Olimpik Sarajevo

Mukiol
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Mukiol » 01 jun 2009, 20:07

alan ford 26 je napisao/la:Ma kakav olimpik, njih ce mlatit i Zeljo i maleni na svakoj tekmi, ne vjerujem da se mogu ukljuciti u borbu za titulu, plafon do 5 mjesta ili nesto kao Zeljo ove sezone, znaci slabo, subjektivno misljenje
Vidjecete sta ce cika Gracic da napravi od olimpika nece mu biti ravan ni zeljo ni sarajevo... :!:
mB!

green union
Kontakt:

Post Postao/la green union » 01 jun 2009, 20:27

cekamo sezonu :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jun 2009, 20:29

green union je napisao/la:cekamo sezonu :lol: :lol:
Nego hocetel vi Unioni biti zajedno na tribini sa ovom agenturom ili ti ga Vukovima kako se vec zovu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 01 jun 2009, 20:34

green union je napisao/la:cekamo sezonu :lol: :lol:
Zar ti nije lakše za Barcu onda navijati ?

Serem se ja na takve navijače...
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 01 jun 2009, 20:37

Mukiol je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Sta vi mislite da se ekipa moze uigrat tek tako. Cuj ostala 4 levata a ostalo raspustio.
Sumnjiv je taj Gracic do bola :?
Misli sta hoces prijatelju, al vidjeces kada dovede onih afrikanaca, brazilaca pa kad zaigraju, al je sigurno da ce dovesti sjajne igrace za nastavak pa kad olimpik bude u vrhu tabele onda ces ti tak biti cudno sta radi doktor gracic ;)
Doktor Gracic :shock:
Nisi ti uredu druze :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 01 jun 2009, 22:12

I da dodu afrikanci kenici i ostali,kako ce to da sve zajedno djeluje :?:

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 02 jun 2009, 13:54

dijasporac je najjaci

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 02 jun 2009, 19:19

nevjerujem da ce gracic otpustiti vecinu igraca...morao bi u roku nekoliko dana naci kvalitetnije zamjene sto je veoma tesko i trebalo bi vremena da se ti novi igraci uigraju...na kraju krajeva nebi bilo ni korektno od gracica da nogira igrace koji su odveli olimpik u PL,ljudi su ipak nesto uspjeli, i kada bi ih sada otjerao osjecali bi se ko smece (a tako i jest,dok su mu trebali dobri su bili,a da nije bilo ovih igraca olimpik nikad nebi vidio PL) takodjer nevjerujem da bi bili "kanta za sutanje" jer su suvereno prosli kroz prvu ligu federacije i mislim da bi dosta dobri bili u PL,sa ovim igrackim kadrom bi bili sigurno u gornjem djelu tabele...

jel u ove igrace spadaju kajtaz i a.rascic?
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 02 jun 2009, 19:58

HARIS XXL je napisao/la:nevjerujem da ce gracic otpustiti vecinu igraca...morao bi u roku nekoliko dana naci kvalitetnije zamjene sto je veoma tesko i trebalo bi vremena da se ti novi igraci uigraju...na kraju krajeva nebi bilo ni korektno od gracica da nogira igrace koji su odveli olimpik u PL,ljudi su ipak nesto uspjeli, i kada bi ih sada otjerao osjecali bi se ko smece (a tako i jest,dok su mu trebali dobri su bili,a da nije bilo ovih igraca olimpik nikad nebi vidio PL) takodjer nevjerujem da bi bili "kanta za sutanje" jer su suvereno prosli kroz prvu ligu federacije i mislim da bi dosta dobri bili u PL,sa ovim igrackim kadrom bi bili sigurno u gornjem djelu tabele...

svi su dobili papire, mislim slobodni su igraci osim Vidovica, Kurte i Suljevica...:D:D

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 02 jun 2009, 20:06

Nemoj tako Harise, ipak je to "doktor" Gracic ko sto rece Mukiol :mrgreen:
svi su dobili papire, mislim slobodni su igraci osim Vidovica, Kurte i Suljevica...
I Pelaka.
010 ISN'T JUST A CODE

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 02 jun 2009, 20:17

iskreno i realno mozemo mi pricati sta hocemo ali ce olimpik biti jaci i od zelje i od sarajeva,jbg ako se sta u zelji i sarajevu ne promijeni tako ce biti...a sto se tice green uniona svi znamo da su placenici ali mi je fkt drago da dobijemo konkurenciju,nadam se da vas ima bar 50...

