NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
sta cu ga razumijet ljudski ?
Da ide u neki klub pa haj nego vako u ovu fekaliju poletio. Iskreno se nadam da sekunde nece zaigrat.
Pricate kao kako se od ljubavi ne zivi bla bla pa da vam kazem ne zivi se ni u Zelji bolje
Da ide u neki klub pa haj nego vako u ovu fekaliju poletio. Iskreno se nadam da sekunde nece zaigrat.
Pricate kao kako se od ljubavi ne zivi bla bla pa da vam kazem ne zivi se ni u Zelji bolje
Zadnja izmjena: nicaze95, dana/u 30 jan 2024, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
- prisonbreak
- Kontakt:
Uz veznog(stopera), krilo potreban je i desni bek.
Trenutna ekipa po mojoj procjeni ide u borbu za opstanak.
Trenutna ekipa po mojoj procjeni ide u borbu za opstanak.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Moras shvatit da u Celiku trenutno nema para plate su mizerija ,pa nece momak vjecno igrat za kikiriki i onda mora kod oca radit kao mehanicar.
Hajmo sad avi koji su otusli iz Zenice u Njemacku za eurima da se vrate ovde na minimalac e to ti je isto

Nije istina da su plate mizerija, nemojte ovdje neistine iznositi. Nije mjesto da se priča o platama, a pogotovo iznositi laži da su plate mizerija u Čeliku. Svako ima onoliko koliko zaslužuje. Ne igra Čelik Premijer ligu pa da izdvaja po 2-3-4-5 hiljada maraka mjesečno za plate igrača.
Porediš žabe i babe s drugim dijelom teksta.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
A ako ti kažem da ima više sad u Čeliku nego što mu nude gore?
Šaba nastavlja s onim što je započeo prije 10g i treba ga pljuvat gdje god da ga se sretne.
Još su mi gori ovi naši. Na prvu ponudu odma skaču, a svi smo ih dizali u nebesa.
Kroz ovo se vidi kolika su gospoda Feno, Libe itd.
Takve ljude treba cijenit, a ovima dobro zapamtit. Čuj željo

-
- Kontakt:
Ne zamjeram mu sto ide, zamjeram mu sto ide u Zeljeznicar.
Kako god, ako predje zelim mu sto manje povreda i da sa svojim novim klubom igra federalnu ligu sljedece sezone.
Kako god, ako predje zelim mu sto manje povreda i da sa svojim novim klubom igra federalnu ligu sljedece sezone.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Porediti igrače koji su otisli u Njemačku (ili radnike da rade) sa igračima koji iz Čelika predju u želju je cirkus.
Pišam svakog igrača želje makar Džeko tamo igrao a izdajice ponajviše.
Ko želi neka mu pruži podršku, ima na to pravo, kao i svakom igraču koji uradi sličan potez, ali imam i ja pravo da ih pljujem i želim sve najgore u karijeri.
Naravno gore napisano važi ukoliko momak dovrši transfer..
SAMO ČELIK !
Jos jedna etiketa adilovic i gotovo
Proslo je godina od toga, jos mu nije niko halalio, a niti ce, vazda supak za citav zivot. A u selji ga se i ne sjecaju, nije njihov logicno.
Proslo je godina od toga, jos mu nije niko halalio, a niti ce, vazda supak za citav zivot. A u selji ga se i ne sjecaju, nije njihov logicno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Siguran sam da Eldar čita forum, ovo je Eldare samo ako potpišeš
Još je naš igrač nećemo sa lošim riječima

