Koja si generacija?Jabroni je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:23Počet će i tvoja generacija kroz par godina s istom pričom (sve je prije bilo bolje, nove generacije su ovakve-onakve), a mislit ćeš da neće![]()
ja sam se naslušao ove bombayove/alemove priče za našu generaciju od starijih, a sad sam doživio da moja generacija to priča za mlađe, kao da su amneziju dobili i ne sjećaju da su nas istom pričom stariji smarali
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 31 jan 2024, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ma naslusao sam se ja toga zato mi i ide na qracJabroni je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:23Počet će i tvoja generacija kroz par godina s istom pričom (sve je prije bilo bolje, nove generacije su ovakve-onakve), a mislit ćeš da neće![]()
ja sam se naslušao ove bombayove/alemove priče za našu generaciju od starijih, a sad sam doživio da moja generacija to priča za mlađe, kao da su amneziju dobili i ne sjećaju da su nas istom pričom stariji smarali

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ima i to uticaja ali ne u toj mjeri, ovi danas mogu priustiti taj skuplji sport (vjerovatno cim ga koriste), oni marka sintelan u kesu i vuci, 5 maraka vutra i duvaj, pucali bi se ti isti i speedom i tad da su mogli.harden je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:32Ma naslusao sam se ja toga zato mi i ide na qracJabroni je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:23Počet će i tvoja generacija kroz par godina s istom pričom (sve je prije bilo bolje, nove generacije su ovakve-onakve), a mislit ćeš da neće![]()
ja sam se naslušao ove bombayove/alemove priče za našu generaciju od starijih, a sad sam doživio da moja generacija to priča za mlađe, kao da su amneziju dobili i ne sjećaju da su nas istom pričom stariji smaralida su sve gore generacije jesu, al me nervira prica kako je to samo zbog interenta i drustvenih mreza, kao da je prije bilo utopija sve.
Bilo svega vazda i bit ce, nesto u manjoj mjeri nesto u vecoj, samo se danas za sve brze sazna preko medija i pridaje se vise paznja svakavim stvarima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Desava li se vama da imate kao smotuljak vune u pupku?
Yebo majku, stvarno mi taj fenomen nije jasan. Ujutro obucem majicu, kad je skinem nađem komadic vune u pupku u boji majice koju sam nosio...a jos nisam dlakav po stomaku
Yebo majku, stvarno mi taj fenomen nije jasan. Ujutro obucem majicu, kad je skinem nađem komadic vune u pupku u boji majice koju sam nosio...a jos nisam dlakav po stomaku
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- numanumaye22
- Kontakt:
Smanji trbusinu, up’o ti pupak previse od sala.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 01:09Desava li se vama da imate kao smotuljak vune u pupku?
-
- Kontakt:
Otkud mi trbusina sa jedva 80kg na 187?numanumaye22 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 01:33Smanji trbusinu, up’o ti pupak previse od sala.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 01:09Desava li se vama da imate kao smotuljak vune u pupku?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Neko mu u živac dirnuo
Pa u pm hoću li nekad negdje moći bez neke drame otić nek idu u pizdu materinu i oni i aerodromi i štrajk.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide nam i Skaka u tvorza
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja divljih zločina i ljudi u zadnje vrijeme šta je ovo sve ludo.
Žena u Doboju sa ljubavnikom 2005 godiste omamila muža, gepekovali ga i patili u šumi zavezanog za drvo.
Gdje mozak ****?
Razmislja li iko od njih kako je provesti 1 godinu u rešetkama a kamoli 15-20 godina.
U Sarajevu ako prodje dan bez ubistva svi slave..miran dan dobro je
Žena u Doboju sa ljubavnikom 2005 godiste omamila muža, gepekovali ga i patili u šumi zavezanog za drvo.
Gdje mozak ****?
Razmislja li iko od njih kako je provesti 1 godinu u rešetkama a kamoli 15-20 godina.
U Sarajevu ako prodje dan bez ubistva svi slave..miran dan dobro je
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Malo sam citao postove, ne bas previse obracajuci paznju na svaki pojedinacno, ali mogu da kazem da pokusaji davanja dijagnoze drustvu kao cijelini bez dijagnosticiranja pojedinaca su uzaludan rad. Sve ono sto je prije predstavljalo generalnu sliku drustva, jednako kao i sada predstavlja sliku pojedinca. Pojedinac je svojim odlukama i kreiranjem navika na svakodnevnom nivou dosao do toga da oblikuje standarde koje je prihvatilo drustvo. Malo ko je kao individua dovoljno neovisan da zivi svoj zivot analizirajuci prednosti i nedostatke momenta i vremena u kojem zivi, prihvatajuci ono sto je dobro u njemu a odbacujuci ono sto je lose, kao sto bi trebalo po nekoj logici razmisljanja da se aplicira i za proslost i njezine dobre/lose strane.
Nedostatak analiziranja, ignorantnost i arogancija dovode do toga da pojedinac skrece sa puta koji je adekvatan za ispunjavanje njegovih potencijala i da se priblizava putu namicanja zadovoljstava na svakodnevnom nivou koji remete njegovu mozdanu neuronalnu strukturu i samim tim ga vode direktno u propast. Tehnologija je zasigurno uticala na pojedinca, medjutim, njegovo prihvatanje i nacin upotrebe iste odlucuje njegovu sudbinu i sudbinu okoline u kojoj zivi.
Nedostatak analiziranja, ignorantnost i arogancija dovode do toga da pojedinac skrece sa puta koji je adekvatan za ispunjavanje njegovih potencijala i da se priblizava putu namicanja zadovoljstava na svakodnevnom nivou koji remete njegovu mozdanu neuronalnu strukturu i samim tim ga vode direktno u propast. Tehnologija je zasigurno uticala na pojedinca, medjutim, njegovo prihvatanje i nacin upotrebe iste odlucuje njegovu sudbinu i sudbinu okoline u kojoj zivi.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa ako je 37 godina baš staro , onda ok . Pretpostavljam da je tebi onda 18-19 godinaharden je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:13Nemoj se brate moj ljutiti, ti si klasicna starija osoba koja krivi internet za sve.VensanKasel je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:06Tačno sam znao da ćeš to napisati , ono baš očekivano![]()
Ma vrlo mali broj se ljudi ložilo , a utoke su baš yebeni likovi nosali . Danas nosi utoku ko stigne , a koliko se raje tek drogira da ne pišem , ovo pišem za Sarajevo . 2008 ja konobarisao u Štrosi u Monumentu i bilo nas 10 konobara , jedan bio na speedu i ono baš je bio označen pravi speedaroš . 2014 godine konobarisao u DownTownu tad nas bilo 8 konobara i 4 šankera , samo ja se nisam drogirao ... Ja i dalje tvrdim da te qrčeve antidruštvene mreže prave debile od omladine , a što je najgore nema lijeka za to , instaqrac ti je načeo mozak a tik-qrac ti ga je pojeo . Razlika je što smo i mi imali debilizama naravno , ali velika većina je htjela da radi , danas brude sa crijevom u ustima boli qrac , daj inste i šiše lajvova storya quraca palaca , ma bježi ba Hardene .
Na kraju sve je do tebe .![]()

