FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Realno gledajuci ova direktorica nije dorasla poslu
Od njih niko nije dorastao poslu
-
- Kontakt:
Slazem se potpuno. Niko iz uprave kad im pogledas CV, pa i direktorica nema nesto da ponudi. Ovaj jedan Kovacevic iz uprave je tu isto godinama, cak i kad su bili Hasanbegovic i co. Pogledas mu CV, to je meni smijesno i ne vidim njihov doprinos jednostavno. Samo cesto se moze procitati da se uprava pljuje, sa razlogom, a fakticki ni direktorica nema neki kapacitet ili iskustvo da nesto napravi.
-
- Kontakt:
Isto kakva je pointa da je ova sa N1 usla u upravu. Realno djeluje obrazovana i dobronamjerna osoba kad je slusas na televiziji. Na televiziji. Ali kakav je njen kapacitet, iskustvo i znanje da upravlja bilo kakav sportski kolektiv.
- mamonelafo
- Kontakt:
Koliko god i ako pokušavaš biti ironičan, stvarno ne znamo.
Što se tiče golmana, ne znam ko je u pitanju, pa nemam komentara, i neću da komentarišem dok ne potpiše i ne vidim ga na terenu.
Ali, ako je put Želje, o tome možemo detaljno pričati, o svim promašajima, ali i nekim dobrim stvarima.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Jeli neko gledao Trening utakmicu? Kako stojimo? Šta možemo očekivati?
-
- Kontakt:
Vjeruj mi da se i ja ovo pitam.Hansestadt je napisao/la: ↑29 jan 2024, 09:03Isto kakva je pointa da je ova sa N1 usla u upravu. Realno djeluje obrazovana i dobronamjerna osoba kad je slusas na televiziji. Na televiziji. Ali kakav je njen kapacitet, iskustvo i znanje da upravlja bilo kakav sportski kolektiv.
Vec par mjeseci je u klubu a za taj period nije bila u stanju da odradi barem 2-3 intervjua za klupsku stranicu.
Dobili smo novog trenera, odradili prvi dio priprema, zaista je imala povoda da napravi kvalitetan intervju sa trenerom i igracima, pa da mi navijaci saznamo ocekivanja trenera i igraca.
Mogla je odraditi intervju s nekim iz Uprave, da vidimo sta mozemo ocekivati na Skupstini, kakvi su nam planovi itd itd.
Bezbroj je tema, ali jok daj da mi informacije dobijamo od raznih portala
Ma mi cemo mozda nekako, na guzove izborit opstanak ovu sezonu ali ako ta famozna uprava ne promjeni kurs isto nas ovo ceka bar 2x u sledece 4 godine.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ovo je jedina istina. Jednostavno vrijeme nas je pregazilo, neki su već odmakli, drugi isto napreduju, prestiće nas. Mi smo jedini klub koji ovako funkcioniše a i dalje je u premijer ligi. Samo nas jaka navijačka baza koja je reagovala nekoliko puta u posljednjih par godina spasila sudbina Čelika i Slobode.
Ma ne trebamo mi gledat druge. Dovoljan smo problem sami sebi. Al pase ovo cim nema nikakvog pritiska.Dejan1921 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 10:17Ovo je jedina istina. Jednostavno vrijeme nas je pregazilo, neki su već odmakli, drugi isto napreduju, prestiće nas. Mi smo jedini klub koji ovako funkcioniše a i dalje je u premijer ligi. Samo nas jaka navijačka baza koja je reagovala nekoliko puta u posljednjih par godina spasila sudbina Čelika i Slobode.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- gegenpressing
- Kontakt:
Puno bolje i brže,Hiroš baš pojačanje,više trke,neuporedivo sa onom prvom tekmom protiv juniora.
Vidi se da puno rade na fizici,taj segment će biti sigurno bolji,a uz eventualne dolaske jednog dobrog stopera i beka trebali bi puno bolje izgledati.
I očit je manjak samopouzdanja kod igrača iz jesenjeg dijela.
Brohra ribo se...
Hvala,gegenpressing je napisao/la: ↑29 jan 2024, 10:31Puno bolje i brže,Hiroš baš pojačanje,više trke,neuporedivo sa onom prvom tekmom protiv juniora.
