Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ok, ajde da završimo, još uvijek čekam praktički dokaz nauke o prirodnosti seksualnog odnosa dvije žene ili dva muškarca. Kad govorimo o seksualnim odnosima svakako da moja definicija prirodnosti uključuje rodnost ili produkt tog odnosa.
- VensanKasel
- Kontakt:
Čudan spoj , moram priznati , nekako mi ne odgovara .Pensioner26 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:14Jok. Epidaurus i Marsal.
Mislim da bi Alem i ASD bili dobar par

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Goretzka i Perreira 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Svidja mi se u kojem pravcu je krenula tema.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
a tajna veza tebe i admina?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- VensanKasel
- Kontakt:
Što bi rekao moj komšija , stariji lik zayebant pravi kada čuje tu temu , sine ti da si qrca probao nikad više pichke ne bi tražio

Ja bi volio da mene okabaši
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne možeš dobiti praktični dokaz pojma koji slobodno tumačiš kako ti se prohtije. Lijepo sam ti objasnio šta znači prirodnost i da to što ti shvataš kao prirodnost nema veze s tim. Pokušavaš uvući u svoj argument nasilno nauku i prirodnost da bi ti argument dobio na snazi a ne ide ti, i na kraju dana se svodi samo na: s obzirom da se u seksu između pe.dera ne može dobiti dijete, pe.deri su bolesni i nemoralni, i trebali bi se liječiti. Što je full tvoje pravo na mišljenje, samo ga nemoj bogati pravdati naukom i prirodnošću jer nema veze s tim.
- VensanKasel
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zivotami, srce da pukne.Surreal je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:35https://twitter.com/****/status/1752789022605217793
srce da pukne
Nadam se da ce ubica trunut u najgorim mukama
FactsAshburtonG je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:13To sto smo se mi civilizacijski razvili u drugom smjeru je drugi par rukava. Ubijali smo i mi hiljadama godina nejaku i bolesnu djecu, pogotovo musku. Kao sto sam rekao, radi se o prilagodbi. Zivis na zemlji, godina je 5000 p.n.e i sljedeca zena je nekih 100km udaljena, a imas zene iz svog plemena. Normalno da ces bit incestoidan. Neces sigurno ici u dvosedmicni pohod na "picetinu", gdje ce te ili neka zivotinja ili neko drugo pleme pocijepat ko veselu svesku. Da nije bilo incesta, vjerovatno ne bi bilo ni covjeka.alemsa je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:03Kefaju.... Pa mi smo medju najblazim u zivotnjskom carstvu kad pogledas jebga. Dijete kakvo god da nam se rodi u velikoj vecini slucajeva ne ubijamo (pa i retardirano nedo Bog nikom), dok ptice odma najslabijeg ubiju. A i dosta ostalih zivotinja ako vide da je previse slab.AshburtonG je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:55Sreca pa medju ljudima nema incesta i hanibala. Priroda je prilagodba. Mnoge civilizacije/nacije su bukvalno nastale/prosirene incestoidnim odnosima. I dalje imas regione gdje je incest sasvim ucestala pojava.
Ne znam samo kefaju li zivotinje mladuncad? Kod vise dijelova populacije covjeka je i to normalno.
Nas razvoj je splet okolnosti i predispozicija. Sve sto nam je sad nevjerovatno kod zivotinja smo radili i sami na putu do ovog levela na kojem se nalazimo sada.
I kod zivotinja se desava sto i kod ljudi ako se previse krv mijesa. Bijeli tigrovi recimo skoro svi imaju neku deformaciju
A ti i @numan, dva svijeta razlicita a 'nas kako kazu razlike privlaceVensanKasel je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:20Čudan spoj , moram priznati , nekako mi ne odgovara .
Mislim da bi Alem i ASD bili dobar par![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Pravi si američki shupak , ja tebi ekstra lika ti meni lika koji ne zna ni je li poš'o ili doš'oalemsa je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:27FactsAshburtonG je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:13To sto smo se mi civilizacijski razvili u drugom smjeru je drugi par rukava. Ubijali smo i mi hiljadama godina nejaku i bolesnu djecu, pogotovo musku. Kao sto sam rekao, radi se o prilagodbi. Zivis na zemlji, godina je 5000 p.n.e i sljedeca zena je nekih 100km udaljena, a imas zene iz svog plemena. Normalno da ces bit incestoidan. Neces sigurno ici u dvosedmicni pohod na "picetinu", gdje ce te ili neka zivotinja ili neko drugo pleme pocijepat ko veselu svesku. Da nije bilo incesta, vjerovatno ne bi bilo ni covjeka.alemsa je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:03
Kefaju.... Pa mi smo medju najblazim u zivotnjskom carstvu kad pogledas jebga. Dijete kakvo god da nam se rodi u velikoj vecini slucajeva ne ubijamo (pa i retardirano nedo Bog nikom), dok ptice odma najslabijeg ubiju. A i dosta ostalih zivotinja ako vide da je previse slab.
Nas razvoj je splet okolnosti i predispozicija. Sve sto nam je sad nevjerovatno kod zivotinja smo radili i sami na putu do ovog levela na kojem se nalazimo sada.
I kod zivotinja se desava sto i kod ljudi ako se previse krv mijesa. Bijeli tigrovi recimo skoro svi imaju neku deformaciju
A ti i @num, dva svijeta razlicita a 'nas kako kazu razlike privlaceVensanKasel je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:20Čudan spoj , moram priznati , nekako mi ne odgovara .