Svi koji me znaju vazda me zezaju hoću li se ikad uzobiljiti , ponašaš se kao da ti je dvadeset i slično , meni je većina dana zezancija , šega i šale . Evo sad se vratio na posao poslije haman mjesec dana , svi govore kako me nema sve zamrlo . Ja dosta puta na silu pokušavam da raju sa telefona , ma nemoguće je . Po meni je bolje da se družimo i pričamo , razmjenjujemo iskustva kao na ovom chatu nego da blejim i skrolam na mrežama .
I mene je kačilo to doba interneta , kači me i sad pa zato mogu da upoređujem . Opet ponavljam pišem za Sarajevo .
Izlazio tada , izlazim i sada . Samo pišem ono što primjetim .
Ako je tebi normalno da 10-ak momčina oko 20-ak godina bude za stolom 2 sata na planini i da međusobno ne progovore nijednu riječ , osim kada mu pokazuje nešto na telefonu šta da ti kažem ...Skrolaj , skrolaj i skrolaj ...
Završi se termin i u svlačionici prvo što urade na instaqrac , ima ih čak kad su na klupi skrolaju telefone .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Švabe vole da se qrče pa dan i po prije štrajka javili , baš su putnike usrećili ...Frankfurt, Berlin, Stuttgart, Dussledorf, Hamburg, Hannover, Cologne, Dresden biće veselo sutra . Na kojem si ti ?
- VensanKasel
- Kontakt:
Ti baš uporan majke mi , govorim da je prije puno manje bilo tih klošara i kriminalaca , jesi li ti svijestan činjenice da u Sarajevu svaki ulaz svog dilera ? Dodaj da sad dista raje i steroidima lupa pa kada to kombinjueš sa speedom , mašalaalemsa je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:22Jeste u pravu si buraz, oni koriste speed, vi ste (ne ti licno nego tvoja generacija), vukli sintelan i vutru, ovi utoke vi nozeve/leptire. Pomjerili granice, ista sorta.VensanKasel je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:06Tačno sam znao da ćeš to napisati , ono baš očekivano![]()
Ma vrlo mali broj se ljudi ložilo , a utoke su baš yebeni likovi nosali . Danas nosi utoku ko stigne , a koliko se raje tek drogira da ne pišem , ovo pišem za Sarajevo . 2008 ja konobarisao u Štrosi u Monumentu i bilo nas 10 konobara , jedan bio na speedu i ono baš je bio označen pravi speedaroš . 2014 godine konobarisao u DownTownu tad nas bilo 8 konobara i 4 šankera , samo ja se nisam drogirao ... Ja i dalje tvrdim da te qrčeve antidruštvene mreže prave debile od omladine , a što je najgore nema lijeka za to , instaqrac ti je načeo mozak a tik-qrac ti ga je pojeo . Razlika je što smo i mi imali debilizama naravno , ali velika većina je htjela da radi , danas brude sa crijevom u ustima boli qrac , daj inste i šiše lajvova storya quraca palaca , ma bježi ba Hardene .
Na kraju sve je do tebe .

