za Abidala se jos uvijek nista ne zna, operacija je uradjena bez problema, udstranjen je tumor, i sad koliko ja kontom u narednih nekoliko dana doktori ce utvrditi dal je dobrocudni ili onaj drugi ne daj Boze. ako bude dobrocudni, u sta se svi nadamo, onda ce se oporaviti brzo i nece mu zivot i zdravlje biti u pitanju, morat ce jos neko vrijeme biti u bolnici i na kontroloma sigurno, i onda se moze polako vratiti treninzima vjerovatno, al mislim da nema sanse da ubrzo zaigra jer treba vremena da vrati snagu potrebnu za utakmice, jer nije isto obicnom covjeku i profesionlnom sportisti se oporaviti, tako da vjerujem i ako sve akobogda bude dobro da nece moci zaigrati do kraja sezone, i bolje je da nista ne rizikuje, neka se fino odmori sve tamo do avgusta, pa ona lagano pripreme i igrat ce nadamo se od pocetka naredne sezone. Klub ce mu produziti ugovor bez obzira na sve i to je nas Abi sigurno i zasluzio, ako i ne bude igrao neka prima finu platu jer to je i zasluzio.
moze se naravno desiti da se ispostavi kako ovaj tumor nije uopste opasan, pa da se i brze vrati u top formu, pa bi onda mogao zaigrati mozda i za nekih mjesec dana, al to je nebitno, samo je bitno da nije zlocudni i da se ne siri.
sto se tice ovoga da je arsenal spreman prodati Fabregasa, naravno da je spreman sad kad je Fabregas pao u formi totalni, i fizicki i psihicki je dosta slabiji i htjeli bi se sigurno rijesiti ga i uzeti ogromnih 50 miliona, ali ja se nadam da rossel nece biti lud i platiti toliko, jer niti nam treba toliko niti vrijedi toliko. Nemam nista protiv njegovog dolaska, ali samo u slucaju da kosta 20 i koji milion plus mozda bojan, afelay ili neki nas igrac, jer ako on dodje imat cemo mozda i viska igraca u sredini, a tu je i Tiago kojem se mora dati prilika, i sad dati puno para za njega, a odbrana nam skripi, bilo bi glupo.
u situaciji u kakvoj jesmo, naravno da je puno logicnije dovesti bale-a ili nekog drugog vrhunskog lijevog beka, zavisno od situacije s Abidalom dovest stopera ako nedo bog ova bolest ga udalji s terena zauvijek, te jos jedan napadac umjesto bojana.
dakle lijevi bek, stoper ak ne bude abidala, i jos jedan napadac, to su tri pririteta i svaki je prioritetniji od dolaska Cesca, ako je stalo pepu da ga dovede, i ako je njemu stalo da dodje, treba poslati ponudu neku normalnu, a ako budu htjeli 50 miliona, nek se hebu onda i neka ga prodaju kome hoce
NE DAJTE MI LAGAT' !!!