Nema sad ulizivanjaeurofighter typhoon je napisao/la:e pa cestitke novom moderatoru![]()
moje omiljne lige
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nema sad ulizivanjaeurofighter typhoon je napisao/la:e pa cestitke novom moderatoru![]()
moje omiljne lige
![]()
+1... Forza Palermomaterazzi je napisao/la: veceras vjerujem u kiks milana , poraz ili remi
Hvalatony-mortale je napisao/la:e da i pohvale sarajliji, već se vidi neki napredak, prije nikad nije bilo anketa na pdf serie a ili ih je bilo vrlo rijetko, odmah živnu sve teme jer se malo i o tome prodiskutuje, svaka čast za početak
bice togaodmah živnu sve teme jer se malo i o tome prodiskutuje
Interista di cuore je napisao/la:
P.S. i na kladionici sam keca opalio 3,10 kvota
osjecas vec tegobe svoje ovlasti i tituleE odoh sad tekme gledat..bjezi jbo vas..nemam vremena ni zasta sad..samo repliciram![]()
Ako pocne da zloupotrebljava ovlasti, ima da ga rusimo ko NATO Momira Gaddafija.Puma je napisao/la:osjecas vec tegobe svoje ovlasti i tituleE odoh sad tekme gledat..bjezi jbo vas..nemam vremena ni zasta sad..samo repliciram![]()
![]()
bice posla
mojne mi rodjakaMaGiCa je napisao/la:Ako pocne da zloupotrebljava ovlasti, ima da ga rusimo ko NATO Momira Gaddafija.Puma je napisao/la:osjecas vec tegobe svoje ovlasti i tituleE odoh sad tekme gledat..bjezi jbo vas..nemam vremena ni zasta sad..samo repliciram![]()
![]()
bice posla
MaGiCa je napisao/la:Interista di cuore je napisao/la:
P.S. i na kladionici sam keca opalio 3,10 kvota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.