Miller bolji hrvač , bolji u borbi na nogama , jednostavno bolji u
svemu. Miller može pobijediti ovu kako god se sjeti. Knock outom ,
gušenjem , kako hoće. po meni ovo je poklon.
Nije moja analiza ali evo da pomognem ako neko hoce da odigra

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
SrećOpintol_TM87 je napisao/la:jao ajde furthhhh zabi taj golll....
fakat srecoomandraX je napisao/la:SrećOpintol_TM87 je napisao/la:jao ajde furthhhh zabi taj golll....
cccpintol_TM87 je napisao/la:fakat srecoomandraX je napisao/la:SrećOpintol_TM87 je napisao/la:jao ajde furthhhh zabi taj golll....drama ide uskoro SS... jesam ubo njemce
tu mi treba da robben zabije go xD nego jel imas kakav dobar stream da ne trazimmandraX je napisao/la:SrećOpintol_TM87 je napisao/la:jao ajde furthhhh zabi taj golll....
Freiburg fulio penal, al evo opet nekako zabiše1-1 Bravo bravo
http://www.livescorehunter.com i biraj koji ti odgovarapintol_TM87 je napisao/la:tu mi treba da robben zabije go xD nego jel imas kakav dobar stream da ne trazimmandraX je napisao/la:SrećOpintol_TM87 je napisao/la:jao ajde furthhhh zabi taj golll....
zabit ce ga u narednoj utakmici, u ovoj nece 100 %pintol_TM87 je napisao/la:tu mi treba da robben zabije go xD nego jel imas kakav dobar stream da ne trazimmandraX je napisao/la:SrećOpintol_TM87 je napisao/la:jao ajde furthhhh zabi taj golll....
zabit ce ga u narednoj utakmici, u ovoj nece 100 %ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tu mi treba da robben zabije go xD nego jel imas kakav dobar stream da ne trazimpintol_TM87 je napisao/la:SrećOpintol_TM87 je napisao/la:jao ajde furthhhh zabi taj golll....
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.