Još je naš igrač nećemo sa lošim riječima

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Eto sve najbolji igraci i talenti 1LF se nude Celiku nemozemo se odlucit kojeg cemo pa ev i poceli pripreme bez pojacanja ma hajde bolan pa i mi zivimo u ovom gradu i vise manje sve se zna,imamo prijatelje isto tako poznajemo i igrace i njihove roditelje.laudrop je napisao/la: ↑30 jan 2024, 18:18Nije istina da su plate mizerija, nemojte ovdje neistine iznositi. Nije mjesto da se priča o platama, a pogotovo iznositi laži da su plate mizerija u Čeliku. Svako ima onoliko koliko zaslužuje. Ne igra Čelik Premijer ligu pa da izdvaja po 2-3-4-5 hiljada maraka mjesečno za plate igrača.
Nije momak zasluzio ovoliko zlobe i komentara mi smo truhla sredina
Klub se trenutno očigledno opredijelio da racionalizira troškove prvog tima kako bi lakše finansijski izgurao polovinu godine. Nikad ne znaš šta se kuha na ljeto.convict35 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 18:54Eto sve najbolji igraci i talenti 1LF se nude Celiku nemozemo se odlucit kojeg cemo pa ev i poceli pripreme bez pojacanja ma hajde bolan pa i mi zivimo u ovom gradu i vise manje sve se zna,imamo prijatelje isto tako poznajemo i igrace i njihove roditelje.laudrop je napisao/la: ↑30 jan 2024, 18:18Nije istina da su plate mizerija, nemojte ovdje neistine iznositi. Nije mjesto da se priča o platama, a pogotovo iznositi laži da su plate mizerija u Čeliku. Svako ima onoliko koliko zaslužuje. Ne igra Čelik Premijer ligu pa da izdvaja po 2-3-4-5 hiljada maraka mjesečno za plate igrača.
Nije momak zasluzio ovoliko zlobe i komentara mi smo truhla sredina