Nije 37 godina bas staro nego sam pod starije genracije mislio na sve koje nisu odrasle na internetu. I kako cu ja imati 18 godina, od 2015. na forumuVensanKasel je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:03Pa ako je 37 godina baš staro , onda ok . Pretpostavljam da je tebi onda 18-19 godina![]()
Svi koji me znaju vazda me zezaju hoću li se ikad uzobiljiti , ponašaš se kao da ti je dvadeset i slično , meni je većina dana zezancija , šega i šale . Evo sad se vratio na posao poslije haman mjesec dana , svi govore kako me nema sve zamrlo . Ja dosta puta na silu pokušavam da raju sa telefona , ma nemoguće je . Po meni je bolje da se družimo i pričamo , razmjenjujemo iskustva kao na ovom chatu nego da blejim i skrolam na mrežama .
I mene je kačilo to doba interneta , kači me i sad pa zato mogu da upoređujem . Opet ponavljam pišem za Sarajevo .
Izlazio tada , izlazim i sada . Samo pišem ono što primjetim .
Ako je tebi normalno da 10-ak momčina oko 20-ak godina bude za stolom 2 sata na planini i da međusobno ne progovore nijednu riječ , osim kada mu pokazuje nešto na telefonu šta da ti kažem ...Skrolaj , skrolaj i skrolaj ...
Završi se termin i u svlačionici prvo što urade na instaqrac , ima ih čak kad su na klupi skrolaju telefone .

Sad si presao sa kriminalaca na ljude koje nisu drustveni, slazem se tu s tobom sto si napisao u zadnjem postu al nismo se oko toga citirali nego zbog propucavanja, nozeva i droge.
Imal dana da neko ovog levata ne uzme na volej?alemsa je napisao/la: ↑30 jan 2024, 21:52Hajde makar ne proklinjem Boga sto me nije napravio Hansnumanumaye22 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 21:50Coj’k zna gdje su rute kokaina u Meksiku i Americi, nije se zayebavat s tim.

Hoce mozda reci da su zbog telefona izgubili osjecaj sa/prema ljudima pa s toga lakse pucaju.harden je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:13
Nije 37 godina bas staro nego sam pod starije genracije mislio na sve koje nisu odrasle na internetu. I kako cu ja imati 18 godina, od 2015. na forumu
Sad si presao sa kriminalaca na ljude koje nisu drustveni, slazem se tu s tobom sto si napisao u zadnjem postu al nismo se oko toga citirali nego zbog propucavanja, nozeva i droge.
@ven
Ne znam, znas bolje svakako, ali ih je i tad bilo polijepo ono nisu bili strani. Sjeti se filma Rane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 78 gostiju.