umro. Ja s likom pio kafu par mjeseci prije i sjebo se, jadnik pisem momku i cekam da odgovori sav tuzan. :rol: :rol: :rol:
Sve sam to ja citao i smijao se..

I za onog Imrana isto :facepalm: :)

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 feb 2024, 00:44

Ludi religijski fanatici i odsijecanje glava
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 feb 2024, 00:56

Marsal je napisao/la:
01 feb 2024, 00:26

De ti nama ispricaj kako te tete 40+ pijane love za ruke po Zenici da ih vodis u WC :D , mani se tih budalaština i kletvi ti mrava zgazio ne bi a kamoli ubio nekog i želio mu smrt.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 01 feb 2024, 01:03

Nije bila to teta :mrgreen: nego djevojka možda mojih godina. U Cozyu :mrgreen: pijana mejt i ja sad hoću u wc i prolazim kraj njenog stola a ona me za ruku uhvati i kaže de povedi me do wc-a :mrgreen: ja pogledam za njen stol, a sa njom dvije starije koke i govore meni slobodno momak i ništa ja je odvedem, kaže ona sačekaj kad izađeš ti :mrgreen: ja obavio, izašao, sačekao, vratio je nazad i to je to.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 01 feb 2024, 06:07

Marsal je napisao/la:
01 feb 2024, 01:03
Nije bila to teta :mrgreen: nego djevojka možda mojih godina. U Cozyu :mrgreen: pijana mejt i ja sad hoću u wc i prolazim kraj njenog stola a ona me za ruku uhvati i kaže de povedi me do wc-a :mrgreen: ja pogledam za njen stol, a sa njom dvije starije koke i govore meni slobodno momak i ništa ja je odvedem, kaže ona sačekaj kad izađeš ti :mrgreen: ja obavio, izašao, sačekao, vratio je nazad i to je to.
Dzentlmenski
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 01 feb 2024, 08:00

Nekima je sevap pozelit smrt, samo naprijed
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 01 feb 2024, 09:34

harden je napisao/la:
01 feb 2024, 00:32
Jabroni je napisao/la:
Ja ga poslije treceg puta skontao, ovdje me ljudi napali, fol covjek pita posteno pitanje :mrgreen:
Husika je nenadmašiv i leorey u prajmu.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 01 feb 2024, 11:16

Auu ceslja se Ajdin Brkovic izgleda, upalo tuzilastvo i policija u firme. Zanimljivo je da je povezan sa SDPovskim Irfanom Cengicem. Na index hr opsiran clanak ibogami.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 feb 2024, 11:19

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 01 feb 2024, 13:38

https://www.oslob..odjenje.ba/vijesti/bih/kranjske-kobasice-i-krmenadle-umjesto-dana-drzavnosti-sta-je-skaka-nudio-po-dzamijama-927233

:urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 01 feb 2024, 13:50

avenija je napisao/la:
01 feb 2024, 11:19
slika
Evo klix piše da ga je izudarao vozač načelnika. :hmmmm:
Arvid je napisao/la:
01 feb 2024, 13:38
https://www.oslob..odjenje.ba/vijesti/bih/kranjske-kobasice-i-krmenadle-umjesto-dana-drzavnosti-sta-je-skaka-nudio-po-dzamijama-927233

Od svih ameba koji su na jadnom političkom nebu od 92. do danas, ovaj je daleko najgluplji insan.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 01 feb 2024, 14:00

avenija je napisao/la:
slika
Hocel se i sad javiti onaj salex il kako vec, ili ce se praviti da se ovo nije desilo?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 feb 2024, 14:04

enobarca je napisao/la:
01 feb 2024, 14:00
avenija je napisao/la:
slika
Hocel se i sad javiti onaj salex il kako vec, ili ce se praviti da se ovo nije desilo?
Interesantno kako tih par osoba pise ovdje samo kad se objavi da je neki Srbin napao povratnike i slicne stvari...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 feb 2024, 14:18

Arvid je napisao/la:
01 feb 2024, 13:38

Opet udar na Bošnjake i SDA, i to računima za krmetinu :crazy: :mrgreen:

gdje su dežurni branioci zelenih, da nam objasne kako je i ovo jedan pošteni insan kojem se montira :damn:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, nerkolfc i 9 gostiju.