NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

laudrop
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la laudrop » 30 jan 2024, 17:57

harden je napisao/la:
30 jan 2024, 17:55
laudrop je napisao/la:
30 jan 2024, 17:53
harden je napisao/la:
30 jan 2024, 17:50

Posteno dijelimo sve :mrgreen:
To je to :urnebes:

Imamagić za pobjedu protiv GOŠK-a i onda put Zenice :tokralju:
Nosim ga na ledjima do Bilinog ako zabije za pobjedu :urnebes:

On ce vam biti backup, Masic starter? Je li jos kod vas Anes?
Da, Mašić kao prvi napadač a Imamagić kao rezervni.

Imamo i prostora na lijevom krilu gdje imamo samo jednog igrača, pa će vjerovatno po potrebi i tu ulazit.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 30 jan 2024, 18:11

Nemoguce kako mi idu na k ovi likovi sto komentarisu po fb, tolike uvrede i za upravu, i za igrace, ne pase im nista. Tacno me nekad bude sramota jer konstantno par istih ljudi pisu sve vezano za klub u komentarima na svakakvim stranicama. Kao oni su najveći i najbolji navijači 🤮

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 jan 2024, 18:12

nebeskasila je napisao/la:
30 jan 2024, 18:11
Nemoguce kako mi idu na k ovi likovi sto komentarisu po fb, tolike uvrede i za upravu, i za igrace, ne pase im nista. Tacno me nekad bude sramota jer konstantno par istih ljudi pisu sve vezano za klub u komentarima na svakakvim stranicama. Kao oni su najveći i najbolji navijači 🤮
Ma ne treba se obazirati na to previse. Imaju neke stranice koje nose naziv NK Jedinstvo i koriste to za licnu promociju a i politicke reklame, vode ih ljudi koji su prije bili u strukturama kluba.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 30 jan 2024, 18:14

Trebamo prijavljivali sve te stranice da se ugase, jer ovo je bas bezveze sto se radi. Ovaj sad jedan Pise da yebe i upravu ovu novu, da ne želi na stadion dok su oni tu, kao voli klub, ali bi radije da su stari lopovi tu, za upravu se jos ne moze nista reci, tek cemo vidjeti, ali ne treba ih bzvz vrijedjati

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 jan 2024, 18:27

GG3 je napisao/la:
28 jan 2024, 18:52
Po meni bolje bi bilo da su ponudili malom Bosnicu (iz Brekovice) dobre uslove da i igra.
Edvin Bosnic? Ako je to taj, ne mozes mu dati bolje uslove od Bubamare...upitno je uopce kako bi se snasao u nogometu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 31 jan 2024, 11:50

Ja mislim da ce se Alen dobro snaci sad, opet je malo iskusniji, nije to los igrac za ovu ligu, i ako ostavi srce na terenu vjerujem da ce nam dobro doci.
A sigurno je i pristao na neke uslove koje mozemo platiti, jer klub gleda da uspara na svaki moguci nacin, tako da ja i ne ocekujem neke vrhunske igrace.
Bitno da rade semafor, pomocni teren, da se malo sve te stvari odrade i poprave, jer 20 godina se nista nije radilo. Cak da se borimo za PL ne vrijedi nam nista kad nam se tribina prepolila preko pola. Svejedno mi hocemo biti 3. na tabeli ili 9.
Ja iskreno vjerujem u ovu upravu, vjerujem da su posteni, sto mi je najbitnije. Prvi razlog je sto vidim koliko ljudi napadaju ovu upravu, odmah znaj da su dobri, ali ne i podobni. I mislim da ce uspjeti uraditi nesto uz pomoc gradonacelnika. Cak to i jesu njegovi ljudi preko kojih ce gurati Jedinstvo.
Kad se rijesi pomocni teren, poboljsaju uslovi, vrate dugovi, poprave uslovi na stadionu, tek tad bi mogli neku ekipu sklapati da budemo stabilan prvoligas. Kad budemo 3-4 sezone stabilni, da se ne borimo za opstanak, tad mozemo razmisljati o necem vecem. Do tad su sve pusti snovi

