Ma brate ne vidim problem u tom transferu, ako se i realizuje. Domaci mlad igrac na deficitarnoj poziciji. Imas Beganovica koji je prvi izbor i Kyeremeha kojem nije prirodna pozicija + stranac. Jbg, nekad ce nam trebat jaci/iskusniji vezni red i napad (npr Julardzija - Matanovic - Mustafic), pa cemo kao u21 igraca gurnut tog desnog beka, sto da ne. Bekovi u 90% situacija zavrse utakmicu, veznjake mijenjas radi taktike, krila i napad isto, al bekovi uglavnom igraju do kraja.zlo87 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 14:09Znaci po tvom misljenju, svaki igrac koji prodje njemacku skolu fudbala, moze igrati u nasoj ligi?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑30 jan 2024, 14:07sa genima oca, skolom fudbala kakva je njemacka, ako ne moze igrati u BH premijer ligi onda nek definitivno okaci kopacke o klin. Ili ce biti top ili flop. Jel ga ko gledao u mladoj repki?zlo87 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 14:01
Kakvu kontrauslugu moze dati Hasan Salihamidzic i gdje mali ima ime? Takav nacin razmisljanja nas i ****. Ima on isto ime i prezime i u Njemackoj, pa ne vidim da se nesto se naigrao, jer jednostavno nije kvalitet. Klub iznad svakog pojedinca. Konekcije treba stvarati, ali ne nacin na koji ti zelis, jer se na taj tvoj nacin na dostojanstvo i ime naseg kluba baca ljaga.
Eto ako Mirvic nema konekcija i treba mu Braco onda ga sajpi..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
samo gurati durakovica i beganovica na bekove narednih par godina, to je pod moranje, nista ne mjenjati na tim pozicijama.
NEMA NAZAD
Da se lik zove pero perić I da igra za nasu mladu reprezentaciju I pri tome je prosao bajernovu omladinsku skolu sve bi bilo OK u njegovom dolasku kod nas zar ne? Shvatate? Ok idemo dalje. Šta je nova tema za razglabanje ovo smo prežvakali.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nisam ga nikad gledao, pa o igrackim kvalitetima ne mogu. Barem po CV-u, cini se da nigdje nije uspio da se nametne i nesto pokaze. Ne vidim nikakav problem da ga se dovede izmedju ostalog i zbog nekih relacija s Hasanom. Da se bivsi SD i legenda Bayerna samo pojavi na tribinama ponekad, to je plus za nas klub.
Brate dragi koju dramu pravite oko momka, nije ni potpisao, mozda lik ode u neki znj klub, vi 10 stranica ispisali. Okej nema neki CV, okej neka dodje nek se bori nek se pokaze, mislim Beganovic je svakako prvi izbor, vidjeli smo da i Kyeremeh moze tu biti neki osigurac. Ako Nick dodje neka ga, u21 igrac, nek se izbori i pokaze sta zna.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nick je smiješan igrač. Pratim omladinske lige Njemačke pa sam ga gledao par puta u U-19. Valjda je najbolji dokaz da je ofiran to što se nije mogao nametnuti ni u Bayern II (regionalna liga), ni u ovim ofirnim klubovima u Italiji i USA.
Gledajući ostale transfere Ibričića i Rožmana, mislim da od ovoga nema ništa. Bezveze se šupljira.
Gledajući ostale transfere Ibričića i Rožmana, mislim da od ovoga nema ništa. Bezveze se šupljira.
The saddest thing in life is wasted talent.
Otac nije isto što sin, a ni obratno. Nisam se previše zadavao, a niti me nešto posebno briga, ali koliko sam uspio upratiti, Nick ima 16 utamica, bez učinka, sa 20 godina.
Ako je to dovoljno za akviziciju, onda neka ga. Nit ću ja njemu račune plaćat, a nit će on meni.
Ako je to dovoljno za akviziciju, onda neka ga. Nit ću ja njemu račune plaćat, a nit će on meni.
- f0rest1946
- Kontakt:
Auh kud mi nismo zaganjali Toni Šunjica, ide u Zrinjski..
Ma realno 35 godina, utakmica zadnja prije pola godine... Top je on, ali iz vremena reprezentacijef0rest1946 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 15:23Auh kud mi nismo zaganjali Toni Šunjica, ide u Zrinjski..
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
"Nije se naigrao u Njemackoj"zlo87 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 14:01Kakvu kontrauslugu moze dati Hasan Salihamidzic i gdje mali ima ime? Takav nacin razmisljanja nas i ****. Ima on isto ime i prezime i u Njemackoj, pa ne vidim da se nesto se naigrao, jer jednostavno nije kvalitet. Klub iznad svakog pojedinca. Konekcije treba stvarati, ali ne nacin na koji ti zelis, jer se na taj tvoj nacin na dostojanstvo i ime naseg kluba baca ljaga.Antikloc je napisao/la: ↑30 jan 2024, 09:35A naravno da ne bi bio pojacanje. Ne bi se ni doveo da bude pojacanje. Nego iz marketinskih razloga ,ima mali ime i da produbis konekcije sa Hasanom. Kao kad ti haver ima sina ,glupog ko qurac ,s dvije lijeve ruke ali ga zaposlis ,da haveru izadjes u susret i onda cekas kontrauslugu.zlo87 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 23:21Ne znam zasto bi Nick Salihamidzic bio dobro pojacanje za Sarajevo. Bolje bi pojacanje bio Radovac. Nadam se da nije u opticaju. Ovi sto brane takav potez du klasicni primjer nase neobjektivnosti. Nakon prvih kikseva ce se to sve na nos nabijati, ako je istina, naravno.
Fakat mislite da bi dolazio u Bosnu da se naigrao tamo.
Vi kao znate kakav su mu ugovor ponudili. Mozda ce doci za male pare, nek se pokusa, nista to nece kostat klub.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bas tako. I meni na prvu jooj kud mi nismo.. Ali nama treba nova, svjeza krv, pred kojim su ti putevi s kojih se Sunjic upravo vratio..Dave je napisao/la: ↑30 jan 2024, 15:27Ma realno 35 godina, utakmica zadnja prije pola godine... Top je on, ali iz vremena reprezentacijef0rest1946 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 15:23Auh kud mi nismo zaganjali Toni Šunjica, ide u Zrinjski..
do veceg belaja da docekamo aBd Saraj´vo u evropi i s mirom me umotajte u cefine

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Izgleda da Salihamidžić ne zna ništa o našoj ponudi.
Ma njegova budućnost je neki reality na švabskom RTL-u. Idealan profil ličnosti za to.
The saddest thing in life is wasted talent.
Od malena za sva vremena

Zadnja izmjena: Chony533, dana/u 04 jul 2024, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Obuci kopačke vidiš kakv si majstor
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
joj doktora.. Renane, neee ali oprosteno ti je jer si ti striker

- 1 9 4 6 -
Renane jos si ti zelen 

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ode renan kod ferhatovića na 10
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, hase73, Hazre i 66 gostiju.