FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uvijek kada najmanje očekuješ od igrača on bude najbolji. Ali važno je nešto tisra, da ne prođe dan tek onako. 

U startu je dočekan na nož zbog prezimena, dalje iz nekog razloga što pobjednici ne vole Hasana pa odmah i mržnja na sina. Da se razumijemo momak je prošao školu Bayerna, otišao u 2 ili 3nligu Italije nije se snašao. Logičan slijed jeste i opravdana sumnjam u vezi njegovih igračkih kvaliteta, dodatno ulje na vatru dodaje i Mario Crnički koji je došao nama, da bi na kraju otišao na posudbu u drugi klub Mladost ako se ne varam.
Dovesti ga prvo na probu, ako se pokaže može i gotovo. Previše se brinete o stvarima u vezi kluba jer nemate nikakvu moć niti glas u istom. Svako od nas ima svoje probleme pa hajmo ih rješavate, a za igrački kadar imaju ljudi plaćeni za to.
Dovesti ga prvo na probu, ako se pokaže može i gotovo. Previše se brinete o stvarima u vezi kluba jer nemate nikakvu moć niti glas u istom. Svako od nas ima svoje probleme pa hajmo ih rješavate, a za igrački kadar imaju ljudi plaćeni za to.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
Puno se pecate na komentar covjeka koji kaze "nikad od Andjusica igraca, ne svidja mi se kako trci"
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Svašta ti ovdje nadrobi. Ali ne bih ja dalje sa tobom, svako ima pravo na svoje mišljenje. Samo da ti kažem, ono što je pružao u repki je SABOTAŽA, i neka mu je r. Ćelo spuco šamarčinu (a ne šamar kako ti kažeš). Itekako je to zaslužio još i davno prije toga.Pantelija je napisao/la: ↑29 jan 2024, 16:52Au ja ne znam koliko ti imas godina ali evo samo utakmica na marakani, tu je bio daleko najbolji, na koševu danska, opet najbolji...eccehomo je napisao/la: ↑29 jan 2024, 15:44Ti i dalje nastavljaš da se provaljuješ, kakvim blokadama, kaznama i p. materinama. Pa svako zna da ono što je pružao u reprezentaciji bolje bi bilo da nije ni igrao. On jednostavno za repku nije davao ni 30%, uopšte nije htio da se trudi. Navedi mi samo JEDNU njegovu dobru utakmicu u repci, a igrač onakvog renomea i onakvim igrama u Bajernu. On se odazivao, ali jednostavno nije htio da igra za repku, ali kao da je čekao da ga se više ne poziva, a nije htio da samoinicijativno odustane. Pa bolje je partije pružao jedan Džemo Berberović. Braco je, doduše za mene, najveće razočarenje u reprezentaciji.Pantelija je napisao/la: ↑29 jan 2024, 14:27Prvo, Hasana zvati izdajnikom, covjeka koji je a to lično znam, znao pod blokadama igrati za Bosnu i rizikovati kaznu u Bayernu, kojeg docekaju mafijaši i reketiraju, koji je svaku bitnu utakmicu bio najbolji igrac i koji je bio na meti mahale, pa tako jedan izvali da je namjerno dobio žuti da ne igra protiv srbije (pa bio najbolji igrač)...
Danas hasan je neko ko je sportski direktor (bio) jednog od najvecih svjetskih klubova, ima i dan danass ogromno povjerenje Juventusovih ljudi i navijaca.
Njegov sin, iskreno ga nisam gledao i nemam pojmam da li je dobar ili loš, ali danas u fudbalu je sasvim normalno da uradis transfer koji ce ti kasnije ili odmah donijeti poveznicu sa nekim.
Dosao ne dosao, to je odluka struke i ako oni misle da je to dobar potez, na kraju kad se podvuče linija, oni su odgovorni
Hasan salihamidzic je u repki igrao 10ku i od njega se ocekivala magija. Hasan je u bajernu bio igrac koji je imao svoju striktnu ulogu koju je rradio tako sto je trčao i radio ono sto mu se kaze. Om nikada nije niti bio niti je mogao biti ono sto se od njega očekivalo jer on ne igra to niti je ikada igrao. Isto da sada stavis amara dedića na prednjeg veznog-deserku i onda mu hebes majku sro pojma nema.