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 03 jun 2009, 00:24

HARIS XXL je napisao/la:nevjerujem da ce gracic otpustiti vecinu igraca...morao bi u roku nekoliko dana naci kvalitetnije zamjene sto je veoma tesko i trebalo bi vremena da se ti novi igraci uigraju...na kraju krajeva nebi bilo ni korektno od gracica da nogira igrace koji su odveli olimpik u PL,ljudi su ipak nesto uspjeli, i kada bi ih sada otjerao osjecali bi se ko smece (a tako i jest,dok su mu trebali dobri su bili,a da nije bilo ovih igraca olimpik nikad nebi vidio PL) takodjer nevjerujem da bi bili "kanta za sutanje" jer su suvereno prosli kroz prvu ligu federacije i mislim da bi dosta dobri bili u PL,sa ovim igrackim kadrom bi bili sigurno u gornjem djelu tabele...

pa otpustit ce ih sve zato sto oni i nisu doveli olimpik do premijer lige vec pare drug.lopovska posla.

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 04 jun 2009, 16:03

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 04 jun 2009, 16:23

RK Gradacac je napisao/la:Nemoj tako Harise, ipak je to "doktor" Gracic ko sto rece Mukiol :mrgreen:
svi su dobili papire, mislim slobodni su igraci osim Vidovica, Kurte i Suljevica...
I Pelaka.
hahahahahahahahah fakat me nasmijavas...pa nemoras bolan sve shvatati bukvalno on je doktor u prenesenom znacenju poredenje ili ti metafora vidim da si los iz knjizevnosti i bosanskog jezika trebas malo instrukcija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mB!

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 04 jun 2009, 19:43

Mukiol je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Nemoj tako Harise, ipak je to "doktor" Gracic ko sto rece Mukiol :mrgreen:
I Pelaka.
hahahahahahahahah fakat me nasmijavas...pa nemoras bolan sve shvatati bukvalno on je doktor u prenesenom znacenju poredenje ili ti metafora vidim da si los iz knjizevnosti i bosanskog jezika trebas malo instrukcija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mogu ga poducit,10 maraka na sat

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 04 jun 2009, 22:35

Mukiol legenda si :)
010 ISN'T JUST A CODE

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 jun 2009, 12:25

sad je olimpik premijerligas nemojte se sa njim zezati
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 06 jun 2009, 14:30

FK Sarajevo je napisao/la:sad je olimpik premijerligas nemojte se sa njim zezati
Ne brini necemo,sad na Koševo svaku domacu utakmicu,trebamo kupiti transparent :D :lol:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 jun 2009, 16:05

Olimpik u srcu je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:sad je olimpik premijerligas nemojte se sa njim zezati
Ne brini necemo,sad na Koševo svaku domacu utakmicu,trebamo kupiti transparent :D :lol:
jedino sto cete se boriti za opstanak nemozes sa juniorima igrati ligu sam znas nemogu kurtm,vidovic,pelak,suljevic,prlic,simcevic sami drzati ekipu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 08 jun 2009, 12:21

FK Sarajevo je napisao/la:
Olimpik u srcu je napisao/la:
jedino sto cete se boriti za opstanak nemozes sa juniorima igrati ligu sam znas nemogu kurtm,vidovic,pelak,suljevic,prlic,simcevic sami drzati ekipu
Olimpik obezbjedio Pl.4-1 izgubili protiv Viteza, al nema veze

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.