Europski Mexico.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kupili su i drugi pa nismo ubijali muzeve19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:40Sto je najjace, zagondzija ove iz Doboja imao samo 19 godina.
U jednu ruku je teski psihopata, a s druge strane frajko uspio pokupiti udatu zenu s tako malo godina![]()
I sta ce sad? Guliti krompir sa 19 godina, najbolje godine provest pod kljucem. Navukla ga psihopata da joj pomogne da ubije coj'ka.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:40Sto je najjace, zagondzija ove iz Doboja imao samo 19 godina.
U jednu ruku je teski psihopata, a s druge strane frajko uspio pokupiti udatu zenu s tako malo godina![]()
harden je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:42Kupili su i drugi pa nismo ubijali muzeve19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:40Sto je najjace, zagondzija ove iz Doboja imao samo 19 godina.
![]()
To stoji, vise sam se obazirao na cinjenicu da je pokupio udatu zenu.alemsa je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:42I sta ce sad? Guliti krompir sa 19 godina, najbolje godine provest pod kljucem. Navukla ga psihopata da joj pomogne da ubije coj'ka.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:40Sto je najjace, zagondzija ove iz Doboja imao samo 19 godina.
U Sarajevu je kvadrat sad 3200-4000 KMBIHpatriota je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:48Nisam iz Sarajeva pa sam neupucen, ali me zaima kolika je cijena kvadrata na Mrinom dvoru, ulica Tesanjska, stan 87 kvadrata.
Moguce da jeste, samo mi se vise cini da je ona to planski uradila, a taj momak dio plana.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:48To stoji, vise sam se obazirao na cinjenicu da je pokupio udatu zenu.alemsa je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:42I sta ce sad? Guliti krompir sa 19 godina, najbolje godine provest pod kljucem. Navukla ga psihopata da joj pomogne da ubije coj'ka.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:40Sto je najjace, zagondzija ove iz Doboja imao samo 19 godina.
On ce dobiti manje robije od nje, ona je izbola muza, ovaj je samo saucenik u svemu tome
Koliko udatih sam obesčastio, nema nista sladje derati je zguza, a ona s muzem prica preko telefona19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:40Sto je najjace, zagondzija ove iz Doboja imao samo 19 godina.
Vjerujemo ti bratePereira je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:51Koliko udatih sam obesčastio, nema nista sladje derati je zguza, a ona s muzem prica preko telefona19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:40Sto je najjace, zagondzija ove iz Doboja imao samo 19 godina.
![]()
Vjerujemo mu više nego hardenu19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 13:01Vjerujemo ti bratePereira je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:51Koliko udatih sam obesčastio, nema nista sladje derati je zguza, a ona s muzem prica preko telefona19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:40Sto je najjace, zagondzija ove iz Doboja imao samo 19 godina.
![]()
![]()
Mijesas burazeru predrasudu sa rasizmom. Kad vidim nekog da je spustio pantole ispod guzice, sav istetoviran, kapa na glavi, imam isto misljenje, nebitno ko je crnac, bijelac, latin, Bosanac. Mogu'l je kao Bosanac diskriminirati protiv takvih Bosanaca? Cim ga vidim skloni se od mene, nista te pametno nece snaci (u 90% slucajeva, cast izuzetcima). Mislio sam i ja tako nekad, opresija, ubijaju ih ono full support, podrzavo i black lives matter (nemam ni sad nista protiv te organizacije samo smatram da nacin na koji su implemintovali poruku tj. prenijeli nije najbolji ali kao organizacija ok), do slucaja sa Michael Brown, kad su rekli da mu je policajac pucao u ledja i izvrsio egzikuciju nad njim, i tu sam ono potpuna podrska - pravda za momka, "hands up don't shoot". Kad dokazase da mu nije je pucano u ledja, nego se coj'k (policajac) branio od budale, zivot mu se unistio (u smislu indentiteta), e to mi je bio prvi korak nazad, jer je bila cista laz. Postoje naravno rasiste, postoje ljudi koji ne vole ni Muslimane, pa jel te dira neko? Jel ti neda da radis? Sta te libo sto te ne voli neko jer se zoves Hasan. Kakva ti imas veca prava od bilo koga (eto crnaca)? Nikakva, dobro si rekao jaran ti crnac zavrsio skolu i radi isti posao kao i ti. To je to. Mozes napraviti tezu da je robovlasnistvo krivo sto je neko u nekoj poziciji ok ali da te neko u 2024 u Usa sprijecava da postanes uspjesan iskljucivo zbog tvoje boje koze, religije ili neceg je apsolutni apsurd. Pa sam si zivi primjer togasoko je napisao/la: ↑30 jan 2024, 20:56
Ma ja ba. Normalno da hajde recicu vecina crnaca pravi problem, to je duboka diskusija.