Za nasu repku je tada najbolji strijelac bundes lige barbarez igrao stopera....
Hasan salihamidzic je imao tokom cijele karijere ogroman broj ozljeda, igrom slucaja, osoba koja je zaduzena za njegovo liječenje je bio moj rodjak koji je radio u repki i jednom prilikom sam i vidio njegova koljena.. horor. Ukratko.
Covjek je jednu utakmicu primio blokadu par sati prije utakmice ali je na zagrijavanju osjetio bol, pa su ga krpili da zaigea opet, pa kada je otisao u njemacku dobio je opomenu pred raskid ugovora. Nikada on o tome nije htio slova.
Na aerodromu su ga sa djexom uveli u auto reketaši.
Ne serite, koda zivite na islandu a ne u bosni, posebno poslijeratnoj. Hasan je neko ko je milione donirao u ovu zemlju a niko ne zna ni za marku jer nikada nije htio da se to zna, cak i brani da se o tome prica...
Nama i trebaju mediokreti koji kakw po novinama da vole bosnu i da ce poginuti za nju, zagrne se ljiljanima a onda noc pred tekmu u bosni de razvalini zavrsi da dvije kurve u sobi, a hasan u 9 zaspao... Nama trebaju takvi jer smo navikli na take...zato neki pokeraju a neki su sportski direktori najvecih svjetskih klubova.
Zato nam jeste stanje kakvo jwste u drzavi...Hasan je mogao igrati za Njemacku, prvake svijeta, evropske prvake, silu, a odabrao je Bosnu, na njegovu zalost jer nas narod je zahvalan samo onima koji im kurcem oli izbiju
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zahvaljujem, prelistao sam mu malo postove i došao sam do zaključka da nije naš navijač i neće mu biti dozvoljeno pisati na našoj temi.holyman je napisao/la: ↑29 jan 2024, 15:13@mortemhzImajednabrigada je napisao/la: ↑29 jan 2024, 14:03Dovođenje Salihamidzica juniora bi bio samo jos jedan dokaz da Ibro i Rozman nemaju pojma kuda idu i da su podložni štelama i samo tako mali moze doci u klub jer ocito je da se radi o poluamaterskom igracu.
fulio frajer temu, vracaj ga u cumez iz kojeg je provirio, je6em li mu klub za koji navija
Možda i prati Sarajevo, u to ne mogu svakako ulaziti ali definitivno nije naš navijač. Imao je postove i na temi Željezničara i Veleža kao i ogavne postove prema gradu Sarajevu a redovno piše ''vi'' ''vam'' ''selo vas guzi'' ''Sarajevo je pola vlaški klub'' i ostale gadosti.
Sada je sve obrisano, ako bude opet pisao samo prijavite da ga uklonim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la: ↑29 jan 2024, 18:40Zahvaljujem, prelistao sam mu malo postove i došao sam do zaključka da nije naš navijač i neće mu biti dozvoljeno pisati na našoj temi.holyman je napisao/la: ↑29 jan 2024, 15:13@mortemhzImajednabrigada je napisao/la: ↑29 jan 2024, 14:03Dovođenje Salihamidzica juniora bi bio samo jos jedan dokaz da Ibro i Rozman nemaju pojma kuda idu i da su podložni štelama i samo tako mali moze doci u klub jer ocito je da se radi o poluamaterskom igracu.
fulio frajer temu, vracaj ga u cumez iz kojeg je provirio, je6em li mu klub za koji navija
Možda i prati Sarajevo, u to ne mogu svakako ulaziti ali definitivno nije naš navijač. Imao je postove i na temi Željezničara i Veleža kao i ogavne postove prema gradu Sarajevu a redovno piše ''vi'' ''vam'' ''selo vas guzi'' ''Sarajevo je pola vlaški klub'' i ostale gadosti.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Da se Hasan nesto zadavao za repku, pa i nije bas. Bilo je i namjernih crvenih kartona da nemora dolaziti sljedecu itd. Da je mogao vise, mogao je. Ali to opste ne treba da bude razlog uzimanja ili ne uzimanja malog. Da je mali po ovome sto vidim amater, jeste. Nije odigrao kako treba utakmice od vec mu 20 godina. Ali ako ga nude, dovesti ga na probu, pola godine pa sta bude, bude.