Vidi se da puno rade na fizici,taj segment će biti sigurno bolji,a uz eventualne dolaske jednog dobrog stopera i beka trebali bi puno bolje izgledati.
To može da raduje. Hoće li nam valjati novi napadač?
Nisam ironičan, Dujmović je bezveze golman, nije nas rangmamonelafo je napisao/la: ↑29 jan 2024, 09:09Koliko god i ako pokušavaš biti ironičan, stvarno ne znamo.
Što se tiče golmana, ne znam ko je u pitanju, pa nemam komentara, i neću da komentarišem dok ne potpiše i ne vidim ga na terenu.
Ali, ako je put Želje, o tome možemo detaljno pričati, o svim promašajima, ali i nekim dobrim stvarima.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- gegenpressing
- Kontakt:
Ima sve predispozicije da nam pomogneSarun je napisao/la: ↑29 jan 2024, 10:47Hvala,gegenpressing je napisao/la: ↑29 jan 2024, 10:31Puno bolje i brže,Hiroš baš pojačanje,više trke,neuporedivo sa onom prvom tekmom protiv juniora.
To može da raduje. Hoće li nam valjati novi napadač?

Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Ne znam po cemu bi Muftic trebao po defaultu da bude bolji od Dujmovica:
https://www.sd.rs/sport/fudbal/superlig ... 2022-02-20
24 godine, vjerovatno je dobio i na iskustvu. Mislim da smo imali gorih prinova od njega.
24 godine, vjerovatno je dobio i na iskustvu. Mislim da smo imali gorih prinova od njega.
- jointunija
- Kontakt:
Istog sam mišljenja.Hansestadt je napisao/la: ↑29 jan 2024, 11:04Ne znam po cemu bi Muftic trebao po defaultu da bude bolji od Dujmovica:
Edit:zna li ko gdje @braco da nam baci kakvu analizu?
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Živi bili pa vidjeli, zadnja dva kluba sjedio na klupi kluba sa začelja iz srpske lige pa na klupi kluba sa zacelja iz rumunjske lige.
Željezničar treba biti u vrhu lige svake godine, da li je Dujmović golman za toga? Nije. Mi smo se izgleda baš navikli dovoditi polovnjake nekakve koji kvalitetom nisu za nas.
Željezničar treba biti u vrhu lige svake godine, da li je Dujmović golman za toga? Nije. Mi smo se izgleda baš navikli dovoditi polovnjake nekakve koji kvalitetom nisu za nas.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Muftic 22 godine tek napunio 71 utakmicu branio primio 73 gola
Od 3 penala 1 odbranio
Dujmovic puni 25 branio 85 utakmica primo 135 golova
14 penala ni jedan nije odbranio
Vi pisete nebuloze kao golman nesto kriv
A to sto nam vrse opsadu pred golom treceligasi i cetverloligasi to ne vidite
To sto nam napadaci nemaju sanse ni to ne vidite u tri utakmice
Vec mali Babaluk vise zabio nego svi napadaci
Najmanje od svega je golman kriv da nije njega bilo nas bi jos vise nabusili mnogi vadio nas je ko niko
Od 3 penala 1 odbranio
Najmanje od svega je golman kriv da nije njega bilo nas bi jos vise nabusili mnogi vadio nas je ko niko
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- jointunija
- Kontakt:
Radnički bio 4.ili 5.,igrali ljudi Evropu.irfo je napisao/la: ↑29 jan 2024, 11:15Živi bili pa vidjeli, zadnja dva kluba sjedio na klupi kluba sa začelja iz srpske lige pa na klupi kluba sa zacelja iz rumunjske lige.
Znam i ja da trebamo biti u vrhu,a za to treba biti klub bolje organizovan,a kad to bude,biće i kvalitetniji golman.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- gegenpressing
- Kontakt:
Loši ti podaci:NoDi80 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 11:31Muftic 22 godine tek napunio 71 utakmicu branio primio 73 gola
Od 3 penala 1 odbranio
Brohra ribo se...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, b00t, F1921B, Ideneide, Kajkutenjoyer, Kockoglavi, Napaceni87, Orvel, perodeformero, Proximic i 89 gostiju.