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 31 jan 2024, 11:52

Ispravno razmisljanje drug, pogotovo taj dio sto se vidi ko ih pljuje :salut:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 31 jan 2024, 11:59

harden je napisao/la:
31 jan 2024, 11:52
Ispravno razmisljanje drug, pogotovo taj dio sto se vidi ko ih pljuje :salut:
Ma vidi se sve, ne bih nikog imenovao, ali mislim da ako vole ovaj klub 1% ne trebaju to raditi, pljuvati po nekom bez potrebe. Kakve su sve osobe bile u klubu, koliko su unistavali klub pa ih nismo pljuvali. Pa predsjednik kluba je rekao koliko su ljudi prije njega krali u klubu, i sta su sve radili, i niko nije rekao nista na to sve. Ni jedan komentar, ni jedna objava o lopovima u Jedinstvu, previse su jaki, previse imaju svojih podanika i to mi je krivo, zato klub nikad nece moci funkcionisati jer ova uprava da nas uvede u PL doci ce opet stari lopovi

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 31 jan 2024, 15:24

Slažem se da je u ovome trenutku najbitnije unaprijediti infrastrukturu koja je u očajnom stanju. Postavljanje semafora je super vijest, nadam se da će i atletska staza biti odrađena po propisima, jer ulaganja da bi je koristili samo rekreativci su neopravdana. Kako već godinama nemamo pomoćnog terena izgradnja istog je veliki pomak naprijed, iskreno se nadam da će se iznaći sredstva da se napravi par redova tribine uz pomoćni teren kako bi se mogle pratiti prijateljske utakmice, utakmice mlađih kategorija i treninzi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 31 jan 2024, 15:25

NeRi_K je napisao/la:
31 jan 2024, 15:24
Slažem se da je u ovome trenutku najbitnije unaprijediti infrastrukturu koja je u očajnom stanju. Postavljanje semafora je super vijest, nadam se da će i atletska staza biti odrađena po propisima, jer ulaganja da bi je koristili samo rekreativci su neopravdana. Kako već godinama nemamo pomoćnog terena izgradnja istog je veliki pomak naprijed, iskreno se nadam da će se iznaći sredstva da se napravi par redova tribine uz pomoćni teren kako bi se mogle pratiti prijateljske utakmice, utakmice mlađih kategorija i treninzi.
Tribina na pomocnom terenu je realno bezveze trosak u ovom trenutku, ima puno prioritetnijih stvari. Ko ce gledati navedene stvari, pa nismo Hajduk.

Da je malo usminkati glavnu tribinu, okreciti stepenice i ostalo, makar neku kozmeticku promjenu napraviti, vjerujem da ce i biti ali ne moze sve preko noci.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 31 jan 2024, 15:43

harden je napisao/la:
31 jan 2024, 15:25
NeRi_K je napisao/la:
31 jan 2024, 15:24
Tribina na pomocnom terenu je realno bezveze trosak u ovom trenutku, ima puno prioritetnijih stvari. Ko ce gledati navedene stvari, pa nismo Hajduk.

Da je malo usminkati glavnu tribinu, okreciti stepenice i ostalo, makar neku kozmeticku promjenu napraviti, vjerujem da ce i biti ali ne moze sve preko noci.
Sve kreće od omladinskih kategorija, mislio sam na par betonskih redova maksimalno 20tak metara i to i nije neki trošak, a ako se ne napravi sada neće se nikad ni napraviti.

Velika/glavna tribina se ne može ušminkati, jer je u raspadu, šminkanje bi bilo samo bacanje para, silazim niz stepenice i gledam kako ću propasti u disco :) nema tu nažalost šminkanja.

Po meni je van svake pameti raditi polovično stvari, jer je to neopravdano ulaganje novca.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 31 jan 2024, 18:01

Pitanje je vremena kad ce u potpunosti zatvoriti veliku tribinu. Ono je sve rizik, sreca je pa ne dolazi puno naroda na utakmice, da dodje svaku utakmicu 5000 vjerujte da bi ispao problem. Ja ne znam da li iko gleda stubove na kojima je tribina i da li to moze drzati sve ono. Bolje je i zatvoriti nego da se sta desi.
Nek rade jedno po jedno, bolje i to nego nista. Da su svi radili tako unazad 10 godina sve bi to bilo rijeseno.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 31 jan 2024, 18:12

NeRi_K je napisao/la:
31 jan 2024, 15:43
Sve kreće od omladinskih kategorija, mislio sam na par betonskih redova maksimalno 20tak metara i to i nije neki trošak, a ako se ne napravi sada neće se nikad ni napraviti.
Krece, pa bolje im napraviti bolje uslove za trening i svlacione nego tribine.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 01 feb 2024, 18:12

Ne znam kome bi se pravile te tribine, jer malo ko da dodje na utakmicu da gleda, a ne jos na trening. Nije skupo da se napravi par redova od betona, ali mislim da od toga nema nista. Trebaju gledati da se ulizu savezu da dobijemo glavni teren, pa pola utakmica kod kuce se ne mogu igrati koliko je los teren. Ima tu stvari da se radi dan noc, ali hajde jedno po jedno. Uvijek se nadamo boljem vec godinama