Kojem to igraču ne bi bila čast igrati za Čelik? Taj neki Hrelja je bio najbolji igrač ove lige pa je odbio Stupčanicu radi Čelika. Mani se ti šuplje priče i negative u svom životu buraz. Svaka rečenica ti je negativa, ne znam da si nešto pozitivno napisao ovdje.
-
- Kontakt:
Nije ni Čelik zaslužio da je neki igrač iznad njega.
Pusti ga bolanlaudrop je napisao/la: ↑30 jan 2024, 18:57Klub se trenutno očigledno opredijelio da racionalizira troškove prvog tima kako bi lakše finansijski izgurao polovinu godine. Nikad ne znaš šta se kuha na ljeto.convict35 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 18:54Eto sve najbolji igraci i talenti 1LF se nude Celiku nemozemo se odlucit kojeg cemo pa ev i poceli pripreme bez pojacanja ma hajde bolan pa i mi zivimo u ovom gradu i vise manje sve se zna,imamo prijatelje isto tako poznajemo i igrace i njihove roditelje.laudrop je napisao/la: ↑30 jan 2024, 18:18
Nije istina da su plate mizerija, nemojte ovdje neistine iznositi. Nije mjesto da se priča o platama, a pogotovo iznositi laži da su plate mizerija u Čeliku. Svako ima onoliko koliko zaslužuje. Ne igra Čelik Premijer ligu pa da izdvaja po 2-3-4-5 hiljada maraka mjesečno za plate igrača.
Nije momak zasluzio ovoliko zlobe i komentara mi smo truhla sredina![]()
Kojem to igraču ne bi bila čast igrati za Čelik? Taj neki Hrelja je bio najbolji igrač ove lige pa je odbio Stupčanicu radi Čelika. Mani se ti šuplje priče i negative u svom životu buraz. Svaka rečenica ti je negativa, ne znam da si nešto pozitivno napisao ovdje.
Samo neku negativu prosipaju
A prvi će dizat upravu i klub u nebesa ako bude na ljeto nesto sto se i ja nadam da ce biti
Ovo nije negativno nego trenutno realno htjeli mi to priznat ili ne,nikad nigdje nisam napisao nesto protiv uprave ili Celika .laudrop je napisao/la: ↑30 jan 2024, 18:57Klub se trenutno očigledno opredijelio da racionalizira troškove prvog tima kako bi lakše finansijski izgurao polovinu godine. Nikad ne znaš šta se kuha na ljeto.convict35 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 18:54Eto sve najbolji igraci i talenti 1LF se nude Celiku nemozemo se odlucit kojeg cemo pa ev i poceli pripreme bez pojacanja ma hajde bolan pa i mi zivimo u ovom gradu i vise manje sve se zna,imamo prijatelje isto tako poznajemo i igrace i njihove roditelje.laudrop je napisao/la: ↑30 jan 2024, 18:18
Nije momak zasluzio ovoliko zlobe i komentara mi smo truhla sredina![]()
Ja bi najsretniji bio da smo giganti ali trenutno smo to sto jesmo ,krpimo se i pokrivamo koliko mozemo i trebamo,ne zivim u oblacima kao neki ovde,dosta mi imamo posla da budemo na nivou klubova PL .
Idemo dobrim putem malim ali sigurnim koracima a sto se tice igraca pa teskk cemo mi zadrzavat igrace od ovih vukova iz PL.
Dobro su gore pisali iskesaj se i daj profi ugovor i siguran si ali to opet nas vraca na ovo gore sto sam pisao FINANSIJE nas hebu ali nadat je se od iduce sezone da ce bar 80% ekipe imat profi ugovor
Imamo svi izvještaj i piše koliko se izdvojilo na plate, s toga nema tu neistina nikakvih, da se ne lazemo trenutno jesu male, da nisu nebi bili tu gdje jesmo i nebi raspolagali s tim sto imamo i to je tako sada realno stanje, ali to je sve opravdano jer sportski segment ove sezone nije bio prioritet, zna se sve zašto, negdje nešto mora trpiti pa tako i plate, ali smo bliži dugoročnom cilju, već od iduće sezone ide ozbiljnija priča što se plata tiče i općenito sportskog segmenta.
- nicazedobagro
- Kontakt:
Povodom prestanka širenja dezinformacija i konkretnog izvještavanja, kontaktirali smo Avdiju Vršajević kako bismo doznali više informacija o transferu Eldara Sivca u FK Željezničar, intervju prenosimo u cijelosti:
“Ja mislim da nije vrijeme da se na zimu ide negdje. Smatram da će polusezona biti jako bolja za Čelik i da će se puno stvari popraviti. Ova djeca ukoliko žele trebaju ići tek na ljeto, na zimu je sigurno pogrešan korak i to nije dobar korak za njihovu karijeru. Sivac je jako bitan igrač za Čelik i on je potreban Čeliku. Volio bih da on ostane u klubu ali klub mora odlučiti u ovom slučaju dalje korake u dogovoru s igračem jer sve zavisi kolika je želja s igračem da ide i kolika je želja da ostane.
Ja smatram da Sivac ne treba sada ići. Sigurno je spreman odigrati odličnu polusezonu u Čeliku i da na ljeto ukoliko izrazi želju ići negdje kao pojačanje, a ne sada tokom zimskog perioda gdje će biti samo broj.”
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
-
- Kontakt:
Plate su top5 u ligi sigurnoCelicni je napisao/la: ↑30 jan 2024, 20:03Imamo svi izvještaj i piše koliko se izdvojilo na plate, s toga nema tu neistina nikakvih, da se ne lazemo trenutno jesu male, da nisu nebi bili tu gdje jesmo i nebi raspolagali s tim sto imamo i to je tako sada realno stanje, ali to je sve opravdano jer sportski segment ove sezone nije bio prioritet, zna se sve zašto, negdje nešto mora trpiti pa tako i plate, ali smo bliži dugoročnom cilju, već od iduće sezone ide ozbiljnija priča što se plata tiče i općenito sportskog segmenta.
Sivac nije htio potpisat ugovor i niti ga Avdija zeli gurati u Zelju.Plate nisu kikiriki.Kad se vec ne zna, nek se gluposti ne lupaju.
Pa jasno je ko ga gura u Zelju, onaj ko je trenutno u strucnom stabu.Olosi zenicki.
Bez naknade ?? Hmmm, hajde da pustimo da se nesto i desi ozbiljnije oko ove price, pa cemo vidjet onda.
Pa jasno je ko ga gura u Zelju, onaj ko je trenutno u strucnom stabu.Olosi zenicki.
Bez naknade ?? Hmmm, hajde da pustimo da se nesto i desi ozbiljnije oko ove price, pa cemo vidjet onda.
!
Bez naknade za treniranje je ako je slobodan igrač i stariji od 23 godine. Pita se ovdje i klub, bezveze se popljuva momak koji možda i ostane. Bila je pljuvačina i na ljeto, yebo ti nas...bambus je napisao/la: ↑30 jan 2024, 21:48Sivac nije htio potpisat ugovor i niti ga Avdija zeli gurati u Zelju.Plate nisu kikiriki.Kad se vec ne zna, nek se gluposti ne lupaju.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.