Al kako ispade kukavica sa ponudom, odma se vidjelo da ima znanje
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Centre forward
- Kontakt:
Ja sam već u jednoj takvoj, pokušavam od uglavnom kvarnog materijala kojem i ti pripadaš napravit' neke insane. Za njih, sukladno godinama, ima nade, a za tebe, ehhh, imaju ustanove nekog drugog tipa.nerkolfc je napisao/la: ↑29 jan 2024, 18:19njima dvojici I ti bi se trebao prikljuciti u kakvoj ustanovi, malo su ti prioriteti pomijesani.Centre forward je napisao/la: ↑29 jan 2024, 18:03Ljubav prema Fadilu ipak zahtijeva neki hitni konzilijum, tako da glasam za opciju dva.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Zahiragić je gadno sumnjiv u cijeloj ovoj priči poslije zadnjeg curenja informacija, haman da mu je brat blizak Fikret Abdić strukturama u NIPu , što nije dobar znak nikako , doći će do velikog raskola u SDA u skorije vrijeme
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Joj kakav je

Prosjecan muskarac ga u zubima moze nosit... Bitno da seljacina nosi pistolj za pojasom. aBd u Zenicu da ode.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tesko onima od koje ti pokusavas nesto napraviti, ako ti je za ustanove prije onaj koji kaze ja volim nego onaj koji pozeli usmrtiti 10 razlicitih osoba u 10 dana.Centre forward je napisao/la: ↑29 jan 2024, 18:34Ja sam već u jednoj takvoj, pokušavam od uglavnom kvarnog materijala kojem i ti pripadaš napravit' neke insane. Za njih, sukladno godinama, ima nade, a za tebe, ehhh, imaju ustanove nekog drugog tipa.nerkolfc je napisao/la: ↑29 jan 2024, 18:19njima dvojici I ti bi se trebao prikljuciti u kakvoj ustanovi, malo su ti prioriteti pomijesani.Centre forward je napisao/la: ↑29 jan 2024, 18:03
Ljubav prema Fadilu ipak zahtijeva neki hitni konzilijum, tako da glasam za opciju dva.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
- JayCatwright
- Kontakt:
Glupost je da im ovo Arcane nisu priznali, sreca pa uzese pare.
Jao jao, na 25 sek do kraja, Kotiga bio na korak od njih

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Šta je reć' pa nisi još napravio paralelu između GTA VI i ove pucnjave sinoć
Iznenadio me kako je brzo odgovarao

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Čovjek s najrandom postovima na forumu. On napiše što je naumio, nema veze ima li ili nema veze s temom.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Što se ovog ubistva od sinoć na Otoci tiče, više bi odjeknulo u javnosti da je ovaj ubica opalio dva šamara nekoj influenserici nego što je ubio dijete koje iz auta nije izašlo ni krivo ni dužno.
Benjamina će obić roditelje malog, pustit koju suzu i skupit još koji politički bod. I to je to.
Benjamina će obić roditelje malog, pustit koju suzu i skupit još koji politički bod. I to je to.

U Sarajevu itekako odjekne. Sto je dobro radi buduce kazne.CAGarfia je napisao/la: ↑29 jan 2024, 19:06Što se ovog ubistva od sinoć na Otoci tiče, više bi odjeknulo u javnosti da je ovaj ubica opalio dva šamara nekoj influenserici nego što je ubio dijete koje iz auta nije izašlo ni krivo ni dužno.
Benjamina će obić roditelje malog, pustit koju suzu i skupit još koji politički bod. I to je to.![]()
U Krajini mora biti level teroristickog napada da bi nesto odjeknulo.
Ja cash nisam koristio ima mjesecima. Samo kreditnim karticama placam. Kreditne kartice su napravljene da il ti njih iskoristis ili one tebe. Pa sad ko zna znaArtemisFowl je napisao/la: ↑29 jan 2024, 14:48Pametni ljudi inače troše cash, a drže pare na računu. Kad ti bude najpotrebnije zažalit ćeš.muhamedhulk je napisao/la: ↑29 jan 2024, 14:40najvece zlo je nevidljivi novac a kod je to tek na pocetku, kakvo ce sranje da bude kasnije ne mogu ni zamisliti.
evo im ki.a, ja svoju platu u keshu dizem i trosim, samo za ratu ostavim na kartici.

Aleme iznenadio sam se da Arizona i New Mexico ne daju podrsku Texasu iako se ovo njih direktno tiče i imaju mogucnost da dole salju svoje national guard da se hrvaju
O tom Texasu nit pisu americki nit europski mediji.
Samo srpski koji bukvalno kazu da je Texas pozvao Putina za pomoc.
Sve jasno.
Samo srpski koji bukvalno kazu da je Texas pozvao Putina za pomoc.
Sve jasno.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ne znate vi istinu. Ja samo vjerujem šta @Kristijan napiše.
strašnoČetiri dijeteta/momčića, školski drugovi iz 5 gimnazije, maturanti, otišli da jedu i provozaju se i u vožnji sreli ubicu koji im je dobacio, 'sta gledate i smijete se debili' dok su ovi stajali na semaforu kod Montane. Fina djeca, super đaci, neki od njih i sportisti bez ikakvih ekcesa u životu. Djeca su se tu i smijala, zajebavala između sebe u Citroenu, dok je crveno svijetlo bilo i jedan od njih je otvorio prozor i rekao ubici, 'što brate, šta je problem'. U međuvremenu se upalilo zeleno svijetlo, Šuman ih je pretekao i blokirao na tramvajskim šinama, dešavalo se sve u sekundama i ubistvo se desilo na raskrsnici na Otoci, a ne kod Merkura. Jedino je suvozač u Citroenu skontao da ide ka njima sa pištoljem i pobjegao impulsivno. Šuman im je, dok je blokirano auto bilo, uletio na to prazno suvozačevo mjesto, vozača udario i dječaka iza njega (zato su dvojica povrijeđena), a ubio momčića Farisa koji je bio iza suvozačevog mjesta i pobjegao. Dječak koji je jedini pobjegao (suvozač) dok je trčao i bježao koliko ga noge nose, je odmah pozvao policiju. Ponavljam, sve se to dešavalo u sekundama, nisu mogli ni odreagovati, izaći iz vozila ostala trojica...
Ovi su kasnije samo nastavili voziti i došli do Merkura, od adrenalina, na prvu, ovo ubijeno dijete kao i ostala dvojica nisu ni skontali da je ovaj upucan. Do semafora kod Merkura je Faris umro.
Ovo se moglo desiti sinoć svakome...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kakav hebeni bolesnik
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.