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 02 feb 2024, 08:19

To je samo moje mišljenje vezano za par redova tribine na pomoćnom terenu iza kojeg stojim. Nakon što se napravi pomoćni teren omladinske kategorije i prijateljske utakmice seniorske ekipe bit će prebačene tamo, na tim utakmicama uvijek ima od 50 do 200 ljudi, tako da je opravdano napraviti par redova tribine. Slažem se ja da ima masu prioriteta, ali kod nas ako se odmah nešto ne odradi znaj da to od toga u narednih 50 godina nema ništa.

Ja npr. mislim da je van svake pameti postavljati atletsku stazu oko onakvog glavnog terena, pa će se taj isti teren nekad u budućnosti raditi i ta atletska staza će biti uništena.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 02 feb 2024, 10:03

NeRi_K je napisao/la:
02 feb 2024, 08:19
To je samo moje mišljenje vezano za par redova tribine na pomoćnom terenu iza kojeg stojim. Nakon što se napravi pomoćni teren omladinske kategorije i prijateljske utakmice seniorske ekipe bit će prebačene tamo, na tim utakmicama uvijek ima od 50 do 200 ljudi, tako da je opravdano napraviti par redova tribine. Slažem se ja da ima masu prioriteta, ali kod nas ako se odmah nešto ne odradi znaj da to od toga u narednih 50 godina nema ništa.

Ja npr. mislim da je van svake pameti postavljati atletsku stazu oko onakvog glavnog terena, pa će se taj isti teren nekad u budućnosti raditi i ta atletska staza će biti uništena.
Uspjeh svega du pomocni terenu i uslovi za rad mladji kategorija. Samim tim privlacis djecu i roditelje i na utakmicama mladi uzrasta mozes zaradit na picu i Hranu da platis troskove. Tako da je i ispravno uraditi 2-4 reda tribine za gledat, moze biti i Montazna samo da je ispod dobra betonska ili neka druga podloga.

Stadion ovakav je ne odrziv , sad sta je rijesenje neznam.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 02 feb 2024, 10:30

Kad cujem omladinske kategorije ospem se. U Bosni, a pogotovo u Bihacu. Ne znam ko se u komplet drzavi oslanja na nekakve omladinske kategorije nit sta kvalitetno te kategorije izbacuju. Imao si prije 10-15 godina u gradu masu nekakvih omladinskih skola i klubova, pa si kuburio u istom mjestu. A nije da su morali na Pljesevicu na trening i da su sutali izduvane lopte.

Sad pogotovo nemas ni priblizno jednak bazen ljudi kao prije, da se na to oslanjas.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 02 feb 2024, 10:58

Kajzer10 je napisao/la:
02 feb 2024, 10:30
Kad cujem omladinske kategorije ospem se. U Bosni, a pogotovo u Bihacu. Ne znam ko se u komplet drzavi oslanja na nekakve omladinske kategorije nit sta kvalitetno te kategorije izbacuju. Imao si prije 10-15 godina u gradu masu nekakvih omladinskih skola i klubova, pa si kuburio u istom mjestu. A nije da su morali na Pljesevicu na trening i da su sutali izduvane lopte.

Sad pogotovo nemas ni priblizno jednak bazen ljudi kao prije, da se na to oslanjas.
Pa to jeste kod nas i problem, nasu neki skola fudbala djeca se Raspu, nemas kvalitetnog trenerskog kadra, roditelji umisle da su im djeca poslije tri treninga Dzeko ili Messi i dobijes na kraju jedno veliko NISTA .
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 feb 2024, 14:38

Atletska staza je i za mene glupost, jer bas trenutno te pare su mogli preusmjeriti na nesto drugo, al hajde ne radi to klub nego grad. Zna li se koliki ce biti taj pomoćni teren? Kad ce biti gotov semafor? Ima li novih igraca, nigdje nista nema

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 feb 2024, 14:59

nebeskasila je napisao/la:
02 feb 2024, 14:38
Atletska staza je i za mene glupost, jer bas trenutno te pare su mogli preusmjeriti na nesto drugo, al hajde ne radi to klub nego grad. Zna li se koliki ce biti taj pomoćni teren? Kad ce biti gotov semafor? Ima li novih igraca, nigdje nista nema
Semafor bi trebao biti ovo koji dan gotov, sigurno do te utakmice sa Goskom da je spreman za uporebu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.