Da si bar Arvida izabrao

Sve zavisi sta ti hoces da kazes sa tim prirodno.chily-rz je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:54Na šta se pozivaš kad u opšte uvodiš životinje u raspravu, na životinjsko carstvo? njihov homoseksualni odnos također nije pirodan i izumrli bi bez reprodukcije sa ženkama tako da ne vidim poentu u tom tvom argumentu. Prirodno je da iz sjemena nešto nikne, niko ne sije kamen u zemlju u nadi da će mu izroditi lubenica.
Meni je sa svim logicno to za biti ped.er ili lez.ba. Ja kao musko, rodio se ovakav, volim tamnije zene, ove latinke sa velikim guzama. Onaj hod zene, volim zdu.pi jbg takav se rodio.
Ped.er se rodi, priroda ga tako napravi, ne kontam kako neko moze stavit kit.u u usta dobrovoljno ako je ne voli.
Izvini al jarane ako se tebi hashima digne na nekog lika sto vidis na tv ili vani ti si der pe. Ne govorim tebi direktno neg opcenito
Zadnja izmjena: soko, dana/u 31 jan 2024, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
VensanKasel je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:31Pravi si američki shupak , ja tebi ekstra lika ti meni lika koji ne zna ni je li poš'o ili doš'oalemsa je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:27FactsAshburtonG je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:13
To sto smo se mi civilizacijski razvili u drugom smjeru je drugi par rukava. Ubijali smo i mi hiljadama godina nejaku i bolesnu djecu, pogotovo musku. Kao sto sam rekao, radi se o prilagodbi. Zivis na zemlji, godina je 5000 p.n.e i sljedeca zena je nekih 100km udaljena, a imas zene iz svog plemena. Normalno da ces bit incestoidan. Neces sigurno ici u dvosedmicni pohod na "picetinu", gdje ce te ili neka zivotinja ili neko drugo pleme pocijepat ko veselu svesku. Da nije bilo incesta, vjerovatno ne bi bilo ni covjeka.
A ti i @num, dva svijeta razlicita a 'nas kako kazu razlike privlaceVensanKasel je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:20
Čudan spoj , moram priznati , nekako mi ne odgovara .
![]()
Da si bar Arvida izabrao![]()

Ne moze previse ste u kalupu, ovako da ti ga Hans malo zavuce, a ti njemu, nesto drugacije
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 31 jan 2024, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
- AshburtonG
- Kontakt:
Neka trojka bi mogla past. Sto ste tako neprogresivni.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne pada, u ogromnom je porastu i pored loših uslova za život u određenim dijelovima planete, bolesti, ratova i ostalo.ASD je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:11Svijet populacijski pada i bez lgbt-a. Padati će prije svega jer ljudi žele bolje uslove, pa se bore da ih ostvare. Pad broja djece po majci je osjetan i u izuzetno religioznim zemljama, ne samo na Zapadu.chily-rz je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:00Jabroni
Svijet bi izumro na konceptu lqbt vjerovanja u smislu da je to normalno i prirodno, da su svi gej život bi se sveo na umjetnu oplodnju. Nisam neko ko bi takvima sjekao glave, daleko od toga ali nije prirodno i to može i nauka dokazati da joj je u interesu. Ista stvar i sa trans lobijem gdje moraš imati ko zna koliko operacionih zahvata i ubrizgavanja raznih hemikalija da bi bio nešto zato što se tako osjećaš. Jel to ima nekog smisla i kome je u interesu da to promoviše i legalizuje je pitanje i bez doticaja religije.
Materijalno je danas svakako neuporedivo bolje u kakvom god aspektu to posmatrali, imati struju, grijanje, toplu vodu je luksuz kakvi mnogi najbogatiji ljudi u svom životu nisu mogli imati. Naravno, u istom tom svijetu imaš i glad, siromaštvo, konstantne ratove, smrti, zlo pa je nekako za mnoge tanka ta granica od ugodnog komfora do bombi nad glavama. Bez duhovnog aspekta i poimanja svijeta u konceptu dobrog i lošeg, vjerovanjem u Kreatora i pravičan sud ma kakav god sebi koncept i poimanje u glavi svako od nas kreirao ovaj svijet je osuđen na nepravdu i zločine, kriminalce i krupni kapital kao religiju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trep, trep, trepni, trepni. Legenda kaze da jos trepces, a drugi ce da yebuSurreal je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:21Goretzka i Perreira
Eh da ja napisem svoju pricu,volio bih cuti savjete.
Ovako inace sam momak koji se ne javlja mnogo curama,samo onda kad mi bas zapadne za oko. I tako mi u kaficu zapadne jedna,gledam ja nju gledam,bas sam ofiraza bio,ona se okrece i kao poce i ona u mene gledat. Al najjaca stvar je sto ti pogledi nisu bili ono na prekide vec kad se gledamo to je trajalo bas dugo oko 10 sekundi pa pocnemo gledat nesto drugo,bas jaka situacija iako je smjesna pomalo.Htio sam joj prici al se pridruzilo njoj i drugarici neka dva druga,kasnije sam saznao da su s faksa i da se druze svi.

Stone hands👊
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma vozića se igrati , svakako nema sexa dok se jaja ne sudarajuAshburtonG je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:33Neka trojka bi mogla past. Sto ste tako neprogresivni.

Mislim da si ti dominatniji od @numana tako da ne bi bilo uzajamno, hajde nisi nikad karo Svabicu, tamanVensanKasel je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:35Ma vozića se igrati , svakako nema sexa dok se jaja ne sudarajuAshburtonG je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:33Neka trojka bi mogla past. Sto ste tako neprogresivni.![]()

-
- Kontakt:
Maršal mi više ide uz Tuzlak1987. Idealna kombinacija, nekad cak pomislim da se ista osoba nalazi iz tih nickova.VensanKasel je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:20Čudan spoj , moram priznati , nekako mi ne odgovara .
Cak bih im tu prikljucio i ASDa
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