Eto ucinis nam obojicu uslugu i zviznes me na ignore, posto za ovih 15 godina nisam nikog stavio na ignore, ono neka raje/naroda, necu ni tebe. I da ne smaramo raju ovim glupostimaJayCatwright je napisao/la: ↑30 jan 2024, 21:26ma sve rega, što bi ti rek'o, čak mi je simpatično
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
na forumu frajer piše nekome da smara jer pazi daje svoje mišljenje, sve sam vidio

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ma niko ne može sa Rodjuom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
alemko ne daje mišljenje, nego ga nameće suptilno
Alem jedan on najboljih likova tu, ali sjecam se kad je I meni smetao po NBA par puta zamalo da opsujem sta ali dobro je 

Ja sam čuo da NFL odlične razumije i pogađa
Pa valjda je diskusija, osobe razlicitih pogleda i statova u nekim stvarima. Ne vidim gdje sam nametao, eto i sa @sljivo i s tobom u vezi oruzja juce, vi imate pravo da ga neate ja imam pravo da ga imam. Vise se ti vi nametali meni da je moje pogresno nego ja vama. A i kao u svakoj diskusiji, valjda strane iznose neke argumente/razloge da potpore to misljenje/stav, sasvim normalno. Ako je to nametanje, ok, ja ne smatram tako.
- numanumaye22
- Kontakt:
Coj’k zna gdje su rute kokaina u Meksiku i Americi, nije se zayebavat s tim.
Hajde makar ne proklinjem Boga sto me nije napravio Hansnumanumaye22 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 21:50Coj’k zna gdje su rute kokaina u Meksiku i Americi, nije se zayebavat s tim.
alemsa je napisao/la: ↑30 jan 2024, 21:52Hajde makar ne proklinjem Boga sto me nije napravio Hansnumanumaye22 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 21:50Coj’k zna gdje su rute kokaina u Meksiku i Americi, nije se zayebavat s tim.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- numanumaye22
- Kontakt:
Priznaj da sam te navukaoalemsa je napisao/la: ↑30 jan 2024, 21:52Hajde makar ne proklinjem Boga sto me nije napravio Hansnumanumaye22 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 21:50Coj’k zna gdje su rute kokaina u Meksiku i Americi, nije se zayebavat s tim.

- VivaLaStella
- Kontakt:

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- AshburtonG
- Kontakt:
Lijepa Liv ko lutka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne vjerujem ni ja , znači forum i tema je chat piše se o svemu i svačemu i njemu to smeta

Ima ovdje novih padobranaca koji su nedavno došli i drugima sole pamet , a i bezobrazni su pravo . Evo @alemsa mu normalno i kulturno odgovara , a on njega napada

Tačno yebo lud zbunjenog ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
alemsa je napisao/la: ↑30 jan 2024, 21:52Hajde makar ne proklinjem Boga sto me nije napravio Hansnumanumaye22 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 21:50Coj’k zna gdje su rute kokaina u Meksiku i Americi, nije se zayebavat s tim.

Al ga yebete u zadnje vrijeme kvalitetno , baš naleti

- VensanKasel
- Kontakt:
Tačno sam znao da ćeš to napisati , ono baš očekivano

Ma vrlo mali broj se ljudi ložilo , a utoke su baš yebeni likovi nosali . Danas nosi utoku ko stigne , a koliko se raje tek drogira da ne pišem , ovo pišem za Sarajevo . 2008 ja konobarisao u Štrosi u Monumentu i bilo nas 10 konobara , jedan bio na speedu i ono baš je bio označen pravi speedaroš . 2014 godine konobarisao u DownTownu tad nas bilo 8 konobara i 4 šankera , samo ja se nisam drogirao ... Ja i dalje tvrdim da te qrčeve antidruštvene mreže prave debile od omladine , a što je najgore nema lijeka za to , instaqrac ti je načeo mozak a tik-qrac ti ga je pojeo . Razlika je što smo i mi imali debilizama naravno , ali velika većina je htjela da radi , danas brude sa crijevom u ustima boli qrac , daj inste i šiše lajvova storya quraca palaca , ma bježi ba Hardene .
Na kraju sve je do tebe .
Nemoj se brate moj ljutiti, ti si klasicna starija osoba koja krivi internet za sve.VensanKasel je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:06Tačno sam znao da ćeš to napisati , ono baš očekivano![]()
Ma vrlo mali broj se ljudi ložilo , a utoke su baš yebeni likovi nosali . Danas nosi utoku ko stigne , a koliko se raje tek drogira da ne pišem , ovo pišem za Sarajevo . 2008 ja konobarisao u Štrosi u Monumentu i bilo nas 10 konobara , jedan bio na speedu i ono baš je bio označen pravi speedaroš . 2014 godine konobarisao u DownTownu tad nas bilo 8 konobara i 4 šankera , samo ja se nisam drogirao ... Ja i dalje tvrdim da te qrčeve antidruštvene mreže prave debile od omladine , a što je najgore nema lijeka za to , instaqrac ti je načeo mozak a tik-qrac ti ga je pojeo . Razlika je što smo i mi imali debilizama naravno , ali velika većina je htjela da radi , danas brude sa crijevom u ustima boli qrac , daj inste i šiše lajvova storya quraca palaca , ma bježi ba Hardene .

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jeste u pravu si buraz, oni koriste speed, vi ste (ne ti licno nego tvoja generacija), vukli sintelan i vutru, ovi utoke vi nozeve/leptire. Pomjerili granice, ista sorta.VensanKasel je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:06Tačno sam znao da ćeš to napisati , ono baš očekivano![]()
Počet će i tvoja generacija kroz par godina s istom pričom (sve je prije bilo bolje, nove generacije su ovakve-onakve), a mislit ćeš da neće

ja sam se naslušao ove bombayove/alemove priče za našu generaciju od starijih, a sad sam doživio da moja generacija to priča za mlađe, kao da su amneziju dobili i ne sjećaju da su nas istom pričom stariji smarali
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 12 gostiju.