Al ovo sto ja znam su obrazovani ljudi. Nisu kriminalci. Ovdje ima rasizma, pogotovo dole juzno. Bio sam na prije 10 godina odmoru, vozio iz Chicaga do South Carolina. Gdje god ja dodjem sve super, ljudi ljubazni, pogotovo zene, vole accent. Odlican provod, bio single tad.
Dolazim na posao, kazem ovom jaranu crncu, joj kako je dole fino. Ljudi prijatni. Kaze on meni jesu tebi, meni ne. Pricaju ljudi kroz sta oni prolaze.
Vecina ljudi su korektni al ima sljama. Zivim ovdje 25 godina, prosao citavu Ameriku. Evo sad pisem iz LA.
Jedan dio stana gleda prema Holiday IN. Lik trazi 6000 km za tu lokaciju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:50U Sarajevu je kvadrat sad 3200-4000 KMBIHpatriota je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:48Nisam iz Sarajeva pa sam neupucen, ali me zaima kolika je cijena kvadrata na Mrinom dvoru, ulica Tesanjska, stan 87 kvadrata.
Ja ne bi za tu cijenu, i da je potpuno renoviran. Previse.BIHpatriota je napisao/la: ↑31 jan 2024, 14:09Jedan dio stana gleda prema Holiday IN. Lik trazi 6000 km za tu lokaciju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:50U Sarajevu je kvadrat sad 3200-4000 KMBIHpatriota je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:48Nisam iz Sarajeva pa sam neupucen, ali me zaima kolika je cijena kvadrata na Mrinom dvoru, ulica Tesanjska, stan 87 kvadrata.
Ovo nije tačno. Bilo ih je i prije ako ne i više. Pa Alipašinim poljem nisi mogao proci da te trojica ne zaustave, o Dobrinji da ne pričam, a sad postalo naselje sa mladim bracnim parovimaVensanKasel je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:11Ti baš uporan majke mi , govorim da je prije puno manje bilo tih klošara i kriminalaca , jesi li ti svijestan činjenice da u Sarajevu svaki ulaz svog dilera ? Dodaj da sad dista raje i steroidima lupa pa kada to kombinjueš sa speedom , mašalaalemsa je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:22Jeste u pravu si buraz, oni koriste speed, vi ste (ne ti licno nego tvoja generacija), vukli sintelan i vutru, ovi utoke vi nozeve/leptire. Pomjerili granice, ista sorta.VensanKasel je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:06
Tačno sam znao da ćeš to napisati , ono baš očekivano![]()
Ma vrlo mali broj se ljudi ložilo , a utoke su baš yebeni likovi nosali . Danas nosi utoku ko stigne , a koliko se raje tek drogira da ne pišem , ovo pišem za Sarajevo . 2008 ja konobarisao u Štrosi u Monumentu i bilo nas 10 konobara , jedan bio na speedu i ono baš je bio označen pravi speedaroš . 2014 godine konobarisao u DownTownu tad nas bilo 8 konobara i 4 šankera , samo ja se nisam drogirao ... Ja i dalje tvrdim da te qrčeve antidruštvene mreže prave debile od omladine , a što je najgore nema lijeka za to , instaqrac ti je načeo mozak a tik-qrac ti ga je pojeo . Razlika je što smo i mi imali debilizama naravno , ali velika većina je htjela da radi , danas brude sa crijevom u ustima boli qrac , daj inste i šiše lajvova storya quraca palaca , ma bježi ba Hardene .
Na kraju sve je do tebe .![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.