npr. ja ako ne mogu zaspati tamo oko 2-3 ili 4 ujutro uzmem red bull ili neko energetsko pice koje imam i zaspem u roku par minutica, zakuca me za jastuk

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Slično je meni sa kafom , u 23:00h napravim kratki espresso i nemam problema da zaspem .akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 12:39jesam li ja jedini naopak
npr. ja ako ne mogu zaspati tamo oko 2-3 ili 4 ujutro uzmem red bull ili neko energetsko pice koje imam i zaspem u roku par minutica, zakuca me za jastuk![]()
meni nista od toga ne radi, cak ih eto popijem da zaspem lakseVensanKasel je napisao/la: ↑28 jan 2024, 12:54Slično je meni sa kafom , u 23:00h napravim kratki espresso i nemam problema da zaspem .akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 12:39jesam li ja jedini naopak
npr. ja ako ne mogu zaspati tamo oko 2-3 ili 4 ujutro uzmem red bull ili neko energetsko pice koje imam i zaspem u roku par minutica, zakuca me za jastuk![]()
Znao sam kao mlađi to ponekad popiti , ma niđe veze . Jedino me znala opaliti Guarana Black , bila je prije ne znam ima li je sada ...
Pod Trumpom i ovim dvije razlicite drzavedscile je napisao/la: ↑28 jan 2024, 09:12
Pa Biden onakav senilan jedino i moze biti marioneta. Vidi se da je lik za nekog starackog doma.
A i sve u svemu, u vecini drzava, predsjednicka uloga po ustavu i jeste, kako da se izrazim, nista posebno. Predstavljas drzavu, dajes ordenje, pomilovanja, potpisujes zakone koje skupstina donosi (iz prve, ili iz druge maksimalno, znaci ne mozes ni odbiti), itd.. U teoriji bi recimo Ana Brnabic trebala biti veca figura od Vucica, ali vidimo da u praksi to i nije.
Ti bez kafe ujutro :
Kafa je sigurno 10x zdravija od energetskih gov.ana. Ja se prije cudio raji sto lafo ne mogu krenut dan bez kafe, a istodobno nisam mogao krenut dan bez makar one male doze od 0,25 nekog energetskog pica.
Koju kafu piješ ?AshburtonG je napisao/la: ↑28 jan 2024, 14:49Kafa je sigurno 10x zdravija od energetskih gov.ana. Ja se prije cudio raji sto lafo ne mogu krenut dan bez kafe, a istodobno nisam mogao krenut dan bez makar one male doze od 0,25 nekog energetskog pica.![]()
Najdrazi mi je onaj Monster kao ledeni caj od breskve.![]()
Sad izbjegavam energetska, ali ne pretjerujem ni s kafom, da ne bih otisao iz jedne ovisnosti u drugu.![]()
I ja samo ujutru je must, i vise je nikako i ne pijem u toku dana.
Zaduženje nije nikakav problem, Federacija se sad može zadužiti tri milijarde jer ima solidan da ne kažem dobar - kreditni rejting.
Ma kupio De Longhi onaj automat, pa sebi pravim ili espresso ili cappuccino. Sad sam uzeo Lavazzu i prilicno je dobra. Pio sam neku kafu u Fabrici u TZ, ja mu rekao da donese najjaci espresso sto ima i vjerovatno mi je to bila top 3 kafa koju sam u zivotu probao. Da mi bi znat o kojoj se kafi radilo.VensanKasel je napisao/la: ↑28 jan 2024, 15:32Koju kafu piješ ?AshburtonG je napisao/la: ↑28 jan 2024, 14:49Kafa je sigurno 10x zdravija od energetskih gov.ana. Ja se prije cudio raji sto lafo ne mogu krenut dan bez kafe, a istodobno nisam mogao krenut dan bez makar one male doze od 0,25 nekog energetskog pica.![]()
Sad izbjegavam energetska, ali ne pretjerujem ni s kafom, da ne bih otisao iz jedne ovisnosti u drugu.![]()
Joj valja sutra na posao , nisam mjesec dana bio ...
Baš se odviknem od posla , treba mi 3-4 sedmice da uđem u rutinu . Volio bih to promijeniti .![]()
Ma jok , imam nakad lud organizam , mrzim spavati kad se probudim to je to , odmah na maksimalno
Ma no, tako mi je citav zivot bilo sto si napisao, ustanem dok wc ovamo tamo, vec u fullu fukcionisem, zadnjih godinu dana, ono fakat sat i jace treba da krene full fukcionisanje. Jaran mi je davno prico da ustaje dva sata ranije prije nego sto treba na posao, da bi se skroz razbudio, meni bilo cudno, a evo krenulo slicno. Reko da nije sta s godinama.VensanKasel je napisao/la: ↑28 jan 2024, 17:51Ma jok , imam nakad lud organizam , mrzim spavati kad se probudim to je to , odmah na maksimalno![]()
Kakva ti je prehrana , piješ li puno , jesi l' šta promjenio ?
Probaj Bristot , meni je ovaj top :AshburtonG je napisao/la: ↑28 jan 2024, 16:07Ma kupio De Longhi onaj automat, pa sebi pravim ili espresso ili cappuccino. Sad sam uzeo Lavazzu i prilicno je dobra. Pio sam neku kafu u Fabrici u TZ, ja mu rekao da donese najjaci espresso sto ima i vjerovatno mi je to bila top 3 kafa koju sam u zivotu probao. Da mi bi znat o kojoj se kafi radilo.VensanKasel je napisao/la: ↑28 jan 2024, 15:32Koju kafu piješ ?AshburtonG je napisao/la: ↑28 jan 2024, 14:49
Kafa je sigurno 10x zdravija od energetskih gov.ana. Ja se prije cudio raji sto lafo ne mogu krenut dan bez kafe, a istodobno nisam mogao krenut dan bez makar one male doze od 0,25 nekog energetskog pica.![]()
Joj valja sutra na posao , nisam mjesec dana bio ...
Baš se odviknem od posla , treba mi 3-4 sedmice da uđem u rutinu . Volio bih to promijeniti .![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 67 gostiju.