U novi boj ...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma neće doći, može njega Hasan utrpati negdje drugo.hz033 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 18:48Da se Hasan nesto zadavao za repku, pa i nije bas. Bilo je i namjernih crvenih kartona da nemora dolaziti sljedecu itd. Da je mogao vise, mogao je. Ali to opste ne treba da bude razlog uzimanja ili ne uzimanja malog. Da je mali po ovome sto vidim amater, jeste. Nije odigrao kako treba utakmice od vec mu 20 godina. Ali ako ga nude, dovesti ga na probu, pola godine pa sta bude, bude.
- TurkishAirlines
Hoce li iko biti dobar za pitare?
Ako se yebe majka Salihamidjicu, iz cista mira jer je neki slinanovic objavio da ce mu sin mozda doci, ovom prilikom bih od srca zelio da Mirvic vise ni marke ne ulozi u klub.
Jer ni feninga ovakvi navijaci ne zasluzuju dobrog klubu.
Ako se yebe majka Salihamidjicu, iz cista mira jer je neki slinanovic objavio da ce mu sin mozda doci, ovom prilikom bih od srca zelio da Mirvic vise ni marke ne ulozi u klub.
Jer ni feninga ovakvi navijaci ne zasluzuju dobrog klubu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Mirvić lajkao post da dolazi Nick...
Napunio nam moderator baterije ,izgleda...MortemHz je napisao/la: ↑29 jan 2024, 18:40Zahvaljujem, prelistao sam mu malo postove i došao sam do zaključka da nije naš navijač i neće mu biti dozvoljeno pisati na našoj temi.holyman je napisao/la: ↑29 jan 2024, 15:13@mortemhzImajednabrigada je napisao/la: ↑29 jan 2024, 14:03Dovođenje Salihamidzica juniora bi bio samo jos jedan dokaz da Ibro i Rozman nemaju pojma kuda idu i da su podložni štelama i samo tako mali moze doci u klub jer ocito je da se radi o poluamaterskom igracu.

-
- Kontakt:
Pustite malog nek se pokaze pa cemo vidjeti i komentarisati.Yebo vas prezime i rodbinske veze vise da vas yebale.Jel se mora svaki igrac na noz docekati,i to pretezno najmanje iz fudbalski razloga.
Nemamo sta izgubiti a bas sam misljenja da ce Nick jako dobro odigrati ako dodje.Itekako skolovan igrac.Ako neko ima argumentovanju tvrdnju zasto je los volio bi da cujem iskreno.Ko mu je babo,odakle je,kakva mu je frizura,ima li tetovazu na vratu,kako izgleda i ostale pitarske nebuloze me ne interesuju
Nemamo sta izgubiti a bas sam misljenja da ce Nick jako dobro odigrati ako dodje.Itekako skolovan igrac.Ako neko ima argumentovanju tvrdnju zasto je los volio bi da cujem iskreno.Ko mu je babo,odakle je,kakva mu je frizura,ima li tetovazu na vratu,kako izgleda i ostale pitarske nebuloze me ne interesuju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Avraaamooovskiii Boluspor vodi 1:0
- TurkishAirlines
Ko da dolazi u Englesku premijer ligu, a ne u PLBiH. Medju najlosijim ligama Evrope.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jan 2024, 19:11Pustite malog nek se pokaze pa cemo vidjeti i komentarisati.Yebo vas prezime i rodbinske veze vise da vas yebale.Jel se mora svaki igrac na noz docekati,i to pretezno najmanje iz fudbalski razloga.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Tako je drugNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jan 2024, 19:11Pustite malog nek se pokaze pa cemo vidjeti i komentarisati.Yebo vas prezime i rodbinske veze vise da vas yebale.Jel se mora svaki igrac na noz docekati,i to pretezno najmanje iz fudbalski razloga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.